זאת לא קצת חוצפה?

כאילו שהעיתונים אי פעם התיימרו להיות נחמדים..

אבל אני מסכימה עם ההצעה החלופית שהעלית...

ZiV GiLbOa

New member
צודקת לחלוטין.

התקשורת בכלל מעולם לא ניסתה להיות נחמדה, ולו במעט כלפי ציבור הידוענים, וחבל שכך.

ילד רע 16

New member
אני בטוח שאם אני אתחיל לדבר על נינט

כולם יצדיקו את התקשורת, אז רק כשלא נח לכם - התקשורת פתאום לא בסדר. תבינו: זאת התקשורת והיא ת=מ=י=ד לא הייתה בסדר, תמיד עשתה מחדלים, תמיד שגאה ותמיד השפיעה והציגה דברים באור שהיא רוצה, והוא לא היה חיובי.

ZiV GiLbOa

New member
אם אתה מתכוון ל-

לזה שזה טוב שחודרים לה לחיים בגלל שהיא מפורסמת והיא בחרה את זה, אז אני לא חושב ככה, גם לנינט מגיע פרטיות וגם זה שחודרים לנינט לחיים זה לא בסדר וגם זה שככה בחרו להעליב את בועז זה לא בסדר. ואני אמצא כל פעם את הדרך להעיר על זה, כי זה לא בסדר!!

ילד רע 16

New member
ד"א הכתבה תפורסם ביום רביעי הקרוב.

בסוכות, גליון מיוחד של 'ידיעות אחרונות'.

zimi5

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo28.gif

אני לא שמה על הבני ***** האלה @!!! מה הם חושבים לעצמם ?! כדור הארץץ !!!! בועז מעודהה ה--מנצח של כוכב נולדדדד לא אכפת לי מה חושבים ! בועז הוא מושלם וזהוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו פחחח==== חפרתי

NP16

New member
אה כי לא כולם עושים את זה עם סקעת. מה חוצפה?

purple rain2

New member
עיתונאים מחפשים כותרות שמושכות את העין

לא צריך להתרגש מכל דבר

a n a t i 3 3

New member
עם אמת לא מתווכחים../images/Emo70.gif מארינה../images/Emo47.gif

היא באמת המנצחת האמיתית של כוכב נולד חמש!!!

zimi5

New member
לא צודק ! ../images/Emo28.gif

נו כבר תתמודדו אם האמת ! ברור שזכותו של כל אחד בעולם הזה להגיד שמארינה היא אהבת חייו ושהוא שרוף עלייה ... אבל לא להרוס את כבודו של המנצחח בכבוד רב מאוד !! בועז מעודה !! הוא חי וקיים !

tanision

New member
זה בהחלט נכון.

מארינה היא המנצחת האמיתית של העונה הזו, כמו שנהגתי להגיד רבות היא השם השני של העונה החמישית. אפילו ברגע הזכייה
תשומת הלב הלכה הרבה יותר למארינה מאשר לבועז, ובועז הוא זה שבעצם זכה. היא כריזמתית בטירוף ופרובקטיבית וכל כוכב נולד העונה סבב סביבה, כל הכתבות, המשתמטים, הייחודיות והכל. בינתיים היא הספיקה לעשות מופעים משלה, להשתתף במופעים בטלוויזיה ולתכנן את העתיד בעוד שבועז עדיין בהלם מן הזכייה. אין לי צל של ספק שהיא המנצחת של העונה הזו, עם כי בועז בהחלט זמר מוצלח מאוד ויש לו קול שונה ומיוחד. קשה מאוד לעכל את מארינה, לא כולם מסוגלים. - יש המושפעים מאיך שהיא נראית וקוטלים אותה ישר (עם כי לדעתי היא יפיפיה, פרצוף נדיר). - יש את אלו שלא מבינים את המוזיקה שלה (למה פתאום היא "מדברת" בשירה, ולמה היא פתאום שרה על סף האופרה) ומצדם תנו להם את הזמרים הדוגמנים שלהם שתוקעים סלסול בכל סוף מילה (דניאל בן חיים). - יש את אלו שלא אוהבים אותה בגלל עניין הצבא, שלא הבינו לא נכון שהיא באמת לא יכלה אבל עכשיו היא עושה שירות לאומי. - וכמובן המעריצות שהעדיפו להצביע לזמר מאשר לזמרת, והסיבה הזו מוכיחה את עצמה מהעונה השנייה ועד כה. מארינה מדהימה.

faery18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה

היא ליגה אחרת לגמרי.. היא הייתה הכי מיוחדת העונה הכי מוכשרת אין מילים לתאר את הכישרון האדיר שלה..

ZiV GiLbOa

New member
מה אני אגיד לך?!

אם זאת דעתך, זכותך. אבל אי אפשר לבוא ולהגיד שהיא המנצחת האמיתית של כוכב נולד על דפי העיתון, אותו קוראים מעל 50% מהעם. זה מעליב, פוגע ומעציב לחשוב שככה בוחרים למשוך עיניים.. אני יכול להגיד על עצמי שאני אהבתי את מרינה רק לקראת הסוף של העונה (למרות שאהבתי כמה ביצועים שלה, התאהבתי בה לאחר "וידוי") אבל אני גם אוהב את ה"זמרים דוגמנים שתוקעים סלסול בכל סוף מילה" למרות שאת דניאל בן חיים לא כל-כך אהבתי. עניין הצבא כן תופס אצלי חלק אבל לא משמעותי כמו קול יפה ואיכות.

furtadofanatic

New member
גם הם יירשמו על מרים טוקאן ביום רביעי חח

היה רשום היום בעיתון " מרים טוקאן- עשתה את ההבדל . " ואז שהיא תופיע במהדורת החג ביום רביעי.

faery18

New member
אגב בטח את מדברת על מעריב כי בידיעות לא

רשום כלום

ZiV GiLbOa

New member
גם אני קראתי את זה.

זה כתוב על מלא אנשים. גם על עליזה אולמרט, שחר פאר וכולי.. אולי זה אנשים שעשו משהו השנה.. מעניין מה זה..

למעלה