-זאתי הודעת מחאה-

מ מ מיתר

New member
ולא אחי בדיחה אישים עם חברים שלי

סתם איזה איש צועק עלי ואז אני עושה " אבל עומד לי!!" חחח או שנגיד אתמול איזה ערס התחיל עם חבר שלי והם עמדו ללכת מכות ואני כזה בא ואומר להם " די עכשיו רציני אני ידבר איתכם דוגרי.... כמה ס"מ יש לכם?...." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי וזה כזה חזק!!! ועכשיו עומד לי!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם לא אבל אני אוהב פיתההההההההההההההה כמה ארוך אתם אומרים שזה מגיע?... יתושים!??!?! def leppard! החתימה שלי עוד רחוקה?................. אני מבין שלא

holly shit

New member
חחחחחחחחח קרעת אותי..!

"כמה ס"מ יש לכם?" אם הייתי בן הייתי מאמצת את זה אבל אני לא אז נשכח מזה

bobby6killer

New member
חח זה כל מי שיש לו קטן אומר...

סתם
-זאתי הודעת מחאה שלא תיפסק עד שגיא"המנהל"ימחוק את ההודעה המגעילה שהוא כתב-

מ מ מיתר

New member
מה נראה לך שאני באמת יגיד לכם כמה

יש לי!ץץ ועכשיו אמרתי את ההודעה הזאת מתוך רצינות.. עכשיו אני כבר לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעחלגדכחעלדחעלדחעלחדעלחכעלחלכעחגלעח געלכגחעלכגחעלכחעשןםפעו0פרשע

blink me1

New member
טוב המחאה הזאת לא מתפתחת...

וזה מעצבן להיכנס כל פםעם לשרשור המזד**ן הזה.... בן פתח שרשור חדדדדדדשששששששש

מ מ מיתר

New member
פאקיו שיט!??!?!

חבר'ה הורדתי את השיר סקראמנט של him ופתאום כאילו מישהו מסובב את הדיסק אחורה ושומעים כל מיני מסרים מגניבים שלהם!!!!!!! ונחשו מה?! עומד לי?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Gomez

New member
מה מסרים?? איזה מסרים?

רק לסטיירווי של לד זפלין יש קטע כזה

מ מ מיתר

New member
הוא אומר 666 וכל מיני..

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וללד זפלין יש שיר שנקרא בלק דוג שיר חזק יההההההההה

holly shit

New member
גם לי היה תשיר הזה פעם..

עד שפירמתי תמחשב ונדווקא לי הקאזה נשארתי מיוזיקלס בכל מקרה אחרי שהוצאתי תתיסכול שלי נגיע לעיקר..אולי זה רק אצלי אבל פתאום באמצע השיר היה כזה רעשים כאילו באמת מרצים אותו אחורה ולא הבנתי מזה שום דבר וממש לא איזה מסרים סמויים..

למעלה