-זאתי הודעת מחאה-

bobby6killer

New member
-זאתי הודעת מחאה-

גיא יא אפס בן אפסיים שמאשים אותי שהפורום שלו (כן גיא הפורום שלך!!!).. מעכשיו יש פה מחאה שעד שאתה לא תסיר את ההודעה המגעילה והחסרת טאקט שלך!!! ואתה יכול למחוק אותה אבל אני יכנס ויחזיר אותה! ואתה רואה שכל הפורום מסכים איתי אז אתה ממציא כל מיני שטויות שיש הודעות שהם בכלל לא רואים...ואלי הם היו יכולים להאמין לך אבל בגלל שאתה נכנס פעם בשבועיים לפורום אז זה לא כלכך אמין אתה מבין... תתן דוגמא להודעה אחת שמחקת לפני שהם? יאללה גיא תמצא חיים ותפסיק להאשים אחרים בפאשלות שלך!

bobby6killer

New member
-תיקונים להודעת מחאה-

יש הרבה תיקונים מרוב הזעם שמפעפע לי בעורקים!!! גיא יא אפס בן אפסיים שמאשים אותי שהפורום שלו (כן גיא הפורום שלך!!!) ישב מאוד.. מעכשיו יש פה מחאה שעד שאתה לא תסיר את ההודעה המגעילה והחסרת טאקט שלך היא לא תפסיק ורק תגדל!

omni96

New member
אני די מסכים עם בן

באמת ההודעה שלך מטופשת גיא אבל בכל זאת לא צריך להתעצבן כל כך בן ותחשוב גיא בן הוא באמת חסר טאקט במקום להתעצבן תיהיה חבר טוב ותקים לו אגודה או משו בסגנון...יאללה שולם ! :) Peace & Love ! אגב גיא אני חושב על זה כמה זמן כבר... אולי תמנה אותי גם למנהל...אני כמעט כל יום בפורום ויש לי מספיק זמן גם לסדר פה הודעות פוגעות וכל זה אני מוכן להשקיע...ואני גם די סובייקטיבי נו אז מה אתה אומר? אני אפילו אקנה לך חצאית אם תרצה או דבש

sweet 666

New member
אוווווווווווו....אני מריחה פה מרד!!

מהפכה!! אה! קומוניסטים! פרוליטאריון! סטאלין! פרחה! חצאית! ורוווד...לללללללללאאא!!אאאהההההה!!!
דבש...אממ...
המרד הערבי הגדוווול!! נסיונות להפיכה! המשבר הכלכלי! השתלטות על אמצעי היצור!!! מלחמה!! הפגנות!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!מתכונת בהיסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזבו, עזבו....עפתי לחרוש..(כן כן, בטח..) חח, סתם, אני הולכת לאכווווול! ואז לנשנש איזה משהו! ואז לטחווון! ואז, ואז...לבלוע דברים בכמויות( לא דברים לבנים ונוזליים..)ואז...אז לישון כניראה..

bobby6killer

New member
-תיקונים להודעת מחאה-

יש הרבה תיקונים מרוב הזעם שמפעפע לי בעורקים!!! גיא יא אפס בן אפסיים שמאשים אותי שהפורום שלו (כן גיא הפורום שלך!!!) ישב מאוד.. מעכשיו יש פה מחאה שעד שאתה לא תסיר את ההודעה המגעילה והחסרת טאקט שלך היא לא תפסיק ורק תגדל!

BiAAcH

New member
אוקיי בן, כמה דברים...

יש כל מיני הודעות, אני עכשיו מוצא אותן בארכיון הודעות מחוקות במיוחד בשבילך. עוד משהו, לידיעתך, אני נכנס לפורום בערך כל שעה כשאני בבית, אז אתה לא יכול להגיד שאני לא נכנס, לא כותב זה משהו אחר, ורק בשביל הפרוטקול, הכי הרבה שלא כב=תבתי בפורום זה היה ה-4 ימים שהייתי אצל תומי, שד"א גם אז נכנסתי לבדוק שהכל בסדר פה. ומשהו אחרון - מה לעזאזל הן הפאשלות שלי שאני מאשים אחרים בהן?!

BiAAcH

New member
ונתחיל...

זה בקטנה, אני לא מצליח כרגע לעבור לדף השני של ההודעות המחוקות, זה בינתיים מהדף הראשון.... אני לא זוכר באיזה הקשר שכתבו ההודעות האלה, אבל אני לא רוצה הודעות כאלה בפורום שלי...

BiAAcH

New member
וההערה לגבי זאת...

עיצבן אותי פשוט שמישהי סתם שאלה פה שאלה ובן ישר בא לרדת עליה ולקטול אותה סתם, בלי סיבה, בשביל הכיף העצמי שלו... וכמו שאמרתי, זהו לבינתיים, כשאני אצליח לעבור לדף השני אני אשים פה עוד...

bobby6killer

New member
ויש לך עוד????

