ז'אנריםם... - שאלה! :]

Fuck Me1

New member
ז'אנריםם... - שאלה! :]

תכבו לי איזה ז'אנר זה כל להקה.. (פאנק/אימו וכד'...) =] פאניק את דה דיסקו מיוז AFI סימפל פלאן גרין דיי מיי כמיקל רומאנס Yellowcard לינקין פארק HIM זה יוזד

Fuck Me1

New member
וגם...

אוונסנס סיסטם אוף אה דאון הקילרז רד הוט צ'ילי פפרז גוד שארלוט דה אול אמריקן ריג'קטס פול אאוט בוי בלינד 182

O n M y O w n1

New member
אממ אני אנסה

פאניק את דה דיסקו-אמו/טכנו מיוז-אמו, פאנק AFI-אמו סימפל פלאן-אימו גרין דיי-פופ פאנק\רוק\אלטרנטיב מיי כמיקל רומאנס-אמו ,רוק/פופ Yellowcard לינקין פארק-אמו\אלטרנטיב HIM- אלטרנטיב\מטאל\ רוק זה יוזד אוונסנס-רוק\אלטרנטיב\פופ סיסטם אוף אה דאון-אימו/פאנק הקילרז-רוק\אלטרנטיב\ רד הוט צ'ילי פפרז-אלטרנטיב/אמו גוד שארלוט דה אול אמריקן ריג'קטס פול אאוט בוי-פופ\פאנק בלינק 182 אחלה טעם במוזיקה

M e n s R e a

New member
כמה תיקונים קטנים

למרות שגם על הגדרות של ז'אנר אפשר להתווכח לינקין פארק-אלטרנטיב רוק/ניו מטאל (מה שמכונה בזלזול נו מטאל). סיסטם אוף אה דאון-אלטרנטיב/נו מטאל רד הוט צ'ילי פפרז-היו פעם פאנק, היום רוק פשוט

M e n s R e a

New member
לא אני המצאתי את ההגדרה הזו

אבל כנראה שהחדש הוא מבחינת זה, שהוא שונה מהישן (אם למשל תשווה אותו לאלבומים הראשונים של מטאליקה או לכל הקריירה של מגהדת'). יכול להיות שההשוואה לא כ"כ ראויה, כי לינקין וסיסטם לא בדיוק מנסים להיות ט'ראש/ספיד מטאל, אבל ככה זה מוגדר.

orrrrrrrrr

New member
אממ

מוגדר לא מוגדר מוזיקה מעצם היותה סוג של אומנות אין לה דבר מוגדר- היא יכולה להיות בנויה סביב בסיס ולצרוך לעצמה הגדרות/זאנרים ושיט. הדבר הפשוט ביותר הסגנון מופרד מהמטאל בגלל זה ניתן לו הכינוי NU- או NEW העיקרון דומה- להקות שצמחו מהתכה של גראנג' רחובות ומוזיקה אלטרנטיבית בקיצר סגנון בלאי

epitaph

New member
רגע רגע...

"מה שמכונה בזלזול נו מטאל" ב"נו מטאל" הכוונה ל Neo Metal או ל No Metal ?

M e n s R e a

New member
השני שכתבת

כלומר No Metal. ואני לא בא לחוות דעה על היכולת המוסיקלית והשירים של בלינק וסיסטם (כי יש לי חברים שאוהבים את סיסטם, זו הסיבה העיקרית), אני רק אומר לך איך זה מכונה. ושוב, אפשר לומר-סגנון זה משהו שאפשר להתווכח איתו. אבל בכל זאת ביקשו פה לדעת סגנונות מוסיקה של להקות, כלומר לאיזה ז'אנר הן נכנסות. אז תיקנתי איפה שהיה צריך לתקן.

elknetld2kil

New member
ההגדרות המתאימות, לפי דעתי

PATD - אימו, דיסקו מיוז - אלטרנטיבי, בריט-רוק AFI - אימו-גות'י סימפל פלאן - פופ-פאנק גרין דיי - פופ-פאנק, פאנק-רוק MCR - אימו, Screamo YC - פופ-פאנק לינקין פארק - ניו מטאל, RapCore (ככה הרוסים קוראים לזה...) HIM - רוק/מטאל גות'י דה יוזד - Screamo The Killers - אלטרנטיב / אינדי גוד שרלוט - פופ-פאנק (למרות שבתקופה האחרונה הם נוטים הרבה יותר לכיוון של דיסקו-פופ) TAAR - PowerPop FOB - אימו בלינק 182 - פופ-פאנק

למעלה