זאת הודעת פרידה

harmless

New member
חכי לקליף

אולי אז יהיה להם מה להוסיף. הם בדרך כלל לוקחים סצינה מהפרק האחרון של העונה הקודמת. אז יש למה לצפות. אבל בטוח יחליפו את הפתיח!

shipper heart

New member
זה כבר שנתיים הם אמורים להחליף...

ודרך אגב- נו בוני אין דוג רובר!! באט מי וונטס בוני!! גרר בט דר איז הארם אין סיוויז דו...

shipper heart

New member
אוקיי*smiling a setasfied smile*

פשוט איפה שקראתי אין שום איזכור על בוני! פושעים שכמוהםם...

../images/Emo58.gifסתם דעה שלי לגבי הבייבי דיל

אני חושבת שימצאו דרך עקיפה לעבור את זה ולדחות את זה בעוד שנה. תחשבו על זה ... העונה ה10 תהיה כנראה האחרונה נכון? אז הם ישמרו כזה דבר לסוף ככה שיהיה להם תירוץ איך למשוך עוד את חוסר המימוש בין הארם ומאק...אולי מאק הפוסטמה תכנס להריון מוואב וככה ימשכו את זה לעונה הבאה שבה היא תפיל מאיזו תאונה או משהו (אוףףף זה נשמע אכזרי...)אבל היא תבין כבר לפני שהיא עשתה טעות ושווב הוא לא הגבר שממנו היא רצתה ילד ואז ווב כנראה יהרג באיזו משימה והארם יבוא לנחם אותה על האבידה הכפולה והוא יגיד לה שאולי הגיע הזמן סוף סוף לראות אם יש ביניהם משהו שצריך לממש והדרך פתוחה עבור שניהם כרגע אחרת...הם ימשיכו לטעות עם אלפי בני זוג עד שהם יגיעו בדיוק לאותה נקודה שבה הם היום: הם חייבים את הניסוי הזה אחד לשני... ואז מאק כמובן תבכה והארם יחבק אותה חזק ויגיד לה שהוא אוהב אותה מאוד והם חיכו לזה יותר מידי זמן...ואז כמובן הם יעשו טררם בלאבם סטגדש בום בום...ויראו לנו אחרי כאילו אחרי 20 שנה את הארמון ראב גוניור גוניור מתגייס לחיל האוויר... אנד דה סטורי גואוס און אנד און... ********ושתבינו..אני עכשיו מוצפת דמעות...*********

harmless

New member
../images/Emo58.gif

סביר להניח שהם יבחרו בדרך הקלה ויגידו שהיא במערכת יחסים עם וואב אז הבייבי דיל is noil and void יהיה נחמד אם הם לא ילכו בדרך הקלה ויתנו להארם ומאק לדבר על זה ולהגיד אוקיי אנחנו לא ממש במצב להביא ילד כרגע אבל זה בהחלט משהו שאנחנו רוצים לעשות בזמן הקרוב. אולי קודם נשפר את החברות ביננו ואת המערכת יחסים. זאת תהיה הדרך הבוגרת להתמודד עם זה. אל לנו לשכוח שכשהארם עשה את העיסקה הזאת עם מאק הוא עדין היה עם ג'ורדן. אז העובדה שהיא עם וואב לא אמורה לעצור אותם. ממש לא הייתי רוצה שהיא תכנס להריון מוואב מכמה סיבות: האחת אם הם היו רוצים לעשות את זה הם יכלו לעשות את זה בעונה שעברה ולנצל את ההריון האמיתי של קתרין. השניה זה יהרוס את הארם לחלוטין. השלישית- לא ישארו אנשים שיראו את הסידרה. הרביעית- זה יהרוס לחלוטין את הדמות של מאק. עד כמה שאני רוצה שהארם ומאק יהיו ביחד לא הייתי רוצה שזה יקרה אחרי שוואב ימות והארם מנחם אותה- זה נראה מאוד קר כל הקטע הזה. זה נראה כאילו שהוא מנצל את העובדה שוואב מת. הדרך הכי טובה להתמודד עם כל הסיפור זה שמאק תגיע למסקנה שוואב פשוט לא טוב בשבילה. אולי הוא טוב בשביל מישהי אחרת אבל לא בשבילה. גם לו יש שדים והיא לא יכולה להתמודד גם איתם. במיוחד כשהוא שותה לידה והוא אף פעם לא שם בשבילה. היא כבר התחילה לפקפק במערכת יחסים שלהם ואני מקווה שהיא תגיע למסקנה הנכונה בסופו של דבר. היא צריכה להסתדר קצת זמן לבד ואז לנסות מערכת יחסים עם הארם. אין טעם להתחיל מערכת יחסים איתו כשהיא לא במצב נפשי מתאים. כי אז זה פשוט יהרוס אותו עוד יותר וחבל! בכל אופן עם העונה העשירית היא האחרונה אז אין זמן טוב יותר לחקור את המערכת יחסים בינהם. ונקווה שזה יקרה מוקדם מאשר מאוחר!

