זאקןם

youval2001

New member
זאקןם

מי יכול להביא לי סרטון אך משגים את האבן של זאקום

edenlevi2

New member
לאחר המשימות המקדימות של הזאקום אתה מקבל

5אבנים כאלו או שאתה גם יכול לקנות אותן מאנשים אחרים בשוק

btekx

New member
ישנם 3 קווסט לזה

שלב 1
http://www.youtube.com/watch?v=56fDbbl9qro
צריכים לאסוף 7 מפתחות במפות שונות ולהפיל בסוף 7 מפתחות (הכול ה7 ולא אחד, אחד, אחד...) לתיבה ענק ותקבל מין חתיכה אבן ולדבר עם NPC שבתוך המפה הראשון של קווסט...

שלב 2
http://www.youtube.com/watch?v=a9vLTswTWxM
זהו משימה הקפיצה, ואכן הכי קשה, צריך לעבור 2 מפות ולדבר עם NPC בסוף הקפיצה...

שלב 3
לא צריך סרטון, צריך לאסוף 25 שיניים זהב שמפיל מזומבי (עם קסדה בלבד!) ואז לדבר עם NPC שליד כניסה לזאקום ותקבל 5 אבני "עין של אש"

וזהו
בהצלחה!!!

youval2001

New member
זאקום

סיימתי את המשימה הראשונה של זאקום ובסוף קבלתי גביש מה אני אמור לעשות אם הגביש שדי שאקבל אבנים של זימון זאקום

youval2001

New member
זאקום

סיימתי את המשימה הראשונה של זאקום ובסוף קבלתי גביש מה אני אמור לעשות אם הגביש שדי שאקבל אבנים של זימון זאקום

edenlevi2

New member
אתה צריך לשמור את הגביש הזה ועכשיו לעשות

את החלק השני של המשימות שזה אומר שני מסכים של משימות קפיצה...
אתה צריך לעבור מצז אחד של המסך לצד שני ולעבור מכשולים... שאתה נופל אתה צריך לחזור את כל הדרך להתחלה...
לכאלה שלא מכירים את המסכים זה קצת קשה בסוף תתפוס את הפואנטה ותצליח לעבור את זה...
אחרי שתסיים את המסך הראשון תעבור למסך השני שגם בו אתה עובר מכשולים שתסיים אותו תקבל אם אני זוכרת נכון בקבוק כזה גם אותו אתה צריך לשמור...

ועכשיו אחרי כל זה אתה עובר לחלק השלישי שהוא די קל אתה צריך לאסוף 30 שיני זהב מהכורים במכרה.. ואז לחזור לאיש ליד הדלת של הזאקום ולתת לו את שלושים השיניים ואת שני החצפים שקיבלת משתי המשימות הראשונות... ואז תקבל 5 אבני זימון לזאקום ויש לך אישור להיכנס לזאקום...

הערה מאוד חשובה: אחרי שאתה מסיים את המשימות תיזהר שלא לדבר עם איש המשימה הזה שוב כי במידה ואתה נכנס למשימה הראשונה שוב הכל מתבטל, הכוונה שלי היא שאם אחרי שסיימת את שלושת המשימות אתה מדבר איתו שוב כאילו לא עשית את המשימות ולא תוכל להיכנס לזאקום שוב אלא רק לאחר שתוכיח את עצמך שוב ותעשה שוב את כל שלושת המשימות...

אם אתה רוצה אבנים (אחרי שסיימת את המשימה) מומלץ לקנות (במישה ויש תקציב)

מצטערת מראש על טעויות כתיב וכאלה... אני כותבת לך את זה כי שאלת ועפה ללמוד שוב... (בלי בצצות למחשב מידי פעם אני אתחרפן- כמו שניתן להבין... גם כשאני לא כותבת אני תמיד מציצה
)

מקווה מאוד שעזרתי והבנת... במידה ויש שאלות אני אשמח לענות עליהן כשאוכל או שמישהו אחר כבר יענה לפני

בהצלחה

miss_t

New member
כל הכבוד
המשימה לא פשוטה בכלל

אני בדר"כ לא עוברת את שלב הקפיצות במפה השניה- אולי זה מחסום פסיכולוגי.

youval2001

New member
זאקום

עשיתי את 3 משימות זאקום ואז לחצתי על איש המשימות שוב ועשתי את המשימות שוב ואני לא יכול להכניס למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה