-זאתי הודעת מחאה-

bobby6killer

New member
מתי לפני זה קיללתי שלא בצחוק?

ויודע מה לא אכפת לי עם שפיץ היה רציני ואם נראה לך שעל כל הודעה שיורדים עליי אני לא יתייחס אז אתה טועה למה לא אתה ולא שפיץ לא יגידו איך להתנהג ואולי בפורום יש לך אולי טיפה מרות עליי זה לא אומר שאני יבליג כמו ילד מסכן! -זאתי הודעת מחאה- המחאה לא תיגמר עד שגיא יסיר את ההודעה המעליבה הלא נכונה והגזענית שלו !!!!!

bobby6killer

New member
הנה גיא:

סקרתי את שלושת העמודים האחרונים וראיתי שחוץ מהשרשור הזה והשרשור של הריב עם שפיץ קיללתי רק 3 (!!!) פעמים... כן כן רק 3 פעמים... פעם אחת על ריל בוי שקראתי לו אידיוט פעם אחת על טמיר שעשה את המשחק המטופש עם הלחצנים ופעם אחת קראתי לדירטי סאנצ'ז אפסים.. איפה כל הקללות? כל הזמן? כמה הודעות הוא כבר מחק שקיללתי בהם? -זאתי הודעת מחאה - המחאה לא תיפסק עד שגיא ימחוק את ההודעה המגעילה והגזענית שהוא כתב!

omni96

New member
-זאתי הודעת מחאה להודעה מחאה-

ברצוני למחות על המחאה שמחה קודם מיכה בנוגע למחאה של המוחאים על המחיאות (כף?) של זה שמחא את מחיאותו במחיאות. לא אבל ברצינות אני מוחה על הריבים שלכם יאללה גיא קח את זה באיזיייי...כולה בן קצת מקלל ובן פשוט תקלל פחות שיהיה קצת יותר נעים ויוני אתה גם לא נקי בעניין תפסיק לכתוב את השיחות שלך פה !!!!!! כמו עם המנדרינה בכל מקרה רוצים שיהיה שקט בפורום אז דיי לריב ! *מוחה דמעה*

BiAAcH

New member
*מוחה לאור את הדמעה*

אני תפקידי, לנגב לך את הדמעות...
ואני בעד ההצעה שלך, ולקחתי באיזי, בהודעה הראשונה באמת הייתי קצת עצבני, אבל חוץ מזה, בכלל לא...

bobby6killer

New member
ניצחוווווןןןן!!!

פתאום גיא אומר לקחת את זה באיזי! ניצחתייי!!! -זאתי הודעת מחאה שלא תיפסק עד שגיא יוריד את ההודעה הגזענית \ מלוכלכת והלא נכונה שהוא כתב- אז יאללה גיא תודה בטעות ובהפסד ותמחוק תהודעה כי שנינו יודעים שזה בלושיט והתעצבנת שאנה לא ירדה לך והוצאת הכל עליי...

מ מ מיתר

New member
אתה יודע שהמתופף של לד

זפלין נחנק מהקיא של עצמו?.. ונראה לי קראו לו ג'ון בואנהם או משהו כזה.... וגם ג'ימי הנדרקיס נראה לי

bobby6killer

New member
חח לא אבל אשמח שזה יקרה ליוני

חח סתם בצחוק
יוני זה היה בצחוק אם לא הבנת אין לי כל אינטרס שמישהו ימות (מקודם לא הייתי מסביר את זה אבל בגלל השטויות שרצות פה בזמן האחרון אני חייב להסביר עצמי יותר מתמיד..

holly shit

New member
חח זה כבר נשמע כאילו אתה מפחד..

שיתבעו אותך או משהו זה דווקא רעיון טוב,אחרי דבר כזה נראה לי לא תכתוב יותר דברים לא יפים וגם מישהו יוכל להתעשר על חשבונך (נקווה שזו תהיה אני
)

holly shit

New member
אווו סוף סוף הודעה חכמה בתוך כל

הבלאגן הזה
צי'קו אני איתך

מ מ מיתר

New member
חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!

עומד לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם בלי קשר בדיחה אישית....

bobby6killer

New member
בדיחה אישית עם מישהו מהפורום?

באמת בלי נראה לי יש לטמיר מספיק כדי להתחרות איתי על החסר טאקט של הפורום... אני מזמין אותך ל Tactless Dual אתה בא?

bobby6killer

New member
אהה ושכחתי משהו

- זאתי הודעת מחאה שלא תיפסק עד שגיא יוריד את ההודעה המגעילה והחסרת טאקט (כן גיא גם לי מותק להגיד על אחרים חסרי טאקט) שלו. המרד נמשך וכמו שאמרה המורה מפלטפוס (בוא הנה מייייד) :"אתה מקים פה מרד!"

מ מ מיתר

New member
../images/Emo123.gifיאללה אבל צריכים זירה שופט

וכיבוד רק תגיד לי מתי ואני מוכן! אני מתחיל מעכשיו ואז אפשר לעשות סקר מי לדעתך הכי חסר תאקט(חחחחח זה החברה של סאבלימיניל) בפורום!! let the games Beginning!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה