זאפה תלביב

odery

New member
זאפה תלביב

אם התוצאה של הביקורת והכאפות שעמיר קיבל מהתקשורת מולידים כזו הופעה אז אני פחות נסערת מהן.אין דברים כאלה.זו היתה אם כל ההופעות...איזה עיבודים.התותח שאחראי לג`ז צריך לקבל את הדוז פואה,אבל הרגאי והבוסה נובה לא פחות!ענק!

odery

New member
זה התחיל

בעיבוד תותחי לניצחת איתי הכל,סדר השירים היה הגיוני וזרם יותר מאמפי וואהל,העיבוד של הכל עד לכאן היה במקצב רגאי,היה המון מקום לאילתור וטל בביצקי הביא אותה בכמה אילתורים ג`זיסטיים לגמרי,גם הרכש החדש,הבסיסט שיחק יפה,נראה שהתערה היטב בחומר,הקונטרבס השלים לסגנון מערבי מצוין.פשוט מושלם.אמנם עמיר היה טיפהלה לחוץ,פחות מתקשקש באמצע בין שיר לשיר אבל השואו היה העיבודים(וגם אלוף בשחור שחזר לפלייליסט)

היתה הופעה אדירה!

פשוט אין מילים פעם ראושנה שלי בהופעה אבל מסיפורים של חבר הצלחתי להבין איזה עוצמה יש בהופעות של עמיר באיכות כל כך גבוהה שהשאיר את הקהל בטירוף חושים הרבה זמן לא נהניתי ככה פשוט מקסים. אין על עמיר איש יקר ובנאדם זהב!

מההההההההההההההההההההההההה

לא מאמין שהיה קונטרבס והכל עד לכאן היה בסגנון של רגאי.. אלוהיםםםםםםםםםםםםםם

odery

New member
לוידת למה אבל

האלוקיםםםםםםםםםםםםםם כשהוא יוצא ממך לא נשמע טוב
מה הבעיה יוגבון?

בת מלך 13

New member
ה הופעה....

אני חייבת לציין שזו הפעם הראשונה שאני בהופעה של עמיר ואני רוצה שכולם יידעו שזו בהחלט לא האחרונה.... ביצועים מדהימים וסוחפים, הרגשה רוחנית באויר שאין כמותה.... יצאתי עם אנרגיות לכל החודש. שיהיה חודש טוב לך עמיר ולבני משפחתך. אתה מדהים. יישר כוח

טל טל 20

New member
ז א פה ת"א!!!

הדרך למקום היתה מעייפת וכבר חשבתי שלא נגיע, לחץ, היסטריה ונסיעה מטורפת! 2 דקות אחרי שהתמקמנו, עמיר עלה ופתח ב"ניצחת איתי הכל"-- ביצוע מ-ע-ל-ף, משהו לא נורמלי, עוצמתי, חזק ביותר! הכל נשכח ממני, התפוגג כלא היה. אחלה מקום, אחלה ביצועים , ולדעתי ה- הופעה (בהא הידיעה) היה מדהים, אהבתי במיוחד את האווירה האנטימית, ההשראה, הקהל, הישיבה סביב שולחנות\בר ולא בתוך אולם ענק, אינטמי ביותר. הכל! נדב ביטון היה חסר. ומה אפשר לבקש יותר ממתנה כזו ליומהולדת? תודה ענקית למי שצריך.. שמחתי לראות את כולכם, וכולי תקווה שבהופעה הבאה אני אראה את האלבום המיוחל בעזרת השם! (אתי, גרציה) הכל בצחוק נשמות, אוהבת.

גרציה פ

New member
היה לך יום הולדת אתמול?!?!

למה לא אמרת לנו?!?! רעה!?! הית מקבלת עוד נשיקות.... מצטערת שלא זכרנו להביא את האלבום, בע"ה בפעם הבאה... מאחלת לך מכל ליבי: אושר, שמחה, בריאות ואת כל הטוב שבעלום...כי מגיע לך!!!!!!

מזל טוב יפה שלי ../images/Emo99.gif

אמנם המז"ט נאמר כבר בטלפון - אבל לא יזיק עוד אחד
. אני אוהבת אותך ומאחלת לך רק טוב, רק אושר והמון בריאות
. מקווה לראות אותך בהופעה הבאה בת"א בע"ה שתתקיים כמה ימים לפני היומולדת שלי
.

leka27

New member
מזל טוב!../images/Emo171.gif

הרבה שמחה, ברכה והצלחה בכל!
עד 120 ורק טוב!

משה חפץ

New member
מזל טוב טלטל!

אכן אין כמו הופעה של עמרם כדי לחגוג יום הולדת... שבע"ה בשנה הבאה תחגגי את יום הולדתך בהופעה יחד עם בעלך. עד 120 כ-20 רוב נחת בריאות ולב שמח!

טל טל 20

New member
תודה רבה

הרגשה מעלפת לשבת בפאב ולשמוע את ה--שירים והביצועים?.. מרעידים. ועוד ביומהולדת? יציאה מושלמת. "באפילו.." בקושי נשמתי....... תודה על האיחולים, מי יתן ויתגשמו ! אוהבת אתכם

למעלה