זאת הודעה מוקלטת ........

רוזיA

New member
זאת הודעה מוקלטת ........

ר´ש קרקע אותי זמנית עקב אילוצי שפה.....! אנא תתרמו גם אתם שקל או מספר שקלים לילדיי המחשב האבודים רוזי ושאייאן תודה מי ראש....! ילד ילדה גבר אישה גם אתם יכולים להיות מטרה להתעלוליות רשת זדוניות החבר שלכם ב "א´וזת"(אי וירטואליות זמנית) שם בשבלכם.. תזכרו זה יכול לקרות לכול אחת ואחד מימכם גם לך ראש וזה מותר ובסדר! פאק יו אוול ותנקיו ורי מאצ´!

שאייאן

New member
ממעמקי הבכא והצער...אנו נאלצים...

להפרד זמנית מחברנו הטוב חוש הומור... לאחרונה נראה באזורי ראש מלך הפורום...תיאורו. קטן חוצפן שנון וציניקן... עונה לשם ציון המצחיק. אגב גם אנחנו פה בא´וזת עורכים חיפושים נרחבים אחר היצור שלאחרונה נראה בפאתי גיל 35 אצל גולש בשם ראש הנ´ל ירד איתו גל של 2 מטר ומאז נעלמו עקבותיו... וזיכרו ילדים גם לכם זה יכול לקרות. שננו את כללי הבטיחות כל יום. ותזכרו לא מתעסקים עם אנשים שיש להם שליטה במלחוק לכם הודעות. תודה זוהי הודעה מוקלטת.!

resh0

New member
אני לא קירקעתי אף אחד!!!

ראשית לא הלכתי לאיבוד: אני משתתף כרגע בקורס יעיל ביותר בו אני לומד על זיהום ימי, בקרוב מאוד נתחיל "להכנס כסאח" בנושא הזה, נעלה את המודעות ונסביר כיצד ניתן למנוע את הנזקים העצומים. שנית: שנון - נכון, ציניקן - לפעמים, שם ציון מצחיק - כיף להצחיק, אני בן 36 ומאוד מתגעגע ל 2 מטר. מעטות מאוד מס´ ההודעות שמחקתי וגם אם מחקתי פה ושם, היה זה לאחר הזהרה והסבר. כל משתתף שיתנהל ויתנסח בהתאם לכללים הנהוגים בפורומים של תפוז ובהתאם למטרת הפורום כפי שפורטה ב"מכתב המנהל", מבורך ורצוי!!!! על כל מקרה, עדיין לא יצא לי לחסום מישהו ואני מקווה שלא ייצא לי.

זוהי הודעה מחוקה...

מצטער...אבל א-כבר תרמתי ב-אני לא בבית ג-בניתוח שעברתי נגעו לי גם במוח ד-כל התשובות מטומטמות למסמני התשובה בנכונה מובטח סוף שבוע בפורום סטנד אפ והומור ישראלי.למאוכזב ינתן סיור בפורום המדעי מפש"ת-ולממו"ל (מנהלי פורום שתפסו תחת ואומרים לאחרים מה מצחיק ומה לא). נ.ב מצטער אם המלה תחת שהוזכרה מקודם פגעה ברגשותיהם של עובדי הפורום .אני לא יודע מה עבר לי בראש בזמן שכתבתי אותה. SORY יא סוסני ים..

יותר מאשר הפרה &lt../images/Emo7.gifשאייאן) רוצה

להניק, העגל &lt
פארוק) רוצה לינוק. ועוד משהו יא מדרוב... אני לא זורק אני בועט אני פארוקי השועט.

רוזיA

New member
ראש דיי בלי לתרץ תירוציי סרק....

חיחיחיחיחיחי אחי סתם צוחקים מה אתה נלחץ .......! עשינו ישיבה ורצו להדיח אותך מי כסא המלך אבל יש לך מזל אני מת עליך נלחמתי בהם כמו אריה בשביל שתשאר בתפקיד....חיחיחיחי!

למעלה