זאב אדם מעבדה?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
זאב אדם מעבדה?

סם לחץ על "הקלט" במחשב כף היד שלו והניח אותו על השולחן
"היום, ה15 ליוני 2012, וזו ההקלטה הראשונה.
הם מסתכלים עליי כמשוגע, אבל אני לא משוגע, אני מאמין. אחרי הכל, אם אלוהים ברא אנשים כמוני, למה שלא יברא גם יצורים. .. כמוהם?
מדע בדיוני קם לחיים, ואנשים פה מנסים לייצר לעצמם אדם זאב.
תזכורת - לדבר שוב עם האנשים מפוקלין. אנחנו רוצים לעקוב אחרי הדגימה הזו.
תזכורת נוספת - להמשיך לעקוב אחרי דוני וסנדרה. עכשיו, אחרי שפרנקי מת, ושבוודאות אנחנו יודעים שהוא השתמש בסם המתגבר, אנשים עלולים לבוא אליהם.
בעיה נוספת - השוטרים שנתנו עדות דיברו על משהו יותר זאבי. פרנקי, למרות השיעור והגדילה היה בן אדם. אולי קרוב יותר לגורילה אבל אדם ולא זאב, מה שאומר שהזאב עדיין שם"

סם עצר וחייך,
"עוד תזכורת לעצמי - תוציא כבר רשיון נהיגה למכונית. בנס נהגת וכלום לא קרה"

"אז בוא נעשה סדר בדברים -
יחידה מיוחד של FBI לחקר תופעות מיוחדות, צ'ק.
מומחה לפצצות, שוטרת הגונה, ואיש עם מזל, ידע וקשרים בעולם התחתון, שהוא גם חתיך משגע ומומחה לתחומי ידע מגוונים, צ'ק.
חקירה ראשונה די מוצלחת, צ'ק
תעלומה גדולה יותר, שעדיין לא פתורה, ארררר. צ'ק.

אנחנו חייבים למצוא את הזאב, חייבים למצוא את האמבולנס שלוקח אותם מהזירה.
האם יש קשר בין הזאב ופרנקי, ומה פוקלין קשורים לעניין, אם בכלל.. . .
אני צריך לדבר עם מרפי ועם פרנק. אנחנו רוצים לוודא שיש מאחורינו גב חזק"

Blue Beetle

New member
פרנק ואן-אוינסן:דוח בע"פ בלתי רשמי לראש הצוות

ערב שבת

התרגיל עם המכונית עבד. שמענו את פרנקי ועוד מישהו משוחחים במוסך ש"עלו עלנו וצריך לחסל את העסק". אז מרפי תיאמה דחוף שני צוותי פשיטה של המשטרה ויצאנו לדרך. אמרתי לראש הצוות שישים אותי איפה שהוא חושב שצריך (כנראה איפה שאני אגרום הכי פחות נזק). ואז נכנסו והתפתח קרב יריות. פגעתי ונטרלתי בבחור שירה עלינו, אבל לפני שהספקתי להזיז את הראש, אני רואה את חיית האדם, כאילו הגיע ישר מ"שעיר ועצבני" שועט לעברינו ומפיל בלי בעיה שני שוטרים. שיט! מעצור. שנייה לפני שהוא מגיע אלי, אני רואה אותו חוטף כדור בראש (מהרובה של מרפי, מתברר). ואז, מיד כשהוא נפל, השרירים המוגדלים והשיער נעלמים בהדרגה ואנחנו רואים את פרנקי בצורתו הנורמלית. החלמה מהירה לפצועים ותנחומים למשפחה של פרנקי. אני כבר כמה שנים ב- FBI, זו הפעם הראשונה שאני באמת יכול להגיד |דגש| מגניב!

Nihau

New member
השם הוא מרפי, סארג'נט מרפי בשבילך.

משמרת לילה סוף סוף הסתיימה. הדבר האחרון לפני הליכה הביתה למיטה זה לכתוב את הדו"ח (אאוטץ') ולהעביר כרטיס כדי לסגור משמרת. או שלא.
איך שנכנסתי לתחנת המשטרה קלארנס מנופף לי עם כוס קפה (תבורך נשמתו לעד) ומודיע לי שהקפטן מצפה לראות אותי במשרד שלה בהקדם- כלומר עכשיו.
הקפה עוזר לנער ממני את הזומביות ושטיפת פנים מעוררת אותי עוד קצת, בתקווה מספיק להתמודד עם מה שזה לא יהיה שהקפטן רוצה לדבר איתי עליו הבוקר.

