זאגי

SPEED7

New member
זאגי

שלום אני רוצה להתחיל לבנות זאגי יש למישהו תוכנית ופרופיל מומלץ לזאגי צוקים? (אני בונה מקלקר)

frodo

New member
HS 3.0/8.0

פרופיל מדהים לצוק. הזאגי שלי- מוטה 120 ס"מ מיתר שורש- 27 ס"מ מיתר קצה- 17 ס"מ משיכה אחורה(מרחק בין שפת זרימה בשורש לשפת זרימה בקצה)- 14 ס"מ הפרופיל מופיע ב profili2 פרופילים נוספים www.aerodesign.de/english

SPEED7

New member
שאלה

מה יותר פשוט לדעתכם מקלקר או מפוליגל (יש קשת)

sagife

New member
שניהם פשוטים,

לטעמי האישי, התוצאות בקלקר טובות בהרבה (הפרופיל הוא פרופיל...) אגב, חיפוש בפורום תחת המילה פרה/זאגי/קשת יוביל אותך למספר שרשורי בניה להבהרת הנושא. בהצלחה!

SPEED7

New member
עוד שאלה

אני עושה מקלקר.. אני אמור לחתוך את זה בשני חצאים של ימין ושמאלולהדביק או אחד גדול ?

td12

New member
אפוקסי, אבל אני לא יודע איך תכננת

הזאגי, אם אתה מצפה אותו במשהו או לא ואם כן במה? יכול להיות שזה יהיה מספיק חזק ויכול להיות שאתה משאיר אותו ערום ואז הייתי מליץ לחזק באיזו קורה.

SPEED7

New member
ציפוי

הבנתי שאפשר לצפות אותו עם סלוטויף עבה כזה וזה מספיק חזק יש עוד שיטות?

td12

New member
זה מומלץ

אתה יכול לצפו אותו בבלזה, בפיבר בקרבון בציפוי גיהוץ, זה מה שעולה לי כרגע. אפשר ומומלץ להשתמש בסלוטייפ עם סיבי פיבר בשביל לחזק את הכנף ולמנוע פיתולים ולאורך השפת התקפה.

sagife

New member
ידידי המהיר 7,

מצורף קישור לתיעוד בניה של הזאגי שלי. תוכל לקרוא קצת על טכניקות הציפוי. שני חצאי הכנף הודבקו עם דבק נגרים, ובנוסף יצרתי שפת התקפה+זרימה מבלזה (מוסיף חוזק מיבני רב). בהצלחה!

avistar6

New member
אני הייתי מדביק עם דבק נגרים

אין צורך בדבק אפוקסי

למעלה