זאב נחמה אשמח אם מישהו יכתוב מהו מוצאו של זאב נחמה. תודה!
K KeLeMeNcY New member 30/12/04 #3 חראם על התינוק! רומני?!?!??! המוצא של הגבר המדהים הזה הוא כמובן חצי בלגי, רבע תורכי ורבע יווני גרוזיני?? אלא יוסטור, מה נסגר איתך?
חראם על התינוק! רומני?!?!??! המוצא של הגבר המדהים הזה הוא כמובן חצי בלגי, רבע תורכי ורבע יווני גרוזיני?? אלא יוסטור, מה נסגר איתך?
K KeLeMeNcY New member 30/12/04 #5 אני בשום אופן לא אמרתי דבר כזה... אולי אמרתי שהוא קורא ליורם פויזנר "פטריק הרומני", למרות שיורם לא רומני לא מעבר לכך! מעניין מה אמרתי שגרם לך לחשוב כך, אבל אין לו שום קשר עם רומניה וגרוזיני??? למההההההההה
אני בשום אופן לא אמרתי דבר כזה... אולי אמרתי שהוא קורא ליורם פויזנר "פטריק הרומני", למרות שיורם לא רומני לא מעבר לכך! מעניין מה אמרתי שגרם לך לחשוב כך, אבל אין לו שום קשר עם רומניה וגרוזיני??? למההההההההה
K KeLeMeNcY New member 2/1/05 #10 הוא רק רבע יווני גם אני חשבתי ככה, ואז קראתי שמזמן שהוא דיבר על זה הוא אמר שבעצם יש בו רבע תורכי! פשוט אחר-כך הוא "השמיט" את המידע הזה משום-מה... אגב, מי אתה? מעריץ? גם השם שלי זיו
הוא רק רבע יווני גם אני חשבתי ככה, ואז קראתי שמזמן שהוא דיבר על זה הוא אמר שבעצם יש בו רבע תורכי! פשוט אחר-כך הוא "השמיט" את המידע הזה משום-מה... אגב, מי אתה? מעריץ? גם השם שלי זיו
K KeLeMeNcY New member 3/1/05 #12 למה זה חשוב? ../images/Emo13.gif ורק שתדע, אחרי תיאום גרסאות התברר שזיוזיו צודק, וזאב באמת חצי יווני וחצי בלגי וכנראה הוא נטל סמים שהוא אמר שיש בו רבע תורכי
למה זה חשוב? ../images/Emo13.gif ורק שתדע, אחרי תיאום גרסאות התברר שזיוזיו צודק, וזאב באמת חצי יווני וחצי בלגי וכנראה הוא נטל סמים שהוא אמר שיש בו רבע תורכי
ה החצר1 New member 3/1/05 #13 סתם סקרנות שמעתי פעם מישהו אומר שהוא שומרוני, וזה נראה לי מאוד מוזר, אז החלטתי לשאול את המומחים...