זאפה 7.6 - חסרת מילים...

סתיוי16

New member
זאפה 7.6 - חסרת מילים...

ומי שמכיר אותי - יודע עד כמה זה נדיר... אני לא יודעת איך לתאר את ה'הופעה הזאת עידכון קצר - לא הי'יתי בהופעה מהצוותא, 4.9.2008 חטפתי בום כשהיא עלתה והבנתי כמה התגעגעתי אלי'ה... ה'הופעה עשתה לי את החודש, אם לא יותר רק אחרי שיצאתי ממנה הבנתי כמה הי'יתי צריכה הופעה האישה הזאת פשוט עצומה היא כובשת וגאון ואדירה ויצאתי נפעמת והמומה, אני פשוט כלכך אוהבת אותה וקיבלתי הרבה ממנה בלילה אחד אחרי יותר מדי זמן שלא. אני לא מאמינה שזה עבר, כל כך חיכיתי לזה הי'ה לי פשוט לילה מושלם, התעלה על כל הציפיות שלי. ה'הופעות שלה תמיד עושות לי כל כך טוב ואני באופורי'ה יומי'ים-שלושה אחרי מן הסתם אחרי תשעה חודשים עיבודים משתנים, לא הי'ה שינוי משמעותי אבל הרגשתי שבשירים מסוימים חידדו והבליטו וליטשו מקומות מסוימים, וזה פשוט יצא מעולה, נהניתי מכל צליל... נשמע כאילו הקול של קרן השתנה מאוד לטובה. נהניתי מכל צעקה וכל לחישה והיא פשוט ביצעה הכל נהדר. מכיוון שזאת היתה הופעה סגורה התוכנית היתה שונה, והי'ה לי ברור שזה מה שי'הי'ה אבל עדי'ין התבאסתי שלא היו שירים מסוימים... כמו 'שי'הי'ה לנו בית', 'יותר מדי', 'שנה חד סטרית' ועוד כל מיני. זאת הי'יתה בעיקר הופעה של השירים היותר מוכרים... אגב, הי'ה קהל נהדר ומצחיק, שיתף פעולה וזרם, הי'ה ממש כיף איתם אלו השירים המתוכננים: מתקשר אלי רצה הביתה רכבת באירופה לרוץ לרוץ שמעון השכן ואת סוני אצל שוני פיז'ו 92 בא לשכונה אורח בעולם (ששמעתי בפעם הראשונה בביצוע של קרן והי'ה פשוט מקסים!) זאת שבמקומי (לא הי'ה) איתי סקס עם האקס (לא הי'ה) מבול הדרן: מי הי'ה מאמין לשם אם אלה החי'ים אז הי'יתה הופעה קצרה, אבל נהניתי כל כך. הי'ה פשוט עצום. נו, זאת קרן... את התמונות אעלה בע"ה מחר כיוון שאחי הכריח אותי ללכת לישון, יש לי מחר מתכונת בלשון
התמונה שצירפתי היא מהפלאפון, אחרי שנגמר המקום במצלמה ובמיני-אי'יפון ובפלאפון של אחי...
צילמנו הרבה הרבה ויצאו תמונות מקסימות! אחי ממש נהנה והתלהב ממנה. הלכתי אחרי ה'הופעה לחדר אמנים להצטלם ולדבר ורק רציתי לצי'ין שגלי'ה חי מדהימה ומקסימה ותשומת-הלב העצומה שהיא תמיד מעניקה פשוט גורמת לאהוב אותה הרבה יותר... יש לי עוד כל כך הרבה מה לאמר אבל אני לא יודעת איך, זה פשוט מסומן אצלי בפנים כתחושה וקשה לי כרגע להוציא את זה במילים... מי הי'ה מאמין קרן - תודה רבה על הופעה עצומה. זה נתן לי כוח לשבועות הקרובים ואני מאוד מקווה להיפגש בע"ה ברדינג 3 :) תודה על ה'הקשבה, הי'יתי חי'יבת לפרוק וסורי על החפירה
אוהבת אתכם הרבה ולילה טוב, סתיו

סתיוי16

New member
תודה רבה :)

כל צירוף של פעמי'ים יו"ד, ה"א או יו"ד ואז ה"א הוא שמו של אלוקים, אז כדי לא לכתוב אותו לשווא (כמו שלא אומרים אותו לשווא) אני שמה צ'ופצ'יק שיוצר רווח ביני'הן :)

איזה כיף לך!!!

שמחה בשבילך שנהנת!!! למה אחי לא עובד בפלאפון אה... למה??? חחחח...העיקר שנהנת...יומקסים!!!

איזה כיף לך!!

למה אחי לא עובד בפלאפון אה...למה??? חחחח...סתם...אני שמחה בשבילך שנהנת!!!

veredmp

New member
כ../images/Emo80.gifעליך../images/Emo70.gif שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif

BRANGELINA

New member
כיף לך

לא ציינת שאתמול העברתי לך את הזמן עד שההופעה התחילה..חחח שמחה שנהנת ואני מקוה שתבואי איתי ל9.7

סתיוי16

New member
קסמושששש

חחחח כן כפרעליך... תודה אהובתי :) מקווה מאודדד! יואו י'הי'ה אדיר בע"ה אם כןןןןןןןןןןןן!!!

I מ י ר ב I

New member
אני אשכרה מקנאה בך כשאני קוראת את זה...

איזה יופי,שמחה שנהנת ושהיתה לך כזו הרגשה טובה. שנה חד סטרית ועוד יום דיי ירדו מההופעה הרגילה גם. מקווה לראותך בהופעה קרובה נוספת... מחכה לתמונות,אל תשכחי... תודה על הסיכום.

סתיוי16

New member
חחחח מקנאה? למה?

תודה רבה מירבי. מקווה בע"ה להגיע לרדינגגגג. לא שוכחת! אעלה בקרוב
נשיקות

למעלה