זאת הטבלה שלי

hananlv

New member
זאת הטבלה שלי

בעקבות כל הויכוחים איזה אופנוע הנה שטבלה שלי שמדרגת אופנועי שטח לפי אחוז השימוש לכביש: 0 אחוז - משפחת הדו פע" של KTM ,משפחת ה WR של ימהה 0-10 אחוז - KTM 400 520 10-30 אחוז - סוזוקי DRZ ,DR350 משפחת ה XR של הונדה (לא כולל XRL) ימהה TT קווא KLX650 30-60 אחוז - הונדה XR650L 60-70 אחוז - סוזוקי DR650 משפחת ימהה XT 70-80 אחוז - קטמ אדוונצר,במוו דאקר 80-90 אחוז - ימהה סופר טנרה , הונדה טרנסלפ 100 אחוז - לכו לפורום השכן

hananlv

New member
וסליחה לרדר ששכחתי

את ה LC4 לדעתי הוא באיזור 10 עד 30

אני במקומך, מבחינה מכנית, הייתי

שם את הDR עם 40% כביש ל-פ-ח-ו-ת ואת הXT (כמו שהוא) בערך ב60% כביש. אבל, אני חושב שעם מעט שיפורים לXT יש בהחלט מקום טוב בשטח הרבה מתחת ל60% כביש (ולא, לא ה-מ-ו-ן שיפורים). - לא לייחס יותר מדי חשיבות לכתוב פה עד שלא יתקבלו תגובות מהמומחים... (תגובות בבקשה?)

הבהרות

הכוונה לDR350 - אין לי כמעט שום מושג לגבי DRZ400. כל מה שהיה כתוב היה מדובר מבחינה מכנית כי אין לי כמעט שום נסיון רכיבת שטח.

MexMex

New member
../images/Emo45.gif קצר ולעניין...

מה עם השלמת הכתבה ידידי? בוקר

hananlv

New member
כל דבר בזמנו

אצלנו בארץ הקודש גם עובדים ולא רק צופים בכדורגל כמו כל מיני כאלה שגרים בניכר

MexMex

New member
תתפלא, אבל אני שונא כדורגל...

מצליח להמנע מהמשחק המפגר הזה כבר 34 שנים. אבל... כשאתה נמצא במדינה לטינית, שכדורגל כל כך מרכזי בה, משהו נדבק...ביחוד השמחה ברחובות אחרי ניצחון שכזה (טוב נו, לא ניצחון, אבל עדיין עולים ל1/8)... בוקר...

hananlv

New member
אל תשכח שאני חוטא

מדי פעם בהצצה בפורום השכן ומה אני מוצא שם? ידידי המקסיקני מדבר על כדורגל בפורום האופנועים!!!! מה מוסיפים לכם שם בטקילה?

MexMex

New member
שום דבר...

לא מוסיפים לטקילה, זה הכל בגנים (של המקומיים...)
בוקר...

רייסנג 10% ? מה!!!!

למה ? על כביש ? מה חטאו ? החברה באוסטריה יודעים ? ועכשיו ברצינות לא לקחת במדד את אמינות הכלים , איך ניתן להשוות בין משפחת הTT למשפחת הKLX ? שמיים וארץ וכמה אלפי שקלים בתיקונים מפרידים בינהם או הונדה טרנסלפ מול סופר טנרה ? סופר טנרה יש רק ישנים והטרנסלפ בכלל חדישים

למעלה