אתה צריך לשמור את הגביש הזה ועכשיו לעשות
את החלק השני של המשימות שזה אומר שני מסכים של משימות קפיצה...
אתה צריך לעבור מצז אחד של המסך לצד שני ולעבור מכשולים... שאתה נופל אתה צריך לחזור את כל הדרך להתחלה...
לכאלה שלא מכירים את המסכים זה קצת קשה בסוף תתפוס את הפואנטה ותצליח לעבור את זה...
אחרי שתסיים את המסך הראשון תעבור למסך השני שגם בו אתה עובר מכשולים שתסיים אותו תקבל אם אני זוכרת נכון בקבוק כזה גם אותו אתה צריך לשמור...
ועכשיו אחרי כל זה אתה עובר לחלק השלישי שהוא די קל אתה צריך לאסוף 30 שיני זהב מהכורים במכרה.. ואז לחזור לאיש ליד הדלת של הזאקום ולתת לו את שלושים השיניים ואת שני החצפים שקיבלת משתי המשימות הראשונות... ואז תקבל 5 אבני זימון לזאקום ויש לך אישור להיכנס לזאקום...
הערה מאוד חשובה: אחרי שאתה מסיים את המשימות תיזהר שלא לדבר עם איש המשימה הזה שוב כי במידה ואתה נכנס למשימה הראשונה שוב הכל מתבטל, הכוונה שלי היא שאם אחרי שסיימת את שלושת המשימות אתה מדבר איתו שוב כאילו לא עשית את המשימות ולא תוכל להיכנס לזאקום שוב אלא רק לאחר שתוכיח את עצמך שוב ותעשה שוב את כל שלושת המשימות...
אם אתה רוצה אבנים (אחרי שסיימת את המשימה) מומלץ לקנות (במישה ויש תקציב)
מצטערת מראש על טעויות כתיב וכאלה... אני כותבת לך את זה כי שאלת ועפה ללמוד שוב... (בלי בצצות למחשב מידי פעם אני אתחרפן- כמו שניתן להבין... גם כשאני לא כותבת אני תמיד מציצה
)
מקווה מאוד שעזרתי והבנת... במידה ויש שאלות אני אשמח לענות עליהן כשאוכל או שמישהו אחר כבר יענה לפני
בהצלחה