זאנדר=צ´אנדלר

Bufreak

New member
זאנדר=צ´אנדלר

יום לפני תחילת הלימודים, שכבתי לי במיטה וחשבתי על זאנדר(זה נשמע קצת הומואי
). אתם יודעים, מתרגלים לישון עד מאוחר כל החופש עד ש*בום* החופש נגמר וקשה להירדם. אז אותו לילה ערכתי השוואה בין זאנדר לויל האריס לבין צ´אנדלר מיוריאל בינג("חברים") בגלל שהם תמיד הזכירו לי אחד את השני בצורה מחשידה מצאתי כמה נקודות: שניהם ממלאים את תפקיד המצחיקן בחבורה. השם שלהם נורא דומה. לשניהם יש הורים בוא נגיד...בעייתים שהרסו להם את החיים וגרמו להם להשתמש בהומור כל חצי שנייה. שניהם לוזרים כאלה. אף פעם לא יודעים במה הם עובדים(אני יודע שזאנדר הוא נגר כרגע, אך בהתחשב לעונה הרביעית שבה הוא החליף עבודות בקצב רצחני אי אפשר לדעת) לשניהם יש קשר קרוב עם יהודים(אוקיי, זה היה קצת...). ( -היו לי עוד השוואות! אני לא זוכר כלום!- ) שניהם מאוהבים בבחורות ניורוטיות! שניהם נושמים חמצן
אמרתי כבר ששניהם מצחיקים? שניהם מזכירים הרבה סדרות מדע בדיוני, במיוחד את סטאר-טרק. שניהם משמינים ומתכערים. אהההם... תסריטאים אוהבים להתעלל בהם. אני מקווה שהבנתם מה ניסיתי להגיד. אתם מוזמנים להוסיף עוד נקודות.

talrv

New member
אמממ...

קשה להגיד שהם דומים ממש... הסדרות פשוט נורא שונות... לשניהם יש את התפקיד של המצחיקן, ושניהם משוחקים על ידי שחקנים פשוט מוכשרים ומדהימים (ו...זאנדר לא השמין!! הוא גדל קצת במימדים.. והוא לא התכער!!!) ומהממים! אבל צ´אנדלר הוא לא ממש לוזר, והוא עובד בחברה, לא ברור בדיוק מה הוא עושה, אבל הוא עובד ואפילו מרוויח די טוב, בניגוד לזאנדר שמחליף עבודות ומרוויח בקושי (נכון לעונה הרביעית)... אני לא חושבת שממש אפשר להשוות בין דמות המצחיקן מ"חברים", לדמות המצחיקן מ"באפי", כי לדעתי בכל דמות ב"באפי" יש קצת יותר עומק מאשר הדמויות ב"חברים". אבל זאנדר הוא לא רק המצחיקן, יש בו הרבה יותר מזה. הוא הנאמן, הוא התומך, הוא הלב של החבורה, הוא זה שמלכד אותם.. אני מקווה שהבנת מה שניסיתי להגיד, ו... זאנדר לא התכער!!! נ.ב. סורי על ההתקפה על זאנדר, הוא לא התכער ולא השמין, הוא פשוט גדל קצת והתבגר... ויכול להיות שהוא התכער בעיני אנשים מסויימים, אני תמיד אמצא את ניקולס ברנדון מושלם!!

B a n j o

New member
לידע כללי

הוא לא השמין הוא פיתח שרירים אז תנסו לראות אותו בלי חולצה ואז תגידו מכוער (אני לא הומו...)

