ז´קוק לעזרה...

ז´קוק לעזרה...

נראה לי שלא היו לכם הודעות כאלו כבר הרבה זמן... אבל בבקשה תנסו לעזור לי במשהו - אז ככה, יש ילד אחד בבית-ספר שלי שאני אוהב, אני לא יודע אם הוא הומו או אם הוא בכלל אוהב אותי. אני לעולם לא ניסיתי לרמוז לו משהו וגם ל קיבלתי רמיזות. אני מאוהב בו בערך שנה וחצי- שנתיים והחלטתי שאני לא יכול עוד ואני צריך לעשות עם זה משהו אבל אני לא יכול לבוא אליו פתאום ולהגיד לו:"אני אוהב אותך". מה עושים במצב כזה? אני חשבתי על להתידד איתו אבל זה יהיה קשה כי אין לנו כל כך קשר ואני לא יכול פתאום להנחית את עצמי עליו, מה גם שאני יודע שאם אנחנו נתידד אני אתחיל להיות אובססיבי לגביו וזה יכול לפגוע בי בעתיד הלא כל כך רחוק. זקוק לעזרה...

הקפצה...

למעלה........ אתם יכולים לענות לי, זה כזה קצת חשוב...

merman

New member
המממ....

נראה לי שלבוא אליו ולהנחית עליו "אני אוהב אותך, חבוב" זה באמת מוגזם - אפילו אם היית יודע שהוא הומו. הפיתרון למצבים כאלו, לרוב, הוא פשוט להתקרב אל הבן אדם. לפתוח איתו בשיחות, להחליף איתו בדיחות, לשבת איתו בהפסקה. אם עושים את זה בטעם אז זה בטח לא נחשב "להנחית את עצמי עליו". ככה גם תוכל להכיר איתו יותר טוב, לראות איך הוא מגיב כלפיך (אולי הוא יהיה נורא ידידותי ונחמד? אולי תגלה שהוא בכלל לא מה שחשבת?) ולדעת איך להמשיך. חוץ מזה, למה אתה חושב שתתחיל להיות אובססיבי כלפיו?

Blackice

New member
המ.. אוקיי:

גם לי קרה דבר דומה. התברר שגם זה שאני הייתי דלוק עליו צולל, ואז ארגנו כמה ימים באילת, לצלול- ושם הזדמן לי לדבר איתו, ולשאול אותו (סטרייט אלא מה
). מה שאני מציע לך זה כך: לברר אם הוא סטרייט או לא. ואיך? לאחר שאני ביליתי הרבה זמן בלחשוב על דרכים, הגעתי לשיטה של, לדבר איתו, ולהגיע לנושא של הומואים וכו´ בשיחה. למצוא מה הוא חושב על זה. ואם הוא לא מביע דיעות הומופוביות נוראיות- אפשר גם לשלב בשיחה את *ה*שאלה.
האם הוא סטרייט או לא. באם הוא סטרייט לגמרי וכו´- אז אני מניח שלא יוותר לך הרבה חוץ מ.. לנסות להתגבר עליו, בידיעה שכלום לא היה קורה מהסיבה הברורה הזו.. אם הוא לא- טוב, אני מניח שתוכל להמשיך משם לבד לא?
ארז (נ.ב. אני מבקר פה ממש לעיתים רחוקות, אני יותר ב"גאווה צעירה" אז אם יש לך איזו שאלה\תגובה אלי, אם תוכל להפנות אותה באייסי\אימייל\גאווה צעירה?)

זורבבל

New member
דון קישוט יקר שלי

"מה גם שאני יודע שאם אנחנו נתידד אני אתחיל להיות אובססיבי לגביו וזה יכול לפגוע בי בעתיד הלא כל כך רחוק" - תקרא את עצמך ותחשוב. התשובה לא ממש נעימה אבל "המסקנות כבר בפנים".
זורו

קודם כל תודה לכולם על התוגובות,

באמת עזרתם. דבר שני לזרובבל, בקשר לאובססיביות אני לא יכול להיות בטוח כי זה לא קרה, אני יכול רק לנחש, אבל איך אני אדע אם אני לא אנסה, יכול להיות שאני לא יהיה אובססיבי לגביו, מה שיפגע בי יותר מהקטע הזה זה שהוא ממש יגיד לי שהוא לא אוהב אותי או שהוא לא הומו, אז כאילו עדיף לנסות... תודה לכולם שוב ואם יש למישהוא עוד רעיונות, אני אשמח...

2ndskin

New member
זה קרה לי גם.. בתיכון...

אבל אני לא יודע אם מה שעשיתי היה נכון או לא נכון עד היום.. הכנתי מכתב.. בו אני מפרט את הרגשות שלי כלפיו.. הרגשתי שאני חייב להוציא את הרגשות האלו איכשהו.. כתבתי בעילום שם... מה שגרם לי להיסחף טיפה.. אבל בדיעבד זה היה בסדר.. חיכיתי שכולם יצאו מהכיתה בהפסקה וזרקתי את המכתב לתוך התיק שלו..... (זה היה בכיתה י"א..) אחרי שעבר קצת זמן..החלטתי לכתוב עוד מכתב עם שם.. חבר אחר שלי שידע עליי עזר לי כאן .. כתבתי במכתב שאני מבקש שלא יפנה אליי כי אני בטוח לא אוכל להסתכל לו בעיניים.. וביקשתי במכתב שידבר על זה עם חבר שלי.. כדי "להכין את הקרקע לפגיעה".. בכל אופן.. דיברנו בסופו של דבר.. היינו חברים טובים.. הוא לא הומו. אבל הייתי חייב שהוא ידע על הרגשות שלי כלפיו.. הוא גם עזר ותמך בי תקופה לאחר מכן והיה ממש מתוק. אגב היום דרכנו נפרדו ולא דיברנו מאז התיכון..וחבל... נ.ב : אם בא לך לדבר, אני כאן : 98034140 icq

לירונר

New member
תצטרף אלי לכוס ../images/Emo96.gif ../images/Emo35.gif

נעים להכיר
אתה מוזמן לספר לנו על עצמך

Turquoise19

New member
כוס ../images/Emo96.gif בשעות הצהריים../images/Emo35.gif

מאוחר מדי בשביל כוס קפה, לדעתי לפחות.
כוס
עם קצת
כמובן, נכונה לשעות הבוקר המוקדמות, לפני העבודה, ולשעות הערב הראשונות, או המאוחרות, או גם וגם אם באמת רוצים. וד"א, איזה קפה זה? (אני מקווה שלא "עלית"..)

לירונר

New member
../images/Emo96.gif עלית גם בשבילך ../images/Emo3.gif

פה זה לא פורום תלונות וקיטורים
ומה רע בקפה "עלית" בעצם

Turquoise19

New member
LOL ../images/Emo151.gif

עלית זה לא
, זה סתם מר ונטול ארומה.. זה לא אומר, כמובן, שאתה לא מבין ב
, זה עניין שם טעם ודיעה אישית גרידא. ומה הבעיה עם פורום תלונות וקיטורים
(אני לא אעשה פרסום, הא..!) נ.ב
עכשיו אני שותה נסטלה, אחלה
, ועם חלב 10% שומן כי אני רחוק מלהיות שמן..

לירונר

New member
סתם נכנסתי לכרטיס האישי שלך...

אתה כנראה מקטר בינלאומי, כמה הודעות אתה רושם שם
ואני לא שותה קפה.. מקסימום נס קפה פעם ב...

Turquoise19

New member
לקטר זה כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

באנג באנג
אפשר לומר שזה ממש כיף אפילו..
נראה אותך לא מקטר למשך יום שלם...

2ndskin

New member
הממ..

אני בן 21 . מאיזור המרכז.. אין יותר מדיי מה לספר.. דיי בארון, רק החברים הקרובים יודעים.. ההורים לא .. לא חושב שהם צריכים לדעת.. הממ.. לא יודע מה עוד לספר. תשאלו ואני אענה..

לירונר

New member
אני מופתע שאף אחד לא אמר ש...

יש לי חבר שאני מאוד מאוד מאוד אוהב

למעלה