זאת כותרת

tweeg

New member
זאת כותרת

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=551715&sid=127 רעיון נחמד יש את הypp2 של סמסונג בזאפ,גירסאות 2,4 קצת יקר אבל אמור להיות נגן נחמד מסך 3.2 בלוטופ' פתרון ביניים של וידאו בין המסכים של 2.5 ל4+ שווה שקילה (לא יודע מה עם האחריות) שמועות די מבוססות על הzen X-Fi ורוקבוקס חלקי לzvm http://www.dapreview.net/news.php

tweeg

New member
חצי ../images/Emo32.gif

אם אני עובד ליד מכונה עם רעש מונוטוני/קבוע אם אני יקליט את הרעש ויעשה לו ריברס במחשב ואז ישמע את זה באותו ווליום האם יהיה לי שקט?(התאבכות הורסת) מישהו ניסה את זה?מה יקרה אם אני ימקסס את זה עם מוזיקה,זה עדיין יעבוד? (כמובן שבחישוב של סטיות בגלל ההקלטה,וההשמעה) אם זה מתאים יותר לפורומים אחרים/אתם לא יודעים תגידו

מושו 21

New member
לא נוסה אבל בתאוריה לא אמור להיות שקט

אם אתה מתכוון למיקסוס של ההקלטה עם ריברס שעשית לה במחשב אז לא. בעקרון שקט אמור להיות לך אם תנגן את ההקלטה יחד עם המקור - רק בזמן מאוד מאוד מאוד קטן לאחר שהתחלת לנגן את המקור (לא משהו שיד בנאדם יכולה למדוד). בנוסף ה"שקט" הזה שאתה מדבר עליו עקב התאבכות הורסת יהיה רק בנקודות מסוימות ממקור השמע (רמקולים לדוג'). (ובהסבר קצת יותר פיזיקלי - התאבכות הורסת נוצרת כשאתה שולח אותו אורך גל - במקרה הזה העתק של אותם צלילים - במרחק חצי גל מאוחר יותר אחד מהשני - ואז, בנקודות מסוימות - במרחקים מסוימים ממקור השמע - נוצרת נקודות בהן גלי הקול מבטלים אחד את השני - ונוצר שקט - השקט יהיה מוחלט רק למקור הקלטה מונופוני ולא סטריאפוני כמו אוזני אדם שקולטות שמע משתי נקודות במרחק של 20 ס"מבערך אחת מהשניה) אם לנסות לקלוע לרעיון שלך לקחת הקלטה ולמקסס איתה את אותה ההקלטה בחצי גל מאוחר יותר ולאחר מכן להוסיף לזה מוזיקה וכך לשמוע רק את המוזיקה - פרויקט מסובך, תלוי נתונים רבים (שחרור ההקלטה מאוחר בדיוק של חצי גל, מקום עמידה מסוים מאוד כדי "לשמוע" את ההתאבכות ההורסת) ולא ניתן לעשות ע"י אדם. מקווה שקלעתי לרעיון השאלה ..

tweeg

New member
dude no

אם אני ישדר את אותו דבר,אז זה יהיה התאבכות בונה,כיוון שכל שיא של גל יהיה באותו מקום אם אני יהפוך כל שיא שיהיה באותו שפל ואז תהיה התאבכות הורסת התאבכות הורסת קוראת שפיסגה ושפל מתנגשים אני מדבר על אוזניות אז אני מניח שהמרחק לא כ"כ נחשב זה לפחות מה שאני הבנתי,עד כמה אתה בטוח במה שאתה אומר? נראה לי אני יקח את זה לפ' אחר לשמוע עוד דעות בכל זאת תודה רבה על העזרה,נחמד לדבר על זה

למעלה