Darth Rosenberg

New member
זאנדר לא השמין -

הוא פשוט נעשה מאותגר קילוגרמית! לא יעזור מה תגידו, הוא השמין. אלה לא שרירים. פעם היו לו שרירים, אבל בכונות 5-6 הוא הרבה יותר שמן והרבה פחות שרירי משהיה (ולעומת באנג´ו ובאפריק, אני כן הומו [אתם אומרים את זה כאילו זה משהו רע], ובחנתי את העובדות עד הסוף). אבל בכל מקרה אל תטעו - שמן או לא, אני חולה על התחת שלו! הוא שווה בטירוף (אבל לא כמו אנג´ל/דייויד
). ובאשר להשוואה עם צ´אנדלר... גם אני חשבתי על זה ואני בהחלט מסכים. ד"א זה לא לגמרי נכון שצ´אנדלר לא לוזר... אמנם הוא עובד בעבודה טובה ורווחית, אבל אתה לא חייב להיות לוזר בכל התחומים של חיך. צ´אנדלר היה לוזר במערכות יחסים. כל הסידרה, עד שהוא ומוניקה נהיו זוג, או שהוא יצא עם דברים כמו ג´אניס (המקסימה), או שקיים מערכות מוזרות (עם ההיא שיוצאת עם איזה 3 בחורים בו זמנית - לא זוכר איך קוראים אותה), או שלא יוצא בכלל, ותמיד היו רמיזות ותהיות לכך שאולי הוא הומו (מהעונה הראשונה עם הפרק של ההלוויה של הסבתא, ובהמשך למשך על הסדרה, במיוחד במערכת הזוגית המוזרה שלו עם ג´ואי). בקיצור, גם צ´אנדלר הוא לוזר. לפחות בעיני (וגם אותו אני נורא אוהב, וגם הוא עוד שווה בעיניי למרות שהשמין והכל - שווה יותר מרוס וג´ואי). טוב, אני אשתוק עכשיו... בוקר טוב ישראל!

מ-א-ג-נ-י-ב....

גפ לי עברה בראש המחשבה על כמה הם דומים... אבל אני לא הלכתי רחוק, הסתפקתי בשינויים החיצוניים של שני השחקנים כדי לראות דימיון, (כזו אני, שיטחית עד היסוד...) שניהם התחילו כרזים צעירים ויפים (תסלח לי talrv) וכרגע נראים (באופן יחסי לאיך שהם נראו פעם) איום ונורא. איומים על חיי (בעקבות מה שכתבתי) אפשר, כרגיל, להשאיר לי בתיבת המייל. תודה ויום טוב לכולם...

talrv

New member
זה בסדר...

ואני בת
הוא השמין (קצת, לא הרבה, קצת.. ונראה פחות טוב, לא רע, פחות טוב.. ויש לו עדיין תמונות מצויינות ופרקים שהוא לא נראה בהם רע בכלל!!) מאז החתונה.. מה אשתו מאכילה אותו?? הוא היה הכי מדהים בעונה השנייה והשלישית, במיוחד בתמונה המצורפת (עם הבגד ים הקטנטן
*חיוך ערמומי*)... דרך אגב, למישהו יש את התמונה המלאה שלו בבגד ים, שכאילו רואים את כל הגוף ? לא מצאתי את זה בשום מקום... וכן, יש לו תחת מדהים!! ויש לי סרטון שלו מתראיין עם דיוויד בורינאד (לMTV, משהו עם משחק כדורסל, לא זוכרת בדיוק) והוא נראה יותר טוב מדיוויד, שעומד ומלטף את הכרס... לא שדיוויד לא מדהים...

Buffybot

New member
אין לי תמונה מלאה

אבל תמונה בה רואים טפטיפונת יותר, בבקשה: אגב, אהבתי את ההשוואה, ואני מוצאת אותה ברובה נכונה! השם כבר נראה לי צירף מקרים, זאנדר צ´אנדלר. מה שכן, אולי לא כדאי לשים שמות שנגמרים ב-ר´ אם לא תרצו חנון או משהו מסוגו. **זאנדר הוא החנון הכי חמוד בעולם. לדעתי הוא נראה הכי טובה בעונות ראשונה-שנייה. הוא היחיד שנראה הכי טוב בעונה הראשונה! הוא קצת התמלא בפנים לקראת העונה החמישית, ואבאמת התבגר, אבל לא השמין.

talrv

New member
תודה.. אבל..

אבל זאת לא התמונה.. את התמונה שהעלית יש לי (שלי לא יהיה תמונה של ניקולס ברנדון בלי חולצה ?!), והיא מהפרק סיוטים בעונה הראשונה (בחלום שלו, שהוא רק עם תחתונים בכיתה או משהו בסגנון).. התמונה שאני רציתי היא מהפרק 2X20, Go Fish, שזאנדר מצטרף לנבחרת שחייה והסקוביס רואים אותו בבגד ים... אבל אני מעריכה את הניסיון

trilliane

Well-known member
מנהל
רציתי למצוא לך אותה אבל אין לי זמן

לחפש...
(ככה זה עם החיבור האיטי שלי, למצוא, לטעון, לשמור ולהעלות זה סיפור של 10 דקות בערך). עצה: חפשי אותה בגלריית התמונות של BuffyVerse. יש להם שם כמות מכובדת של תמונות שנחתכו מה-DVD, מסודרות לפי עונות ולפי פרקים. בהצלחה! (אני לא אתן כאן קישור מחשש שימחקו לי אותו. אם את לא יודעת את הכתובת, נסי לחפש את האתר במקומות ארים רשת, לא צריכה להיות לך בעיה למצוא).

