זאת היתה בעיה רצינית...

שרוניק

New member
זאת היתה בעיה רצינית...

לפני כמה שנים, הייתי עם החבר כבר שנתיים אולי, לא זוכרת. היה סביר כזה.. ואני מודה שידעתי שמשהו לא בסדר, אבל לא היה לי כוח להכנס לזה. אחרי כמה זמן הוא היה זה שבא ואמר שנדמה לו שאנחנו דורכים במקום וכו´ וכו´. כמובן שנפרדנו, והיתה תקופה מאוד לא טובה, נדמה לי שגם בשבילו. עבדנו גם באותו מקום עבודה, ככה שמדי פעם היינו נפגשים, וזה יעני היה "בסדר" אבל בעצם היה כל פעם למות מחדש. אחרי כמה זמן גיליתי שהוא התחיל לצאת עם איזה מישהי שהכיר כנראה לפני שנפרדנו (ונדמה לי שלא היה משהו אז, או שאני מקווה שלא היה). והקנאה אכלה אותי. ידעתי שאם אני רק מצפצפת שיש סיכוי שנחזור, ושאני רוצה וכן הלאה, הוא יעזוב אותה ויחזור אליי. ולא ידעתי מה לעשות.

אושר מ

New member
אבוי

בעייתה של שרוניק נשארה בודדה. אז אני אענה. הכל תלוי. אם את רוצה אותץו סתם בשביל להראותש את יכולה, הייתי עוזבת את זה. אם בגלל שאת באמת רוצה אותו, אז אולי כן. אבל גם פה זה מתחלק לשניים.אם הוא מאושר עם ההיא, ולך אכפת ממנו, תני לו לחיות. אם נראה לךש הוא איתה עכדי לשכוח ממך, אז לכי על זה.

../images/Emo10.gif זה לא פיר

ראיתי את ההודעה של שרוניק, אבל הייתי חייב לרוץ !!! עכשיו יש לי קצת זמן: אני נגד נגד נגד לשחק עם אקסים (או במקרה שלי אקסיות), לא משנה מה המצב: יכול להיות שבאמת התגעגעת אליו, אבל יש לי תחושה קצת חזקה, שהגעגוע שלך התגבר ברגע שידעת שהוא ממשיך עם חייו ומצא לו מישהי אחרת. אני יכול לנחש שאכן עשית משהו, כי נשים זה לא עם שיושב וצופה באישה אחרת לוקחת את האקס, אבל אני, באופן אישי, מאז ומתמיד, השתדלתי להתרחק מאקסיות. גם אם זה נגמר טוב ובעיקר אם זה נגמר רע. ולהשאר ולחשוב על מה קורה איתה ומה היא עושה עכשיו, זה מתכון מצוין לאולקוס !!!

jahnon

New member
שרוניק כפרה נשמה גועל נפש שלי

אם את טוענת שידעת שמשהו לא בסדר, שהיה סביר כזה אז אם תחזרו אחד לשניה זה רק יאריך את הסבל של שניכם (או לפחות שלך). אם הוא הכיר את הבחורה לפני שהכרתם (ולא קרה כלום לפני כן) אז לפחות היה לו את היושר העצמי לבוא אלייך ולסיים את העניין ולא לחגוג על שתי חתונות לאחוז את המקל משני קצותיו ולאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אז אחלי להם בהצלחה בהמשך דרכם (דבר שיגרום לבחורה להתחיל לחשוד, נקמה קטנה אבל זה מה שיש) והמשיכי הלאה אני בטוח שתמצאי מישהו שיעריך את מה שיש לו ביד.

עמיתר

New member
אני מסכים איתך

אבל נדמה לי, שאפילו שיש לו מישהי חדשה..לא היתה שם סגירה סופית של העניין, ואולי דווקא זה שהוא מצא מישהי חדשה- הבהיר לשרוניק שהיא כן אוהבת אותו וכן רוצה לנסות עוד פעם. לפעמים צריך שישימו לך מראה מול הפנים כדי שתראה על מה וויתרת, וכמה טיפש היית... (לא אתה, בצורה מטפורית כמובן..).

דן צ

New member
הפיתרון שלי הולך כך

שרוניק שרוניק שרוניק יצאת עם בחור כזה נקניק נדמה שאתם דורכים במקום בנתיים סידר ממלאת מקום עשה הכל מאחורי גבך אותו הבחור בחיר ליבך אבל את ממש כל כך תמימה שואבת אהבתו אלייך פנימה את בחורה טובה וקנאית אבל האהבה כל כך נוראית לצפצף לבחור כשיש סיכוי ולחברתו לעשות דיכוי העיקר שיהיה שלך הגבר אותו את רוצה מכל עבר

שרוניק

New member
ומה היה בסוף?

כמובן שלא עמדתי בפיתוי. השארתי לו יום אחד מכתב בתיבת הדואר שככה וככה, ובלה בלה בלה. למחרת הוא היה אצלי על הבוקר, היה reunion מרגש ומלא תשוקה. את השניה הוא עזב באותו יום בדיוק. היינו עוד חודשיים ביחד, שהיו די מזוויעים. אני כנראה רציתי לנקום בו על זה שהוא הסתדר בלעדיי כל התקופה שנפרדנו, לא הייתי מוכנה לחזור למה שהיה באמת, והוא לא האמין שאני מעבירה אותו טירונות. אחרי חודשיים נפרדנו, ולא הסתכלנו אחורה... והאמת? אני לא מרגישה רע עם זה שהפרדתי בינו לבין השניה. כי אחרי שנפרדנו סופית, הוא חזר אליה, והם היו די מאושרים תקופה די ארוכה... תגידו שאני מרשעת? נכון...

למעלה