בנימה מעורבת, של מקצועיות ונרגנות, הקפטן מספרת לי שהFBI החליטו להעביר אותי אליהם ליחידה מיוחדת. בלי לעבור דרך הנהלים המקובלים, בלי לעבור דרך שרשרת הפיקוד הרגילה, בלי צורך לקבל אישור מהקפטן, האדם היחיד שצריך לאשר זו אני. מהיום למחר. וישרף לוח המשמרות החודשי. אין פלא שהיא נרגנת. מצד שני אפילו היא מודה שכרגע אין לה תקנים בשביל לקדם אותי וחבל לעצור לי את הקריירה כשהזדמנות כזו נופלת לי לידיים משמיים, במיוחד כשהמפקד העתידי שלי, ברינג, הוא אדם עליו היא בעצמה ממליצה בחום.
היא רואה שאני מהססת, זו החלטה גדולה לעשות ככה על רגל אחת אחרי משמרת לילה ובלי מנוחה... במקום להכריח אותי להחליט בו במקום היא עוזרת לי לקבוע ראיון עבודה עם המפקד ברינג בעוד 4 שעות במסעדה ומאחלת לי בהצלחה.

על ארוחת בוקר טובה אנחנו מדברים על העבודה שאני צפויה לעשות. ברינג רוצה שאצטרף לצוות מיוחד שיחקור "מקרים מיוחדים".
מה כוללת העבודה?
מסתבר שעם העבודה מגיע גם שדרוג יפה של כמה רמות שכר וקידום של שתיים-שלוש דרגות (בזווית, כי הFBI והמשטרה לא בדיוק עובדים לפי אותו סולם היררכי), תוספת סיכון, משרד משלי, טלפון על חשבון החברה וציוד נלווה. מפתה? בהחלט! עם כזה שכר אוכל לשכור דירה שתהיה יותר מקופסת גפרורים עם חלון.
מצד שני... תוספת סיכון? יותר ממה שעבודת משטרה סטנדרטית נותנת? איזה סוג עבודה נכנס תחת "מקרים מיוחדים" בדיוק?
כאן ברינג שולף תיק בדירוג סודי בו יש מידע על תופעת העלמויות של חסרי בית וזוג תמונות.
הראשונה היא תמונת לווין שמציגה.... זאב מיילל לעבר השמיים.
רק שהזאב הזה עומד על גג בניין.
השנייה מציגה גופה של אדם - כולו שעיר, עם ראש מעוות - אם קצת דמיון, אפשר לזהות משהו זאבי בצורה של הראש
לפי הדיווח התמונה השנייה היא תמונה של טלפון עם מצלמה, ממש רגעים לפני שהגופה חזרה למראה אנושי מלא.
אוקי! זאבים על גגות עיר סואנת כמו שיקגו, ואנשים שמשנים צורה לאחר המוות. זה בהחלט "מיוחד". אם זו לא בדיחה חולנית
בלי משים התחלתי לתחקר את ברינג- האם דווח מגן החיות העירוני על בריחה של זאבים? של מי הטלפון- אולי זה זיוף פוטושופ? האם נערך סקר בתי חולים ומרכזים לטיפול במחלות נפש על מקרי ליקנטרופיה קלינית באיזור...
הוא ענה לי בחיוך על כל השאלות וסיפר שהטלפון שייך לחוקר משטרתי, והגופה היא של חשוד ברצח משולש של סוחר סמים ושני לקוחותיו. השוטרים עקבו אחרי הרוצח כשנמלט מזירת הרצח והוא קפץ מהגג אל מותו. השוטר צילם את התמונה רגעים ספורים אחרי המוות והאמבולנס שאסף את הגופה מעולם לא הגיע אל בית החולים. זה עוד מכנה משותף מוזר בסיפור הזה- כל העדויות הראשיות נעלמות בו. זה לא אמור להיות כל כך קל להעלים גופות בעידן המודרני. משהו מסריח כאן מכמה כיוונים בו זמנית. חתמתי על החוזה עוד לפני הקפה והקינוח והתייצבתי לעבודה החדשה כבר בבוקר הבא.

