ז'אקו

ddnnyy

New member
ז'אקו

למי שיש ז'אקו אשמח לקבל מידע כי יש לי ז'אקו בן 3 שנים הוא אצלי מגיל שלושה חודשים...הוא התחיל לדבר כמה מילים ולעשות חיכויים ...רציתי לדעת למה הוא לא ממש חביב שהוא על הכלוב קשה להעלות אותו ליד והוא נושך ושמתחשק לו אז הוא מוריד את הראש שאני אלטף אותו מי שמבין בזה אשמח לשמוע...

רואי

New member
היי

אני מבין שהוא אצלך מאז שהוא צעיר ממש. לקחת אותו בתור האכלת יד? בכל מקרה, כל תוכי והשגעונות שלו ויש כאלו שלא אוהבים שלוקחים אותם על היד. אבל הנה לךם שיטה שאולי תעזור: אני מבין שאתה פשוט פותח לו את הכלוב ומחכה שהוא יצא לבד, ואז הוא יוצא ומטפס ישירות לכיוון מעלי הכלוב... אז זהו, שדווקא את זה יש למנוע! תנסה בצורה כלשהיא להוציא אותו הרחק מהכלוב- דבר שאולי קשה יהיה לעשות אם התוכי לא כל כך נותן לך אפשרות לעשות זאת- וכאשר הוא יהיה הרחק מהכלוב, אולי המצב יהיה שונה ותוכל גם להעלות אותו על היד.. בכל מקרה, הכל תלוי בנסיבות וכל תוכי זה סיפור אחר, אז אני מקווה שמה שאמרתי פה קצת יעזור..

ddnnyy

New member
המשך...

קודם כל תודה, אני מעלה אותו בכח על היד רק שהוא נמצא על הכלוב ומתי שהוא על הרצפה או מקום אחר אז אין לי בעיה הוא מייד עולה לי על היד פשוט זה רק שהוא על הכלוב אז הוא לא עולה מהר על היד הוא בורח ולא רוצה עד שהוא זז למקום אחר מהכלוב אז הוא יעלה

d-edge

New member
זה בדיוק מה שפאנטה הייתה עושה..

הרבה התחנפויות. הרבה פרסים כשהיא עולה על היד מהכלוב. והרבה זמן השקעה ופינוק התוכי.. היום היא צועקת לי כשהיא שומעת אותי בסלון רק כדי שאני ארים אותה על הכתף והיא תוכל לשחק לי בשיער..

למעלה