זאת את

סנאפי

New member
זאת את

זאת את שהענקת לי מציאות אחרת זאת את שגורמת לי להבין כל יום מחדש שאהבה קיימת שאהבה מהפנטת שאהבה לא נגמרת נשארת ולעולם לא תרפה את אותה אחת שחיוכה יאיר את פני המתים שחשבו שהחיים הם רק עוד מכשול שצריך לעבור ולילפול במקום להתמודד עם הקשיים זאת את שתקריב הכל כדי שהכל סביב יהיה בהיר הפרחת בי חיים הושטת יד לא שפטת לא בחנת לא העפת מבט אחורה כדי לראות אם קיימת דרך טובה יותר התנגשת בדרכי שוב התנגשות חלומית שרק גורמת לי להתעורר כל יום מחדש ולראות את יופייך את תווי פנייך המושלמים את שפתייך שלא ארצה לנטוש לעולם כמו את כל כולך קיים בך קסם שעוד לא הצלחתי לפרש ולא חושבת שאוכל אותו קסם שמגע אחד בו הזמן עוצר שום דבר אין הכרחי הכל נראה פשוט לידך את כולכך שלווה בלעדייך אין עתיד יש רק מסגרת ללא פירצות ללא התרגשות או שמחת חיים אוהבת כולכך....רק תהיהי מאושרת ותחייכי

מממ1

New member
היי סנאפי

החיבורים שלך הם כל כך יפים ואני מאוד מתחברת אליהם.

מורן א

New member
אושר

לפעמים אנשים מביאים אותנו להכיר בדברים שהיו כל העת תחת אפנו ולא ידענו, לא הרגשנו. היא באה והאירה את דרך. חייכי, גם לך מגיע להיות מאושרת, האושר לא צריך להיות תלוי באחרים. מורן

ילדה, חשוב לי להגיד, לשתיכן בעצם...

שאני כ"כ שמחה שאתן ביחד וטוב לכן... אני מתפללת שיבואו לכן עוד הרבה ימים\חודשים\שנים מאושרות יחד ושתעשו אחתץ לשניה רק טוב..
את שתיכן.. ומה שכתבת פשוט מדהים! טוב, תמיד אמרתי שהכתיבה שלך מדהימה..

למעלה