זאת לא עוגה....

tagseman

New member
נכון... אבל לא לזה התכוונתי כששאלתי

מה אתם חושבים... יותר חשבתי בכיוון של ביצוע, חיתוך, קומפוזיציה...
 
מה אנחנו חושבים?

לדעתי: נראה כמו גבינה...פגה תוקף,כזו שכבר לא למאכל-הצבעים,הלבן שדומה לשיש ירוק,ירוקת, רקע שחור,שמרמז על מסתורין וחוסר פרטים,אז בטח שלא תורם לתיאבון(מי יודע מה עוד פרט לירוקת יש שם) קומפוזיציה?יש כאן מחשבה כזו?קווים,נקודות ה'זהב',שלישים,משהו?לא חושבת 'צטערת.
 

tagseman

New member
המממממ....

זאת גבינה צרפתית... היא אמורה להיות ככה
... ... כמה יותר מסריח ככה יותר טעים...
 
מקובל.והרקע?כמה יותר שחור יותר מגרה

את התיאבון?זה כבר מוזר. בקיצור:לדעתי לשפר תאורה,קומפוזיציה(זוית אחרת לצילום),רקע...ואת הריח להשאיר(אם זה טעים)
 

tagseman

New member
לא ניסיתי לעשות משהו מגרה.

ניסיתי לעשות משהו יפה ויזואלית,להעביר את המרקם... המשטח החום-כהה-שהפך-לשחור-בגלל-תאורה-חלשה (אהם) אמור לאזן את הצבע הבהיר של הגבינה. תאורה. צריך לקחת בחשבון שהפוג'י s7000 המוגבלת משהו מבחינת יכולות הפוקוס שלה במצב שאיננו סופר מקרו יכולה היתה לבצע זאת רק ממרחק של כסנטימטר וחצי, נוסיף את העובדה שהכל צולם דקה לפני שהאורחים הגיעו -ולכן לא היה סיפק בידי להביא עזרים חוץ מהחצובה- שהגבילה בפני עצמה.... בקשר לקומפוזיציה... אין תירוצים. ההארה מתקבלת. אה ו... יש צבעים שעושים תיאבון?
 
מציעה להסתכל בצילומי מזון.אפשרללמוד

הרבה רק מהתבוננות (הכוונה לכאלה העשויים מקצועית,כמו למשל בספרי בישול)
 
למעלה