זאת הייתה שנה רעה...

asloma

New member
זאת הייתה שנה רעה...

זאת הייתה שנה רעה, ככל השנים. לילות וימים, קרים וחמים. לא נטלנו מהטוב, הרוע חגג עד הגג, לפעמים... זאת הייתה שנה רעה, יותר מתמיד, תקוות, לו היו, נמוגו באופן צמית. שום נושא במפולת אינו עמיד, גם התקוה והתוחלת, בהן מי האמין ? ... בנפול הרוח, האלימות חוגגת. אמונת האדם מתפוגגת. הנותר בקונכיה מסתגר, אין להלך תמים מלאך מסנגר. זאת הייתה שנה רעה, גם השנה הבאה... אבי סלומה 3.9.02

אבי, אתה כותב כל כך יפה-

... ואני מאמינה אבי כי המון דברים טובים קרו השנה, וכי בשנה הבאה יהיה אף טוב יותר. אנחנו צריכים לעצור מידי פעם, לנשום, להסתקל מסביב ונראה המון טוב ויופי. פשוט להנות מהדברים הקטנים אבל כל כך גדולים.... הפקידה שמרימה ראש מהניירת והטלפונים - ומחיכת, האיש המקסים שעזר לי להכניס את ילדי לרכבת לפני שבוע, הנהג שעצר ואיפשר להשתלב בתנועה, הריח של הסתיו והעננים בשמים בבוקר כשיוצאים לעבודה... לראות את הילדים משתלבים במסגרות שלהם, לומדים דברים חדשים.... יש המון יופי וטוב ואנחנו חיים, רק פעם אחת, רגע שעובר לא ישוב והרגעים עוברים כל כך מהר... אז כך אבי אני מאחלת לך מכל הלב ולכולם המון המון רגעים יפים ויכולת לראות אותם ולהנות מהם טל

asloma

New member
לטל, לו הייתה כמוך אחת בכל עיר

הכל היה נראה אחרת... אמרת-כתבת את היופי שאת מגלה בחייך.. אני כתבתי מהרהורי ליבי, מעט באירוניה בציניות כי כך אני רואה את החיים במדינה הזאת. וזאת למרות שאני נוהג אחרת במציאות... שנה טובה לך ולמשפחתך.

את זה אני יודעת

אני הספקתי להכיר בך אדם גדול... שלא נבהל מקשיים אדם עם המון עשייה, ועשיה זו למען רבים אדם אשר מתלהב מרעיון ומוכן להרתם מיד לעבודה. עכשיו אני יודעת שאתה גם יצירתי... שנה טובה טובה טל

למעלה