harmless

New member
../images/Emo66.gifאני במשא ומתן איתו../images/Emo8.gif

הכל יהיה טוסט!!!

shipper heart

New member
מישו יודע מתי היומולדת של מאק?!

כי זה יכול להיות נורא נחמד אם הארם יתן לה נשיקה ליומולדת...חח אהמ איף יו נו וואט איי מין... בכל אופן- תרי לא צריך להגיד שאני מסכימה איתך.. חחח אבל אני רוצה בייבי דיל בקליף! פאק אפ מאק חוזרת לעצמה... לוידעת איך אבל היא חוזרת לעצמה.. אני רוצה בייבי דיל ועכשיו!

harmless

New member
אף אחד לא יודע

גם אני הייתי רוצה שזה יהיה אבל מבחינה הגיונית זה קצת קשה לעיכול! אני יודעת איך היא יכולה לחזור אל עצמה- מה את אומרת? עוד כמה בוקסים יעזרו????????????

Nushi G

New member
אוי לי...אתן יודעות שאני ../images/Emo58.gif

כל כך רוצה שיהיה בייבי דיל.. ושיתחיל בצורה טובה... שמאק תקלוט שווב הוא סתם חרתא ברטה ולא בשבילה, ותלך להארם להתוודות בפניו.. ואז הוא יסחוף אותה בזרועותיו, יתוודה על אהבתו העזה ותשוקץו הבוערת, ואתן יודעות את ההמשך...

נראה לי שכל הסבטוחה הזו../images/Emo6.gif

יצרה לנו פיק פיקון קטן הא? מה יקרה איך יקרה .....חחח...בנות איזה דימיון מפותח יש לנו... ד"א עכשיו רק ראיתי את הפרק של אתמול עם פאלמר... אני חייבת להגיש שאהבתי. זה היה פרק ממש נחמד והיה לי כיף (מתי לא כיף לי שאני רואה את בונבוני מול עיני?) אפרופו בונבוני... נכון שהוא היה מדהים בפרק הזה?
ME IS IN LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE!

shipper heart

New member
פיק קטן?! don't we have a gift for

understatement....LOL חיחי *זה הביטוי, נכון?! אני פשוט לא כל כך מצליחה להיתרכז במשו כרגע...אפילו לא בפיקים...דמט אמא העירה אותי מוקדם היום...* וכן זה היה אחלה פרק... הכומר האירי שבא מאיטליה קורע אותי כל פעם מחדש

Nushi G

New member
הכומר הזה ממש טמבל..וגם אותי העירו

מוקדם...אוךךךך ןלדעתי שכחת רק מילה אחת: don't we have a gift for THE understatment... קטנוניות..אני יודעת...ככה אני, מה לעשות...

Nushi G

New member
רק עכשיו הבנת שאת מאוהבת בו!? יש לך

תפיסה יותר איטית מאשר של מאק ושלו!!! חחחח אפילו הם כבר הבינו שהם מאוהבים אחד בשני..זה שהם עוד לא עשו שום דבר בנידון זה כבר משהו אחר אבל חפיף....

תהני../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif

אני יודע שהיא כבר טסה, אבל היא בטח תמצא איזה אינטרנט קפה להתחבר ממנו
.

omer landau

New member
לא היא לא................

חבל על הכסף..... דניאל תהני בטיול כמה שיותר ותדברי איתנו אחר כך

חחחח...עומר ושקד...אתם כאלה מצחיקים

מתווכחים אם היא כן או לא תכנס לפה כשהיא בכלל קרוב לוודאי מעל לים התיכון כרגע....
קרעתם אותי...

../images/Emo124.gifלא לשכוח היום!../images/Emo124.gif

מפגש ב22:00 ! אל תשכחו שהמפגש צריך להיות טוב כי מחר לילסדר ובטח לא נפגש וגם גל לא תהיה עד יום רביעי... אז תגיעו נעשה קטעים!

למעלה