זאירה

מרי לי

New member
זאירה../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

תעשו טובה שימו
או
להשאיר
או
להעיף
או
סתם לראות

מרי לי

New member
ושאלה אחרת....זה בכלל משנה../images/Emo35.gif

אם היא תעוף עכשיו זה כבר אפילו לא משנה לי.... הרי ברור כבר שהיא OVERSTAYED HER WELCOME לא
כבר לא אכפת לי מה יקרה לה..... אנשים טובים יותר הלכו במקומה לדעתי הם היו צריכים לסלק 2 אנשים ולא אחד בשבוע של פיל אפילו היה להם את האפשרות כי פיל עף בגלל משהו די טכני ולא בגלל ההופעה שהוא נתן..... המון אנשים צפו שיעיפו שניים באותו שבוע... כבר אפילו לא אכפת לי מה ייקרה לה רק אם היא תלך לפני מאגני, סטורם, טובי או דילנה......... גרררררררררררר חסר להם

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

האמת שהיא לא שרה מדהים את השירים שהיא בוחרת לרוב אבל היא כן מופיעה מעולה. יש שם את פטריס למשל שמשעממת אותי באופן די קבוע אז לא ברור לי למה שהיא לא תעוף קודם. גם פטריס וגם זאירה לא יבחרו בסוף להיות הסולניות, אז לא משנה לי מי תעוף קודם. אני יודעת מי הייתי רוצה שיישאר כמה שיותר וזה מה שחשוב לי שיהיה שם.

Fairywitch

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

כמו שאת רואה- דעתי נחרצת

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אממ..

תראי פטריס ולוקאס יכולים לעוף לפניה לדעתי ואממ..ג'וש וג'יל וזאירה ביחד מבחינתי בערך רק שזאירה ממש מגניבה לטעמי אז יש לה כזה פלוס מבחינתי וכמובן שרוצה שדילאנה סטורם טובי ריאן ומגני יגיעו לסוף

למעלה