הצוות שלנו מחולק לשני תתי צוותים תחת פיקודו של ברינג.
הראשון צוות נייח תומך שנשאר במשרדים- מלאני- אנליסטית מתמחה בכריית מידע ובעלת קשרים נרחבים עם הרשויות ברחבי העיר, ביאטריס -רופאה המבצעת ניתוחים לאחר המוות וטיפולים ווטרינרים ואנטוניו- כימאי מתמחה בפלילים.
השני צוות מבצעי - כולל אותי- שוטרת וצלפית מקצועית, סם - מתמחה בתקשורת ביון ומרמה ופראנק- מתמחה בחומרי נפץ ובליסטיקה.
המשימה הראשונה שלנו: לחקור את תופעת הגופות המשנות צורה.

Nihau

New member
משימה ראשונה

סם פראנק ואני התחלנו את המשימה בלעבור על הראיות ולבחור מי מהמקרים אנחנו רוצים לבדוק קודם.
כל אחד מהמקרים יכול להוות קצה חוט שיקדם את החקירה אבל אנחנו רק שלושה אנשים ומבין שלשתנו רק לי יש הכשרה בעבודה משטרתית אמיתית.
נכון שאנחנו כבר לא במשטרה אבל הנהלים של הFBI לא עד כדי כך שונים ויש לשמור עליהם אם אנחנו רוצים לפתח לעצמנו מוניטין מכובד כיחידה חדשה.

