זאת הדיעה שלי בעניין.

Nahoum

New member
זאת הדיעה שלי בעניין.

לתמר - מה זה אנשים איכותיים? אם מישהו אומר "שלוש חדרים" ואל שלושה אז הוא פחות איכותי? אם מישהו גר בהרצליה אז הוא יותר איכותי ממישהו שגר ברמלה? אם מישהו סיים עם תואר שלישי הוא יותר איכותי מאחדד ללא בגרויות? אני אל מסכים עם זה בכלל! אדם הוא אדם באשר הוא. אם הוא יכול לתרום אז למה לא? אם הוא לא סיים תיכון אז לא מקבלים אותו כי הוא לא "איכותי"??. ולעזרא - "סיכמנו גם שיכתבו לנו בכבוד" - עזוב את זה, יגיבו איך שיגיבו, אתה בעצמך אמרת לא לרדת רמה, אז אם הם "לא כתבו בכבוד" אנחנו "אל נגיב בכבוד"? אני חושב נגיד שעניין הצבא של אתמול היה מזעזע, בן אדם, ולא משנה כמה הוא שאל, למה הוא שאל ובאיזה פורומים - צריך לענות לו בהתאם. מה זה מעניין אותו? זה מעניין אותו. זה ענייניו מה מעניין אותו ומה לא? - לא. אני חושב שאם נגיב לכולם באשר הם - בני אדם, ונתייחס אחד לשני כאן בפורום כאל בני אדם - ולא משנה האיכות - הפורום יהיה יותר יפה. אני לא בא לריב או להתווכח אם אף אחד או אחת מכם. אני פשוט אומר את דעתי. ערב טוב לכולכם, נחום.

Nahoum

New member
זה לא עניין של גיל

זה העניין של הימים האחרונים בפורום. הפורום יצא לגמרי מהנושא - עמיר בניון.

ezraz

New member
ממש אבל ממש לא

בטח ראית אתמול את הדיונים בנושא משפט משיר, הסטיקר וכו' הנושא לא סטה לגמרי אבל כן יש OFF מדי פעם SO?

mirix

New member
שלום נחום

ברשותך אני אגיב על החלק שכנראה מכוון אלי - השאלה שנשאלה אתמול היתה כנראה לגיטימית בתור שאלה. אני אישית לא מוצאת לנכון לענות על שאלות מהסוג הזה, כי אני לא רואה את עצמי סמכות בסיפוק תשובות בענייניו הפרטיים של אף אחד מלבד עצמי. מאחר שבשל הנסיבות זה הריח לי כמו פרובוקציה, העפתי מבט בכרטיס. קשה היה להתעלם מכך שהגיטרה עובדת בגיאוקרטוגרפיה. תגובתי היתה מסקרנות גרידא. לגבי תרבות הדיון - מסכימה איתך לחלוטין, אין לי מה להוסיף.

Nahoum

New member
תגובה למירי

זה לא היה מכוון ספציפית אלייך, אלא לכל העונים ב"זלזול" לגיטרה. אם את לא מוצאת לנכון לענות לאותו השואל, אין בעיה - אל תעני. אבל היו כאלו שלא מצאו לנכון לענות לגיטרה - וקטלו אותה/ו וענו בתגובות ציניות ולא לעניין. זה לא מכובד. בכלל - כמו שאמרתי - כל מה שהולך כאן בימים האחרונים לא מכובד.

ו ר ד ב

New member
בואו נודה (תכנסו דחוף )

בואו נודה כולנו נגררנו זו לא בושה להודות במשהו שאנחנו אשמים בו גם אתמול וגם היום אתמול על השאלה של הגיטרה שבעצם זו זכותו להביע את דעתו או לשאול שאלות איזה וכמה שהוא רוצה והיום על ירדן הינו פשוט לא צריכים להגיב מי שלא נראות לנו הדעות שלו זכותנו הטבעית להתעלם אני מאוד מקווה שנלמד מהטעות הזאת ונפנים שמאחורי כול כתיבה עומד אדם עם רגשות בדיוק כמונו המשך יום נעים ורד

Nahoum

New member
ורד את צודקת

מאחורי כל שם מסתתר אדם, שרואה איך עונים לו ומסיק מסקנות. הנה רק היום נפרדנו ממשתמש/ת. וחבל, כי זה נהיה ממש לא רציני בימים האחרונים.

ו ר ד ב

New member
אני לא

אני לא חושבת על זה שאיבדנו משתמשת אני חושבת שלמדנו לקח פשוט צריך להתעלם ולא להגיב

Nahoum

New member
לא מדוייק.

