זאת אני ....

שרון ת

New member
זאת אני ....

חשבתי על זה וזה מאוד הגיוני שהכתב באמת מלמד על האדם כמו כל דבר אחר... התנהגות, דיבור ,ואפילו הקווים שבכף היד... אז באמת באמת מסקרנות מה אתם אומרים???

shamon51

New member
הניתוח שלי

הי אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב, אז קחי בחשבון = בערבון מוגבל הכתב מראה מצב אישי סוער עם מצבי רוח משתנים והרבה בלגן פתיחות ופטפטנות טיפוס נעים ואופטימי רצון להיות נחמדה וקושי לאמר לא הגובל לעיתים בקלות דעת יצר מיני עז וחזק ואכזבה מהמצב הקיים רצון לפצוי בתחום הספורטיבי, אתגרי או המיני הרבנ אנרגיה ודמיון רגישות לביקורת חשיבה יצירתית, דמיון ולעיתים קצת ניתוק מון המציאות התלהבות, רצון להצליח קצת חוסר בטחון ונטיה לא לסיים דברים בסך הכל מבטא אישיות צעירה וסוערת המחפשת דרך כדאי להזהר ב "סיבובים" שלא לפול מרוב התלהבות שמעון (אשמח לקבל תגוגובת)

"הרבה אנרגיה ודמיון.. חשיבה יצירתית

אשמח לדעת איך ראית את התכונות הנ"ל בכתב ידה של הכותבת.

shamon51

New member
ועוד משהוא

אם את רוצה להסתיר את החתימה אז אפשר עם הרבה פחות קווים מה את באמת מנסה להסתיר?

שרון ת

New member
אני בחורה מסתורית...../images/Emo13.gif

תראה בעקרון קלעת בול בחלק מהדברים... בקשר ליצר המיני.. איך הגעת לזה ? סתם מתוך עניין...? אאא ו... תודה לך

shamon51

New member
תסתכלי על הכתב

רואים את זה בקווים הארוכים של ה מ-סופית וה נ-סופית שיורדים חזק ועמוק למטה וגם למשל בצורה של האות "ע" בסך הכל לכולנו יצר מיני והוא באופן טבעי חזק יותר בגיל שבו את נמצאת !!!Just do not abuse it !!! שמעון

יגואר 2

New member
הכתב מראה לי סימנים של מתח ואפילו

חוסר שקט ועצבנות, לחץ הכתיבה משתנה ואולי זה סימן של מצבי רוח מתחלפים ומלמד שאת לא לגמרי סגורה על המטרות שלך בחיים, בקריירה ולימודים או בתחום החברתי. האם כתבת את המכתב בתנאי כתיבה רגילים שלך ?

שרון ת

New member
נכון

...לצערי אני מאוד מבולבלת בתקופה האחרונה בכלל אני חושבת שזה השאיפה של כל אחד באמת לדעת ולהבין מה המטרה שלו בחיים וזאת כדי באמת באמת להיות מאושר

שרון ת

New member
בהמשך למטרות...

אפשר לדעת לפי הכתב גם את כיווני הקריירה שכביכול אמורים להתאים לי?

למעלה