במין כל המקרים בסיפור הזה הרצח המשולש והגופה משנת הצורה נראו לנו כמקום הטוב יותר להתחיל בו.
מה עשה שם הרוצח? למה הוא רצח את כל השלושה? למה הוא ברח אל הגג ולמה הוא בחר לקפוץ ממנו?
קראנו את הדו"ח המשטרתי על המקרה ונסענו אל הדירה בה אירע הרצח.
סם נשאר במכונית, לתת לנו חיפוי תקשורת ותצפית על הרחוב והכניסה לבניין מהרכב.
בשכונת מצוקה עלובה, בקומה השנייה של בניין נטוש ברובו, במסדרון מרופט בו אפילו המספרים על הדלתות עקומים ומתנדנדים הגענו, פראנק ואני, אל הדלת של הדירה, סגורה בסרטי שחור צהוב של המשטרה הסוגרים זירת פשע. פתחתי יומן אירוע, לתעד את התאריך בו אנחנו נכנסים לזירה והשינויים שאנחנו נבצע במקום במהלך החקירה שלנו.
חדר מולנו בו חלון שבור כלפי חוץ מוביל אל יציאת חירום ומדרגות מתכת, שולחן בין שתי ספות, האחת הפוכה לאחור. שלוש שרטוטי גופות- לפי הדו"ח המשטרתי הרוצח נכנס דרך הדלת הראשית, ונע בדרך הקצרה ביותר לרצוח קודם את סוחר הסמים שישב בספה בצד אחד, ממנו רצח את הלקוח שישב מול הסוחר, כשהספה התהפכה לאחור ואז רצח את הלקוח השני כשניסה לברוח לעבר קצה החדר השמאלי הרחוק- שם ישנה דלת נוספת. משם הרוצח ברח אל החלון שמול הדלת הראשית, או יותר נכון, דרך החלון.
לבשנו כפפות לאטקס כדי לא להפריע לטביעות אצבעות או לגעת בחומרים חשודים והתחלנו לעבור על החדר ולחפש דברים שאולי פספסו הוקרים שהיו כאן לפנינו.
פראנק הבחין שמישהו מנסה לטפס במדרגות ושלף את האקדח שלו. אני שלפי אקדח גם כן, התמקמתי מהצד שני של החלון ונתתי לו חיפוי. אמרתי לסם לנהוג קדימה ולנסות לראות מי מטפס אלינו מבחוץ. באמצע הדרך למעלה המטפס התחרט, גלש למטה והתחיל לברוח. פראנק זינק החוצה אל המדרגות וגלש למטה אחריו, צעק לו לעצור והתחיל לרדוף אחריו. אני מכירה את הרחובות כאן יותר טוב מסם אז נתתי לו הוראות לנהוג אל סימטה שאליה סביר שהנמלט יפנה אם יצליח להתחמק מפראנק. התחלתי לרוץ במסדרון לעבר המדרגות הרגילות כדי לעזור במרדף ואחרי 4 צעדים עשיתי את הדבר הקשה ביותר- החלטתי לסמוך על הצוות הטרי שלי להסתדר לבד עם הלכידה וחזרתי אל הדירה.
בזמן שהם הצליחו לתפוס את החשוד ולגלות שזו נערה צעירה הלבושה בבגדי כנופיה... שאיבדה את ההכרה במהלך הלכידה. אני עברתי על כל סנטימטר בדירה בזמן שהם לקחו אותה חזרה אל התחנה לטיפול רפואי ומעצר עד שנוכל לתחקר אותה. בדירה מצאתי דלת נעולה.
הדלת לא הייתה צריכ ה להיות נעולה אחרי שהשוטרים ערכו כאן חקירה. מישהו היה כאן בדירה אחרי החקירה ונעל את הדלת!
ניסיתי טריק עם סיכת ראש כדי ללפתוח את הדלת אבל זה לא עבד. בסרטים זה תמיד עובד, לעזאזל. 10 דקות אחר כך פרנק פרץ עבורי את הדלת עם חוט ברזל וחיוך בקלות מעוררת קנאה (אני צריכה ללמוד ממנו איך עושים את זה). בחדר החדש שנפתח עברנו מצאנו הרבה בגדים אישיים וקבלות על אוכל מהיר, כולן שולמו במזומן, ופינת טלוויזיה. אחרי בדיקה קפדנית גיליתי שאפשר לפתוח פאנל מסויים בטלוויזיה ובו היה מוסתר מזרק משומש שלא נמצא על ידי החוקרים שהיו כאן קודם.
לקחנו את המזרק בתוך קופסת מתכת כדי למנוע סיכון פציעה מיותר אל המעבדה בתחנה. אולי הם יוכלו למצוא דגימת DNA מקצה המחט או לזהות איזה חומר הוזרק ממנו לפי השאריות בקצה.