ואם מישהו או מישהי יעירו לנו? עזבי אם זאת תהיה הערה בונה או לא - זאת הערה? אז צריך לקחת לצומת הלב. ובטח שצריך לחשוב על זה שאיבדנו משתמש/ת, כי אם אחת האו אחד הלכו - יש סיבה, ואם היא או הוא הלכו בגללה, לא יאחר לבוא היום ויעזבו עוד מאותה סיבה. וחוץ מזה, נניח לרגע לעניין המשתמש/ת, כל הדיבורי
האלו בכלל לא קשורים לפורום.

gala21

New member
נחום תן דוגמה קונקרטית

תן הנחיה ברורה.. לא כל מי שמבקר בפורום שלך עושה את זה "נקי" .. יש מלא אנשים טובים ברשת ויש גם מלא "X"ים שמטיילים בפורומים ועושים "שמח". נכון שאני לא מעורבת ( הפעם:)) אבל בקלות אפשר להיגרר ... לא תאמין אני דווקא התרשמתי מאד לחיוב מההתנהלות בפורום בימים האחרונים ( נכון שאני לא כתבתי אבל קראתי..) השרשורים רלוונטיים מאד לטעמי . אני רואה גם בפורומים אחרים .. הרי לכל פורום יש נושא מרכזי אבל עדיין יש את השיחות של "מסביב" כי בכל זאת ..מדובר באנשים , אנושות , אנושיות ... ומטבע הדברים לעיתים מתגלגלים קצת לצדדים העיקר שיש פה ( ויש פה ) עשייה ראוייה . זהו . ערב טוב לכולם.

Nahoum

New member
בואי אסביר לך משהו:

לכל פורום יש נושא. יש פורום לתושב"ע, יש פורום לחו"ל, יש פורום לערוץ 22 ויש פורום לעמיר בניון. לכל פורום יש נושא משלו. מה לא חָלָק בשירשורים? - כל השירשורי
האלו שיש כאן. לכל המעוניין: יש פורום מיוחד - פורום שירשורי
. לחץ/י כאן לכניסה. וזה לכל ה"שיחות שמסביב" שיש בכל זאת. ונושאים בפורום, כגון "מקום הופעה מועדף" וכ'ו - לא צריכים להיגרר למקום כמו "שידוכים לאחות" וכ'ו.

gala21

New member
מכיוון שאתה המנהל..

אתה המחליט . אני פשוט לא מרגישה שמדובר בתופעה "גורפת" או מגמתית באופן קיצוני. זה פשוט לא הגיוני שבכל שבוע תהיה "תקרית השבוע" . מה זה אומר עלינו ? יכול להיות שרק אנחנו לא בסדר?

Nahoum

New member
גאלה, אין כאן שום החלטות מנהל.

מה זה החלטות מנהל? את יודעת שזה אל שייך. אני פשוט משתף אותכם מה אני חושב ומרגיש. "תקרית השבוע" לא יכולה להעיד לא על צד א' לא על צד ב' ולא על שום צד שבעולם. זה לא שתי צדדים. זה בדיוק הכוונה, שאין שני צדדים. כולם ביחד, יש שאלה - עונים. אין? יש 1001 דיונים שאפשר לדון עליהם בפורום. לא חייבים לדון על החינה של משה, הגודל של תמר או הטיפוח של אבי - זה פשוט לא שייך, ולא קשור לנושא. את לא מסכימה?

gala21

New member
נחום נשמה ..

אאני יודעת שהכוונות שלך טהורות במיליון אחוז והשאיפה שלך לפורום אופטימלי היא מובנת וברורה אבל עדיין קשה לי עם העובדה שאתה מעוניין בפורום "מלוטש" מדי לטעמי.. אני מודה שלראות ולשמוע על החינה של מושיקו זה סוג של הפוגה . אבל אני לא מרגישה שזה פוגם בהתנהלות של הפורום . לפני יומיים אבי שאל על עוד . זה רלוונטי ? איפה עובר הגבול ? מושיקו וגם אבי הם אנשים שמכניסים הודעות בפורום על בסיס קבוע ורציף ונראה לי אך טבעי לשמוע גם על החינה וגם על ה"חוכמות " של הבת שלו וגם על הבנות שדלוקות על עמיר וגם אם התעוררת בבוקר והלכת לבצפר וגם אם הבוס של ליטל מציק לה . . אתה מבין את הנקודה ? ועוד דבר: מישהי פה העירה שהעובדה שמתייחסים להריון מעצבנת אותה . זכותה . הקטע הוא באמת שזה אשכרה בלתי אפשרי לרצות את כל הנוכחים במאת האחוזים . מאידך לא כל עובר-אורח הוא חבר פוטנציאלי שצריך לעבור לדום על כל שורה שלו. אני כמעט בטוחה שכל אוהבי בניון הכנים מוצאים את הדרך הנכונה אלינו . אני לא ראיתי אף מקרה של התנפלות תמוהה על מישהו . רוב ה"אינסידנטים" התרחשו על רקע של איזו אימרה מעליבה או מפתיעה ופוגעת ( ראה מקרה ליהיא - האנונימי- הגיטרה ועוד ..) בקיצור מאד קשה ( ומתסכל ) לנסות להשיג שליטה מלאה .. אני חושבת שרצון טוב וכן וקצת גמישות יכולים להועיל ברוב המקרים .

Nahoum

New member
ה"פורום" שאת כותבת עליו אינו

"פורום מלוטש" אלא פורום - פשוטו כמשמעו. וכאן, זה איבד טעם. ורק עכשיו, בשבועות האחרונים, הבנתי מה המהות של "פורום". לא אמור לעניין אף אחד אם הברזתי, אם הבוס של ליטל הציק לה, המבנה של תמר ועוד כל מיני נושאים אחרים - שפשוט לא קשורים לפורום ולא מענייינים - ואם כן - לזה יש את המסרים האיישים - לדברים אישיים וכיוצ"ב..

למעלה