זאפה, יום שני, 03.12.07

פזית 1

New member
זאפה, יום שני, 03.12.07

בס"ד היי חבר'ה, מחר, 03.12.07 הופעת "טריו" בזאפה... פתיחת דלתות : 21:00 תחילת המופע : 22:00 מועדון זאפה - כתובת: ראול ולנברג 24, מגדלי זיו, רמת החייל תל אביב, טלפון זאפה - 03-6499550 (למי ששכח - טריו - זו הופעה שעל הבמה מופיעים עמיר, שמוליק ונדב...). מצורפת מפה. בע"ה, נפגש שם....

פזית 1

New member
מפה לזאפה (המפה הקודמת לא נפתחת)

קווי אוטובוס המגיעים לזאפה - קווי דן - 40,42 (עוברים בת"א ליד התחנה המרכזית החדשה) 20 - מסוף כרמלית (שוק הכרמל ת"א) 3 - מסוף קניון איילון ר"ג 2 - מסוף עתידים - רכבת אונ' ת"א נסיעה טובה

עמירה20

New member
תודה לך פזית בשם כולם

ולכל מי שנוסע מחר שתהיה נסיעה טובה ושתהיה הופעה מהנה ותעשו חיים. אני לא הולכת לזאפה כי זה מועדון ואני לא אוהבת מועדונים {זה קצת מפחיד כי אף פאם לא הייתי} אז שיהיה לכולם הכי הכי כיף שבעולם ותמסרו לעמיר ד"ש ממני תגידו לו שאני אהיה בפתח תקווה ביום רביעי....סתם שיהיה בהנאה ותרקדו הרבה.

עמירה20

New member
נכון היום, לרגע חשבתי שהיום יום ראשון

מה לא הלכת? חשבתי שאת הולכת

פזית 1

New member
פתיחת דלתות 21:00, תחילת המופע 22:00 ../images/Emo133.gif

כך שיש לי עוד קצת זמן....

פזית 1

New member
נהננו../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif איזה כייףףףף לחזור לזאפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תמונות, רשמים, חוויות וכו' יימסרו בערב בע"ה... (גלה - גם הקרדטים.....) חחחחחחחח

אתי Z

New member
רציתי ללכת לשם...

"לשמוע שוב צלילים מוכרים, לפגוש באותם מבטים אוהבים שנשארו בי עם הזמן רציתי ללכת לשם, כי בבוקר מתעוררים אחרת, לשלווה שנרקמה כל הלילה וכמו תמיד עם אור ראשון, לבוא היא לא מאחרת"... זה השיר שעלה לי דבר ראשון על הבוקר אחרי ההופעה אתמול. אחח זאפה, איזה כיף לחזור..
עמיר על הבמה, נינוח, מרגיש באהבה הגדולה של האנשים שסובבים אותו ועושים הרבה שמח (ןאפילו דואגים להרוות צמאונו בזמן ההופעה
) המופע (טריו) ישב בול על האוירה במקום והרגיש אינטימי וקרוב. מה גם שעבור אלו שהיו יום חמישי ב"צוותא" (וזיהיתי כמה פרצופים מוכרים
) היה נחמד לגוון ולשמוע ביצועים לשירים אחרים ובעיקר את "קרוב אליך" שמצליח לפגוע במקומות הכי רגישים... בנוסף זכינו לראות גירסה בניונית לחגיגה בסנוקר
למי שלא מכיר - יש בזאפה חדר אמנים גדול ובו שולחן סנוקר, אחרי ההופעה החברים נכנסו לפוקוס ע"י משחק ועמיר הפגין כישרון נוסף והפתיע את כולנו בכמה מהלכים.... (תמונות יגיעו בהמשך מפזית..) שיהיה לכולם המשך יום נפלא ו... היום
ראשון של חנוכה, אז על הדרך, שיהיה חג שמח מלא באור!!!

וואייייייייייי

איל אני מקנאה אבל עוד חודש בירושליםםםםםםםםםםםםם ואני יהיה שם.. דרך אגב לכל מי שמכיר אותי ואת מושיקו אנחנו במסע שיכנועים להביא את כל המשפחה שיבינו מה הולך שם למה אנחנו כל כך מתלהבים פזית אני מתגעגעגעגעגעגעגעת מאוד אתי גם אלייך ולחי המלאךךך ולליאור שיודע מה אני חושבת עליו.. ולקובי הזמר המוכשר

אתי Z

New member
מושיקו תודה רבה!!

אני מכירה עוד כמה שיש להם תמונות ממש ממש יפות, אז הגיע הזמן לצאת מהעבודה, ללכת הביתה ולהעלות אותם לכאן

למעלה