זאת התגובה שלי

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
זאת התגובה שלי

את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק מוכרחים להמשיך לנגן מוכרחים להמשיך לנגן מפני שאת המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק שניים ממבנה חרדל הלך ארבע ממבנה אגוז הלך כמו נבל גדול בעל אלף מיתרים שמנגן ומנגן ומנגן ומדי פעם בפעם פוקע מיתר וממשיכים לנגן על מיתר אחד פחות ועוד מיתר אחד פחות ומיתרים פקעו ולא חזרו חלק חזרו וימשיכו לנגן מפני שאת המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק מוכרחים להמשיך לנגן את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק מוכרחים להמשיך לנגן מוכרחים להמשיך לנגן מפני שאת המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק יש לנו שתי דרכים לנגן אחת לפי תווים כתובים ולפעמים אין תווים אין תווים וצריך לנגן בטונים וזה מה שעשינו הפעם ולמרות שפקעו מיתרים המנגינה הייתה טובה והיא נשמעת היטב, היטב בכל ואנו נמשיך להשמיע אותה את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק מוכרחים להמשיך לנגן מוכרחים להמשיך לנגן מפני שאת המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק ותחשבו על זה

black ross

New member
../images/Emo6.gif

מאמי התגעגעתי לשטויות שלך
כמו תמיד אתה מתעלה מעל כולנו ....
קבל

לא נפסיק לשיר לא נפסיק לשיר

בבקשה בואו נמשיך לשיר בבקשה בואו נמשיך לתמוך בבקשה בואו נמשיך לדאוג בבקשה בואו נמשיך לומר תפילה שיהיה רק טוב כי כל כך רע בעולם הזה כי כל כך קשה בעולם הזה כי כל כך מתיש בעולם הזה בי כל כך עצוב בעולם הזה כי כל כך מאכזב בעולם הזה אז בואו ונמשיך להדליק ביחד נר נררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר לימים יותר טובים לימים יותר קלים לימים יותר אוהבים לימים יותר שמחים לימים פחות מאכזבים ושוב אני מבקשת בכל לשון של בקשה אם באמת חשוב לנו הפורום הזה אז בואו ונוציא כל אחד מאיתנו את המיטב שבו ונעשה כאן טוב ולא לנו הזכות גם אם מישהו מעצבן אותנו להגיד לו להסתלק יש דברים מרגיזים בעולם אבל צריך לדבר עליהם וצריך לפתור אותם לא הבריחה היא הדרך נכון שרובנו אמרנו טוב לא נעים לנו כאן יותר ולא חשוב מאיזו סיבה אז נעלמנו ועובדה זה חסר לרובנו וגם לי אנגל אני באמת לא מתכוונת להגיד לך ללכת כי אין לי הזכות לכך וחוץ מזה שאני יודעת שאת עוברת הרבה דברים בחייך ומספיק לך הצרות שיש לך ולנו לא הזכות לבוא ולהוסיף לך אבל אנה תנסי להבין אותנו גם מיקי אני באמת באמת אוהבת אותך ואני בטוחה שאתה יודע את זה ואני מבקשת בכל לשון של בקשה בלי התנצחויות כי החיים מלאים בהתנצחויות כאלה ואחרות ומעייפות אני יודעת שיש צדק בזה שצריך לפעול כדי לשפר אבל האם זו הדרך אני אוהבת כל אחד ואחד כאן עד כדי כך שבישלתי צהריים והאורז נשרף לי מרב שלא השגחתי עליו כי הייתי שקועה במה שקרה פה היום אז אתם צוחקים שהאורז נשרף אבל זה מזה עצבן שברחתי לספריה להרגע

../images/Emo105.gif

באמת מראה את מה שאני מרגישה רק חבל שיש אנשים שמבינים שהם מכירים אותי הכי טוב ומה שכתבתי מראה באמת על לב חסר רחמים וקשה כל הכבוד לאנשים עם ההבנה הזו מגיע להם תואר ראשון בפסיכולוגיה

למעלה