זאת היתה ההשראה... לפרויקט ראש השנה הפרטי שלי...
א אני במבי New member 4/10/04 #2 ואז ... פורום מפיות נחלץ לעזרתי ואני זוכרת שחייבת עוד לכמה על זה-לא לדאוג! זו התוצאה
B BUTTY האחת New member 4/10/04 #8 במבי'לה אז בגלל זה לא שמענו ולא ראינו אותך הממממון זמן איפה נעלמת ??? חוץ מלשרוף סירים ולהדביק טפטים של מפיות שדרך אגב יצא מקסים מקסים והרעיון מקורי ביותר אחלה
במבי'לה אז בגלל זה לא שמענו ולא ראינו אותך הממממון זמן איפה נעלמת ??? חוץ מלשרוף סירים ולהדביק טפטים של מפיות שדרך אגב יצא מקסים מקסים והרעיון מקורי ביותר אחלה
א אני במבי New member 4/10/04 #9 חמודה שלי ה תגעגעתי אליך!! אני רואה שהייתי צריכה להוסיף תמונה של הסיר השרוף לגלריות שלי...
B BUTTY האחת New member 4/10/04 #12 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעת אותי מתוקה
א אני במבי New member 4/10/04 #15 שניה אני לא עומדת בקצב............. .............. ................. .......
א אני במבי New member 4/10/04 #11 יהההההההה אני יושבת עם כזה חיוך מרוח לי על הפרצוף!! תודה! שמחה שאהבת.... אני כבר מקבלת הזמנות לפרוייקטים דומים.(בעזרת השם יתברך !)
יהההההההה אני יושבת עם כזה חיוך מרוח לי על הפרצוף!! תודה! שמחה שאהבת.... אני כבר מקבלת הזמנות לפרוייקטים דומים.(בעזרת השם יתברך !)