בזמן שהמזרק נבחן במעבדה תחקרנו את הנערה. היא חברה של חבר כנופיה שמנוהלת על ידי בעל מוסך בשם פראנקי המוכר למשטרה בגין עבירות אלימות.
היא נשלחה על ידי פראנקי להשיג את הסם מהסוחר כמה פעמים בעבר והיא הייתה בדרכה אל הדירה כדי לפתוח את הדלת שהיא נעלה קודם בטעות מתוך הרגל.
היא דרשה עורך דין וכשגילינו שהיא קטינה טלפנו אל ההוים שלה שיבואו לאסוף אותה מהתחנה, אבל ניצלנו את הכמה דקות עד שאבא שלה הגיע כדי לתחקר אותה עוד קצת. מסתבר שהיא חושבת שהחבר שלה בסכנה מבעל המוסך פראנקי והיא סיפקה לנו עוד כמה שנות של חברי כנופייה.
אבא שלה הבטיח לנו שישמור עליה טוב (כי היא תהיה מרותקת לאיזה שלושה שבועות) כשבקשנו שתהיה לנו זמינה למקרה שנזדקק לעדות נוספת ממנה. הוספתי מילה טובה עליה לאבא שלה בתקווה לרכך קצת את המכה, היא לא אדם רע גם אם היא בוחרת חברים קצת מפוקפקים ובסופו של יום היא עזרה לנו היטב.
פראנקי משוחרר על תנאי והשוטר שאחראי עליו לא דיווח שפראנקי משתמש שוב בסמים ומכריח קטינים באיומי אלימות להעביר את הסמים עבורו. אני חשבתי שהוא פשוט לא מודע לזה אבל סם ופראנק חשדו שהשוטר הזה משתף עם פרנקי פעולה ורצו לשמור את התגלית ממנו לבנתיים.
ראיינו את החבר של הנערה אבל לא חילצנו ממנו שום דבר. הוא היה מבוגר ממנה בשנתיים ומנוסה מדי בזכויותיו המשפטיות כקטין. בני טיפשעשרה של היום הם כולם עורכי דין קטנים אני אומרת לכם. שיחררנו אותו אל ההורים שלו וביקנו מהם לוודא שהם יודעים איפה הוא בשבוע הקרוב למקרה שנזדקק לדבר איתו שוב.
אחרי המבוי הסתום הזה החלטנו לשבת לשיחת צוות. לראות לאן הגענו לאיפה ממשיכים.
המידע מהמעבדה הגיע. הדם מהמחט לא היה ניתן לזיהוי - לא מאדם שנמצא במאגרים המשטרתיים. החומר היה סוג של סם לא ידוע, סוג של קוקטייל חומרים שאחר מהם ממריץ והאחרים שהשפעתם לא ידועה. בהמלצתו של ברינג העברנו את המזרק והחומר שלו אל מעבדה מקצועית של תעשיית פוקלנד לזיהוי וניתוח. הם אמרו שהם יעשו מה שהן יכולים אבל הם צריכים יותר חומר.
סם ופרנק הציעו לצותת למוסך של פראנקי. לשכור רכב יד 8 מחברים של פרנק בתעשיית הסרטים, לחבל בו קצת שיהיה למוסך מה לתקן ותהתקין מכשיר ציתות ברכב כדי שנאזין לשיחות במוסך ביומיים הקרובים. אולי נמצא מידע על הסמים שפראנקי משתמש בהם.
החלטנו שזה רעיון טוב. השגנו אישור משופטת לצותת למוסך. "סידרנו" את הרכב והתיישבנו לסבב משמרות האזנה לבאג המושתל.
לקראת ערב שמענו את פראנקי אומר לאנשים אחרים במוסך שהם חייבים לקפל הכל כי עלו עליהם- משפט מפתח של שוטר אוהב לשמוע!
מיד יצרנו קשר עם מחלקת סמים של משטרת שיקגו, עדכנו אותם בממצאים עם הסם החדש ועל המתרחש במוסך, השגנו אישור שופטת למעצר וכניסה למוסך וארגנו עוד באותו הערב את הפשיטה על המוסך עוד לפני 10 בערב! 20 איש מקצועיים ממלחקת סמים עזרו לנו בפשיטה.
סם נשאר בחוץ לשמור על קשר עם כולם, אני התמקמתי על הגג ממול עם רובה הצלפים שלי, בזווית לראות את רוב במוסך דרך החלון העליון והדלת הרחבה ופרנק נכנס פנימה עם הכוח הראשי, עם הוראות לא לתת לגופות להעלם מעיניו ולשמור על עצמו טוב טוב.