אתה רואה יוני חושב שהוא היטלר מה אני אמור להגיד לו? וסיכמנו שההודעה למנדרינה היתה חסרת טאקט ואתה לאט לאט רואה שאין לך עוד מה להאשים אותיופעם אחת קיללתי איזה מעפנה והפכת אותי לזה שבגגלו הפורום יבש וזה בדיוק מה שאתה מאשים אותי גיא שזה בגללי שהפורום יבש אז לא ולא ! ועד שאתה לא תסיר תהודעה המכוערת ההיא אני לא יפסיק לשלוח הודעות מחאה!!

bobby6killer

New member
-זאתי הודעת מחאה נגד גיא-

-זאתי הודעת מחאה- עד שגיא לא יסיר את ההודעה הגזענית והמעליבה שלו לא נפסיק את המחאה!!!-זאתי הודעת מחאה- עד שגיא לא יסיר את ההודעה הגזענית והמעליבה שלו לא נפסיק את המחאה!!!-זאתי הודעת מחאה- עד שגיא לא יסיר את ההודעה הגזענית והמעליבה שלו לא נפסיק את המחאה!!!-זאתי הודעת מחאה- עד שגיא לא יסיר את ההודעה הגזענית והמעליבה שלו לא נפסיק את המחאה!!!-זאתי הודעת מחאה- עד שגיא לא יסיר את ההודעה הגזענית והמעליבה שלו לא נפסיק את המחאה!!!-זאתי הודעת מחאה- עד שגיא לא יסיר את ההודעה הגזענית והמעליבה שלו לא נפסיק את המחאה!!!-זאתי הודעת מחאה- עד שגיא לא יסיר את ההודעה הגזענית והמעליבה שלו לא נפסיק את המחאה!!!-זאתי הודעת מחאה- עד שגיא לא יסיר את ההודעה הגזענית והמעליבה שלו לא נפסיק את המחאה!!!

JACKASS 4 LIFE

New member
בן,כנס בבקשה ותקרא לאט...

כניראה שאת המסר שגיא ניסה להעביר לך לא ממש הבנתה. אני ינסה להסביר לך אותו. עכשיו במקום לחשוב שאני תוקף אותך תנסה לקחת את ההודעה בצורה חיובית ותנסה להבין את המסר. בן, אומנם אתה מותיקי הפורום אך אין זה נותן לך את הזכות להשפיל,לצחוק, להעיף כל אדם מהפורום. שמע, לפעמיים היציאות שלך מצחיקות ולפעמיים ממש לא במקום. דוגמא המנדרינה ההיא. אתה חייב להבין שלא כולם מבינים את את ההומור שלך. אתה טוען שההודעה שגיא כתב אלייך הייתה מעליבה. תחשוב מה המנדרינה היא וחושבת שהיא ניכנסת, לא נירא לי שהיא נעלבה אבל זה היה ממש לא במקום. אקיצר תגלה טיפה בגרות תגיד סליחה ותנסה להישתפר. יאלה כוס אמק נימאס לי לכתוב... ואל תישכח שגיא הוא המנהל ויש לו את הזכות להרחיק אותך מהפורום..

blink me1

New member
אנלא מבינה למה אתם רבים כלכךך הרבהה

אמממ...אבל בעצם אנלא מבינה ממש הרבה מהחיים.... בלאט אתם מסבכים אותי....תפסיקו לריב ביאטצ'ס
אתם עושים לי חרדות נטישההה....

Sonata Arctica1

New member
תשמעי.. את אולי צודקת...

אבל אני חושב שהתגובה של גיא הייתה הגזמה פראית.. הוא יכול לפנות לבן יפה בהודעה אישית במקום לפרסם את זה שזה בעצם לא במקום כמו"שבן עושה" אבל תאמיני לי שבן לא עושה את זה בכוונה.. הוא אחלה בן אדם.. אני לאדע מה את חושבת.. אני חושב ששתי הצדדים צריכים להשלים ביחד ולא בן צריך לצאת ככה ולהגיד "סליחה" כי מה שגיא עשה זה גם לא יפה... גיא ובן וכל החבר'ה היתראנו אפילו ביום שישי האחרון וגיא לא אמר לא מילה.. לפחות אני לא ראיתי... ואני לא תוקף אף צד גם לא אותך.. בן חבר טוב וגיא חבר טוב וגיא לא צריך להיות כזה קשוח.. קיצר.. תשלימו כמו בוגרים.. וזהו... בלי הודעות מעליבות מכל צד.. ושום חרם מפגר... אבל זה נחמד פעם ב.. יש אקשן:) יאללה חבר'ה
GO IN PEACE

blink me1

New member
נכון....הפעםם התגובה שלו הייתה לא

קשורה בשיט...אבל משום מה אני יכולה להאמין שבן אמר דברים לא במקום... הפעם הוא התעצבן עליו על כלום...!!

blink me1

New member
רגע רגע תן לי להסביר...

שגיא יעני אומר שבן בדרך כלל אומר דברים "חסרי טאקט" והוא אומר שהוא מוחק כל מיני דברים שלו....כאילו אין מה להתווכח על זה אני יכולה להאמין לו... הפעם הוא התעצבן באמת בלי סיבה!! וזהוווו((=

למעלה