זאת הבעיה שלנו...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
זאת הבעיה שלנו...

ואנשים חושבים שאת זה ההתנתקות תפטור...

אַמִיר

New member
יופי...

ויש עוד אלפים כמוך שאומרים בידיוק כמו שהילד הזה אמר רק נגד הערבים..

MS6

New member
אני אמרתי שצריך לגרש את הערבים

מישראל? אל תכניס לי מילים לפה רק בגלל שאין לך מה להגיד... ואגב גם אם הייתי אפילו כהניסט... מה הקשר? אני רוצה שתדעו את מי אתם רוצים להכריח לעשות איתכם שלום.

אַמִיר

New member
טוב...

אז שרון תדע שבגלל שיש איזה ילד ערבי שלא רוצה שלום, אז אל תעשה!! שמעת? למי איכפת שהרוב רוצים שלום? העיקר שיש אחד שלא רוצה אז לא עושים!

MS6

New member
הרוב של מה? חחח

של הפלסטינים?? מה אתה חושב שמה שהבאתי זה מקרה מיוחד? יש ילד אחד בכל הרחוב הפלסטיני שלא רוצה שלום?? הוא למד את זה בבית ספר!! יחד עם כל שאר הילדים הפלסטינים שאין דבר כזה מדינת ישראל! משרד החינוך הפלסטיני לא מלמד על מדינת ישראל אלא על כך שהיהודים לקחו את ישראל ויש לגרש אותם מפה (זה עובדה זה לא נושא לוויכוח.. זה לא המצאה של הימין זה משהו שמדינת ישראל מנסה להילחם נגדו כבר הרבה זמן.. אפילו ראשי החינוך הפלסטיני מודים בו). 40% מהרחוב הפלסטיני תומכים בחמאס.. שאומר שאין קיום למדינת ישראל ולאחרונה הודה שתוכנית ההתנתקות והשמאל הישראלי מעוררים בו רצון להמשיך ולתקוף בשביל להמשיך ולהחליש את האוייב הציוני... עוד כמה מעטים תומכים בג'יהאד האיסלאמי שאומר אותו הדבר רק מוסיף שכל המוסלמים צריכים להתאחד. ומולם הפת"ח שעשה את אוסלו אבל ארגוני הטרור שלו אוהבים להודיע שיום יבוא והם יגרשו את היהודים מפה. אגב את מה שהבאתי לא הבאתי מאיזה ערוץ מחתרתי של הימין הקיצוני בפלסטין.. אלא מתחנה ממלכתית.

fucking shanti

New member
זה קטנוני מה שאתה אומר,

מה כבר מחדש הקישור הזה בכלל? זה לא שגילית לנו את אמריקה.....

MS6

New member
אז איך זה שאנשים עדיין חולמים בהקיץ

על שלום תמורת שטחים? למה עדיין אנשים מנסים להכריח את הפלסטינים להפוך למשהו שהם לא?

אַמִיר

New member
איך זה שאנשים לא רוצים להתגבר על...

הפסימיות שבהם??? ואני מדבר על דורות על גבי דורות של אנשים כאלה.. מה עם קצת אופפטימיות בחיים??? תגיד לי דבר אחד... אתה רוצה שלום?

MS6

New member
רוצה. אבל קודם כל אני רוצה מדינה..

יש הבדל עצום בין להיות פסימי לבין להיות מציאותי. הייתי פסימי אם באמת כל הסימנים היו אומרים שמדובר בעם שוחר שלום שרק רוצה לחיות בשלום לידי. הייתי גם פסימי אם אחרי פיגוע הייתי שומע את הפלסטינים צועקים 'תנו לנו כבר מדינה' ולא צועקים 'מוות ליהודים נהרוג ונגרש אותם מפה' או משהו כזה. אבל כשמערכת החינוך, האנשים, הממשל, הסמלים, החזון שלהם, הכל צועק ואומר 'אנחנו רוצים את כל פלסטין בחזרה' איך אני יכול להתעלם מזה? עד איפה תכניסו את הראש לאדמה? עד מתי כ"כ הרבה אנשים תמימים ימשיכו להתעלם מהעובדות בשטח?? ויש מיליון דוגמאות לכוונותיהם של הפלסטינים: נתחיל בהתנתקות. עד תוכנית ההתנתקות מתו מעט מאוד אנשים בעזה בתקופת האיניתפאדה האחרונה. פחות מעשרים... מאז שהכריזו עליה מתו בין 30-40.. זאת אומרת במהלך שלוש שנים מתו פחות מעשרים ורק בשנה האחרונה מתו יותר מכל שלושת השנים שקדמו לתוכנית.אגב כמובן מתו כמה תושבים בשדרות מהתקפות עליהם בשנה האחרונה, ולפני כן לא נהרג אף שדרותי. תסביר לי איזה עם שרוצה שלום ומסתפק בשטחי יש"ע בלבד יתקוף אחרי שמדינת ישראל מודיעה שהיא רוצה ומתכוונת לעזוב ממש בקרוב את עזה? מה ההיגיון בדבר כזה?? הרי עוד מעט עזה מפונת למה לתקוף? התשובה כמובן כי לא רק את עזה הם רוצים. כי הם חשים חולשה אצלנו, הם רואים כמה השמאל, שיש לו השפעה על הרבה מאוד אנשים בישראל 28( מנדטים זה כמעט רבע מהמדינה), חלש ושבע.. הם מנצלים את זה מצויין בהתקפות ומפרשים את זה כנצחון וכהקדמה לעתיד הרבה יותר טוב מבחינתם. הבעיה כמובן היא בזילזול של השמאל בפלסטינים.. כאילו אלו חבורת מטומטים שרק אם ניתן להם כבר מדינה הם ישבו בשקט.. מה שכמובן בכלל לא נכון.

shiroosh999

New member
אם ניתן להם מדינה....?

אז מה יקרה? מה הם יוכלו לעשות? אילו טענות יהיו להם אל מול ארה"ב ומולנו? אם ניתן להם מדינה הם כן ישבו בשקט.

MS6

New member
הבאתי כמה טיעונים למעלה

אם את חושבת שהם לא נכונים נסי לתרץ למה.. אבל אל תגידי ככה סתם הם ישבו בשקט. כי לדעתי ולדעת הרבה מאוד אנשים ברגע שניתן להם מדינה זאת תהיה רק ההתחלה של המלחמה שלנו איתם.

../images/Emo141.gif למה../images/Emo35.gif

למה לפתוח שרשור שבטוח יגרר לריב?

למעלה