(המשך יבוא בעוד שעה)

Nihau

New member
raid time!

כוח הפשיטה של המחלקה לסמים התמקם במקצועיות מסביב למוסך, זוגות תפסו עמדות מצידי כל חלון ודלת של המקום, גם מאחור, ושאר הכוח התכונן לפריצה מאורגנת דרך הדלת הראשית ופריסה מהירה ברחבי המוסך.
המוסך עצמו היה גדול מספיק לטפל ב 6 רכבים בו זמנית, חלקו הימני של המוסך הוסב לחדרי אכסון ומשרדים על ידי קירות גבס. גרם מדרגות מתכת הוביל אל הקומה העליונה וחיבר שלושה חדרי משרדים במעבר רשת מתכת צר. במוסך היו 4 רכבים בטיפול, אחד מהם שלנו.
הכוח פרץ אל חלל המוסך והתפרס סביב, תופס מחסה מאחורי הרכבים. מפקד הכוח הודיע בקול רם שזוהי פשיטה משטרתית של היחידה לסמים ופוקד על כל הנוכחים לשכב על הרצפה... הוא לא הספיק לסיים את המשפט ושניים מנוכחים פרצו בירי. פראנקי לא נראה לעין. השוטרים התחילו לירות חזרה וכמה מהעובדים מיד נשכבו על הרצפה ונכנעו. חלק מהשוטרים איגפו לכיוון המדרגות כדי להכניע את היורים. למרבה המזל היורים עמדו בצד הקרוב אלי של מעבר המתכת בדיוק בקו הירי שלי בלי שאף אחד אחר יפריע לי. יריה אחת מכוונת היטב למרכז הגוף ניטרלה את אחד היורים שנפל מעבר למעקה אל הרצפה למטה אחרי שהועף על היורה השני. השוטרים שעלו במדרגות בחיפוי השוטרים מלמטה ניטרלו את היורה השני והמצב נראה תחת שליטה אבל אז סם דיווח לי שנשמעים קולות חייתיים חשודים מכיוון המשרד האחרון בשורה- המשרד של פראנקי.
זוג השוטרים על המעבר התחילו להתקדם לכיוון של המשרד כשמישהו גדול מאוד ודי שעיר אם כי אנושי למראה הסתער עליהם בשאגה כמו דוב וחבט אותם זה בזה כאילו היו בובות. פראנקי אמר לי אחר כך שהוא ניסה לירות בו מיד כשהוא הסתער אבל בדיוק אז האקדח שלו נתקע בסוג של שיא המזל הרע.
למרות הלחץ ולמרות הקירבה של המטרה הנעה לשני שוטרים פצועים וחסרי ישע כיוונתי היטב ויריתי. הישר במרכז החזה של התוקף. במרחק קרוב אך בטוח משני השוטרים הלפותים. הדו"ח הראה שהקליע שבר שלוש צלעות, קרע עורק ראשי ועבר דרך עמוד השדרה. פראנקי מת לפני שסיים ליפול. ושני שוטרים חוזרים הביתה בשלום עוד הערב. אלו הדברים שמצדיקים את כל העבודה הקשה.
אחרי שפראנקי מת לא נותרו עוד מוקדי התנגדות. כל מה שנותר הוא לעצור את החשודים האחרים, לסרוק את המוסך עבור חומרי סמים ולאסוף את הגופה של פראנקי אל המעבדה שלנו אל ביאטריס לנתיחה שאחרי המוות. פרנק לא הסיר מהגופה את העיניים וראה בעצמו איך הגופה משנה צורה ומאבדת מהשעירות והחייתיות שלה. לא קיצוני כמו הסיפורים ששמענו על הגופה החייתית שהשוטר צילם אבל קרוב... בהחלט סיפק עוד גיבוי לסיפור ההוא. הוא לקח דגימות מהגופה ולא שיחרר אותה לצוותי האמבולנסים שהוזמנו למקום. אנחנו העברנו את הגופה בעצמנו אל ביאטריס מאוחר יותר. זו גופה אחת שלא הולכת להעלם בצורה מיסתורית.
היו כמה שוטרים פצועים, במיוחד השניים שפראנקי מעך, אבל לא היו הרוגים מכוחות המשטרה ובמיוחד אך אחד מהצוות שלי לא נפגע, אפילו לא נשרט.
זה הוריד אבן די גדולה מהלב שלי. קיפלתי את רובה הצלפים וירדתי מהגג אל המוסך, להצטרף אל החקירה והחיפוש במוסך.
מצאנו בקבוקון של מה שהתברר יותר מאוחר כגרסה מדוללת של אותו סם מהמזרק. היו עוד מזרקים משומשים שפראנקי השתמש בהם בעבר.
פרנק השתלט מיד על הגופה של פראנקי והבקבוקון, מתוקף היותנו FBI ובמסגרת הסכם השת"פ שתווינו עם המחלקה לסמים לפני הפשיטה. אנחנו העברנו אליהם את כל תוצאות הבדיקות ודגימה של החומר לאחר סיום הניתוח הכימי במעבדות של פוקלנד.
המדענים מפוקלנד אמרו שהחומר שהבאנו דומה לאיזה פרוייקט שהם עובדים עליו אבל מתקדם ממנו בכמה שנים ובכיוון אחר לגמרי ממה שפוקלנד תיכננו לקחת.
הם אמרו שזה חומר שמצד אחד ממריץ ומצד שני עובד על הרמה הגנטית של המשתמש. אבל נתיחה לאחר המוות שלגופה של פראנקי הראתה שהחומר מזרז הרס תאים בצורה קיצונית ונראה שפראנקי היה מת בכל מקרה ביום-יומיים הקרובים... וכנראה בכאבים גדולים. יתכן שהסבל שחווה תרם לאלימות הגוברת שהפגין כלפי שאר חברי הכנופייה שלו.

בבוקר למחרת ברינג שיבח אותנו רשמית ולבבית על הצלחת המשימה הראשונה שלנו כצוות יחידה למקרים מיוחדים FBI.

(OFF- ותודה מיוחדת לדני ובלוביטל על הכיף הגדול ועבודת הצוות המוצלחת! ותודה לדרגורן על ההנחייה המעולה. -ניהאו).

למעלה