talrv

New member
תודה ../images/Emo13.gif

זה האתר הגרמני נכון ? Buffyverse.de או משהו כזה? אז יש לי אותו.. שוב תודה

Lizz

New member
סוף סוף :)

ההשוואה ברורה מאליה, כבר כמה שנים :)

Bufreak

New member
אני שמח שאהבתם את ההשוואה

התנצלות ראשונה: בכלל לא התכוונתי להגיד שיש לי משהו נגד הומואים, די ההיפך. היי, אפילו אני הומו(אוקיי, אני לא. אבל אף אחד לא מושלם
) לא הבנתי שהם מזכירים אחד את השני רק אחרי ההשוואה שעשיתי, אלא לפי הצורה שהם מדברים. לדוגמא, הקטע שזאנדר הכי הזכיכר לי את צ´אנדלר, היה בפרק "משהו כחול" בקטע שהוא אמר לבאפי(בציניות) שהיא מתחתנת עם ספייק כי הם כל כך מתאימים אחד לשני. התנצלות שניה: בפני כל חובבי התחת של זאנדר באשר הם:

GreeCheeMan

New member
ווילו = גבריאל

אתמול ראיתי לראשונה מזה זמן רב את הסדרה "זינה - הנסיכה הלוחמת", ופתאום שמתי לב לזה שגבריאל ווילו דומות מהרבה מאד בחינות, ונזכרתי שיש את השירשור הזה פה בפורום, אז הנה ההשוואה:
שתיהן החברות הכי טובות של הגיבורה הראשית בסדרה (ווילו-באפי, גבריאל-זינה)
שתיהן לפעמים קצת חנוניות (גבריאל מסתובבת עם זינה שמכסחת אנשים ומטיפה לה לשלום ואהבת אדם(טוב, לא נשמע כ"כ חנוני, אבל די קשה להסביר, תצפו בסדרה ותראו איך היא מתנהגת)) (לא קשה להסביר למה ווילו חנונית (או לפחות הייתה בעונות הראשונות, מספיק לראות בפרק עם הוואמפ-ווילו איך היא התנהגה והתלבשה))
שתיהן לסביות
(עם ווילו וטארה זה כבר עובדה, עם גבריאל וזינה זה עדיין לא בטוח לגמרי, אבל זכורים לי ציטוטים כמו "את אהבת חיי, לא אעזוב אותך לעולם")
לשתיהן יש חבר שהוא ה"מצחיקן" בחבורה (זאנדר,ג´וקסר) אם יש למישהו עוד רעיונות למה הן דומות שישרשר לפה

Idomania

New member
ממש לא...!!

לא הייתי אומר שהן דומות גבריאל היא די דמות שונה לגמרי ואולי פעם היא קשקשה על שלום אז כנראה שלא ראית את הפרקים האחרונים שהיא כבר הפכה ללוחמת רצינית וגם כל הקטע של זינה וגבריאל הא של למידה ותמיכה אחת על השנייה הקשר שלהן הרבה יותר קרוב משל באפי-וילו וגם הדמויות עצמן שונות לא יודע אני פשוט לא רואה שום דמיון

Cyber Cat

New member
נקודת דימיון נוספת

בתחילת הסדרות לשתיהן היה שיער ארוך שאח"כ התקצר. מכיוון שאני לא צופה ב"זינה", הנקודה השיטחית הזאת היא כל מה שמצאתי. (אבל היא לא פחות טובה מ- זאנדר וצ´אנדלר: שניהם נושמים אוויר. סתם, סתם. אני לגמרי מסכימה לגבי הדימיון בין זאנדר וצ´אנדלר, כבר המון זמן.) Cyber Cat

עוד נקודה

שתיהן יפות, מדהימות, נשים במלוא מובן המילה- נשים חזקות, ואני אוהב את שתיהן מאוד! למרות שאני אוהב את גבריאל יותר. ומה זה הקטע המגעיל הזה שבנים שמדברים על בנים אחרים צריכים להגיד שהם לא הומואים? זה מצ´ואיסטי משהו וכבר ידוע שמצ´ואיזם זה ביטוי של חוסר ביטחון עצמי. אני רק מקווה שמעבר לכך אין לכם בעיות עם הומואים ולסביות.

למעלה