זאב ניסים, תודה!

UHUstick

New member
זאב ניסים, תודה!

היום זאב החליף את ירון כרמל. ההרקדה היתה זורמת, רפרטואר מעולה, ווליום מדוייק, שילוב בין ישן וחדש, מעברים חלקים, מעט דיבורים הרבה תכל'ס... זאב, תודה!

UHUstick

New member
חחח

לא! ניסים זאב הוא חבר כנסת מש"ס (ניסים שם פרטי) וזאב ניסים הוא מרקיד (זאב שם פרטי).

elem and alma22

New member
איפה ירון כרמל?

גם ביום שני ירון כרמל לא היה במרכז מירב, החליף אותו ציון אוחיון. איפה ירון כרמל? יש איזה פסטיבל בחו"ל שאני לא יודעת עליו??

ירון כרמל??????????????

באמת???????? איפה ירון כרמל מה??????? הוא לא דיווח לכם לאן הוא הלך, ולמה הוא נעדר מההרקדה???????גם במידה ואין פסטיבל בחו"ל אני חושבת שלמרקיד בשר ודם כמונו מותר לצאת לחופשה או כל דבר אחר במשך חייו כמרקיד ולא צריך לתת דו"ח לאף אחד מהרוקדים לאן הוא יצא. אני מבינה שהוא הביא מחליף והכל זרם כמו שצריכה הרקדה לזרום............

UHUstick

New member
שכחתי שירון

צריך לתת דין וחשבון לכל אחד. גם למרקיד מותר לצאת לחופשה, פרטית!

elem and alma22

New member
היי...תרגיעו...

סה"כ שאלתי אם הוא נסע לפסטיבל בחו"ל, ממש לא התכוונתי להתעניין בחייו האישיים. לא חייבים לתקוף ישר....

מין ההגינות

לא צריך להיכנס לחייו הפרטיים של מרקיד אך לדעתי מין ההגינות שמרקיד יוצא לחופשה צריך הוא להודיע לרוקדים שלו לפני כן על כך ועל היות לו מחליף בהרקדה. ישנם רוקדים ובעיקר אצל ירון כרמל בהרקדה במישגב שהינה רחוקה מחיפה והקריות, הרוקדים באים במיוחד בשביל ירון ולו היו יודעים שהוא איננו, לא היו מטריחים עצמם להגיע (מבלי לפגוע בכבודו של זאב שהוא מרקיד בחסד לכשעצמו). אבל למה לי לדבר? נראה לי שמאותה סיבה (אי הגעת הרוקדים) המרקידים מסתירים במודע את יציאתם לחופשה ואי הגעתם להרקדה.

הגינות???????

באים להרקדות בגלל המרקיד???????????? או באים להרקדה בגלל שרוצים לרקוד אז מה משנה מי מרקיד. יותר טוב שמרקיד יושב חולה על הבמה ופוחד ללכת לביתו לנוח בכדי שרוקדים לא יפתחו את הפה.כניראה שזאת הסיבה שמרקידים לא צריכים לשתף את הרוקדים במהלך החיים הפרטיים שלהם. ואני לא רואה סיבה שמרקיד ידווח לרוקדים למה ומתי הוא נעדר מההרקדות.....

אליק 31

New member
כששמעון מרדכי יוצא לחופשה, ומחליף

אותו מרקיד אחר, לא מרגישים בשום הבדל. הסיבה: שמעון משאיר למחליף הוראות מדוייקות, על דף נייר, מה להרקיד ומה לא. ואכן, בהרקדה של יום ה' האחרון, בא אפילו יותר קהל מהרגיל, והיה מפוצץ. ולא רק שהיה כרגיל, אלא אפילו עם צ'ופרים: אתה בא למחליף, מבקש ממנו בקשות מוזרות ( "בין שני לבבות") שאתה יודע ששמעון לא היה נענה להם, עם כל נדיבותו ואדיבותו - והמחליף, נענה לך כי הוא האורח ואנחנו הקבועים...

מחליף?

מסכימה עם כל מילה, מחליף תמיד משתדל יותר לענג את הרוקדים ולהענות לבקשותיהם של הרוקדים בגלל זה אני לא מבינה מה הקטע של הרוקדים האלה במבקשים להגיע להרקדה מסוימת רק בגלל המרקיד

בהחלט שמרקיד משפיע על בחירת ההרקדה

בתחילת דרכי בריקוד העם גם אני אמרתי: מה זה משנה מי המרקיד? גם רקדתי בהרקדות קטנות. היום לא אלך להרקדות, שהמרקיד אינו לרוחי. הרי אני באה להינות, ולא להתעצבן. גם אעדיף את ההרקדות הגדולות (בית דני) ולא את הביתיות (של 50 איש. ויש כאלה). כמובן שחשוב בן-הזוג והחברה. כמו כן, ניתן לצפות בסקר, שנערך באתר של גדי ביטון: לשאלה - מה מניע את הרוקדים להגיע להרקדה מסויימת, ענו ברוב מוחץ: המרקיד.

UHUstick

New member
גדי

לא הייתי בהרקדתו של ירון זמן רב ולכן אני לא יכול להגיד אם הוא הודיע או לא אבל ירון תמיד (!!!) הודיע שיעדר. הוא גם תמיד ציין את שם המחליף...

אין לי ולו טענה אחת לירון,נהפוך הוא

אינני מכיר את כל המרקידים בארץ אך מהכרותי את ירון כרמל בטוח אני שהוא איי שם בצמרת הגבוהה, מרקיד בחסד עליון. כל מי שרקד אצלו ולו פעם אחת נשבה בקסמו. אני צופה לו עתיד מזהיר בשטח ולא ירחק היום ויעלה הוא אפילו על מורו ורבו-גדי.

גם לי אין שום טענה

למרקידים למיניהם רקדתי פעם אחת אצל ירון במירב נהניתי כמו שאני נהנית אצל המרקיד הקבוע שלי. הקטע הוא לא לגבי המרקיד אלה לגבי הרוקדים החצופים שבאים בדרישות למרקידים כאילו ההרקדה היא משהו פרטי שלהם והם חושבים שהם משלמים את ה-25 שקלים שלהם אז הם קנו את ההרקדה ואת המרקיד אליהם הביתה ואז הם עושים בהרקדה ככל העולה על רוחם

בשבתות זוגות שזאב ניסים עורך

מגיעים מבאר שבע ואפילו מאשקלון! אני מניחה שזה אומר מעט על זאב כמרקיד..

UHUstick

New member
בזאב יש ללא ספק משהו מיוחד

אני חושב שהכבוד שהוא נותן, לרוקדים, לריקוד, למוזיקה ובכלל עושה אותו למאוד מיוחד.

למעלה