זאב נחמה

זאב נחמה

מישהו יודע איזה גובה הוא? בערך? זה סתם מאד מעניין אותי כבר די הרבה זמן הוא נראה קטן!

yogya

New member
גם מטוס בשמיים נראה קטן

יכול להיות שזאב נראה קטן כי הבמה רחוקה?
ב-1995 במפגש בהארד רוק קפה הוא לא נראה נמוך בכל מקרה עברו כמה שנים ואז הייתי בן 15 ...

לא נראה לי שזה זה :)

גם שראיתי אותו במציאות הוא נראה די קטן.. מה גם שהבמה לא כל-כך רחוקה.. תסתכל עליו הוא קטנטן אגב, גם אני הייתי במפגש הזה..חחחח

ZGala

New member
מה זה משנה?

אמרו לי פעם שהוא קטן אמרו לי פעם שהוא שמנמן אמרו לי פעם שהוא שתיין אלוהים אדירים! תפקחו את עיניים, אנשים! לא לא לא הוא בן אדם נורמלי כמו כולם הוא סולן של אתניקס הוא זמר הוא מוזיקאי הוא עושה מה שהוא אוהב, עושה טוב ויפב מה עוד רוצים ממנו! הוא לא חייב ליהיות גבוה סקסי ונדיר שיהיה כמו שהוא ישנו

סתם סקרנות!!

אני אמרתי שהוא צריך להיות גבוה?! למה התוקפנות הזו? סתם שאלה.. שואלים את זה לגבי הרבה אמנים ואם כבר מדברים על זה- איך את יודעת את הגובה המדויק שלו, אם זה לא חשוב? תחשבי על זה! שתיין? מי אמר עליו דבר כזה? חס וחלילה, גם שמנמן הוא לא אגב

ZGala

New member
../images/Emo52.gif

אני מצטערת שפרצתי גדר במילים פשוט התעצבנתי כי מחקת את הבלוג שלך זו זכותך להפסיק לאהוב אבל בלי תירוצים גובה רשמתי בשביל שתרגעי הוא לא נמוך 173 ס''מ זה גובה מדויק של אייל גולן (הו איש ספורטאי אז ידוע עליו הרבה), אייל גולן וזאב נחמה הם באותה גובה

איזה מצחיקה את!!

א. זה שהוא נמוך או לא, זה לא דבר רע!! אני אמרתי שזה דבר רע? סתם סיקרן אותי לדעת ב. זה שמחקתי ת'בלוג- זה ממש, אבל ממש לא אומר שהפסקתי לאהוב אותו!!!! אני אוהבת אותו כרגיל, שום דבר לא השתנה!! אבל אני לוקחת ת'סיכון שמישהו מאתניקס יקרא את הבלוג וזה מביך אותי.. זה הכל חבל שהסקת מסקנות כל-כך מהר איך אני אפסיק לאהוב את המושלם מכולם??

למעלה