ו...

veish

New member
ו...

שאלון
שעת התחלה: שם: גיל: גובה: מקום בילוי מועדף: שיר שגורם לך לבכות: שיר שגורם לך לחיי'ך: הבנאדם האחרון שאמר לך את הדבר שעשה אותך שמחה: פריט לבוש מועדף: צבע לבוש מועדף: גופיה' או חולצה: ג'ינס או מכנס בד: מכנס או חצאית: חברת פלאפון: צלצול: אנימציה'/ תמונה: רקע במחשב: בצפר: כיתה: איך קוראים למנהלת: ולמורה: מחנך או מחנכת: יש חבר: ידיד: החברה הכי טובה: הכי התחברת מהפורם ל..: סלב שאת מעריצה: סלב שאת שונאת: סלב שפעם אהבת: החלום שלך: מה את עושה כדי להגשים אותו: השאלון מעצבן או נחמד: שעת סיום:

veish

New member
../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 24:46 שם:שני גיל:18 גובה:1.63
... מקום בילוי מועדף:כל מקום עם חברים טובים שיר שגורם לך לבכות:יש ויש שיר שגורם לך לחיי'ך:כל דבר של שנאייה הבנאדם האחרון שאמר לך את הדבר שעשה אותך שמחה:לא זוכרת פריט לבוש מועדף:ג'ינס
צבע לבוש מועדף:שחור גופיה' או חולצה:חולצה ג'ינס או מכנס בד:ג'ינס מכנס או חצאית:מכנס חברת פלאפון:סלקום צלצול:משו מ-קיל ביל אנימציה'/ תמונה:אין רקע במחשב:משו של אח שלי בצפר:אוסטרובסקי (
) כיתה:יב' איך קוראים למנהלת:יפה ולמורה:רחל (
) מחנך או מחנכת:מחנכת יש חבר:לא ידיד:כן החברה הכי טובה:נטע הכי התחברת מהפורם ל..:
סלב שאת מעריצה:שנאיה סלב שאת שונאת:אין סלב שפעם אהבת:בון ג'ובי
החלום שלך:להיות מאושרת
... מה את עושה כדי להגשים אותו:כיף השאלון מעצבן או נחמד:לא רע
שעת סיום:24:49

cosefi15

New member
רק רציתי להגיב

כתוב שם: איך קוראים למנהלת? ומצד שני: מחנך או מחנכת? חחחח דווקא יש לי מנהל ...

שוב ממלא שאלונים...

שעת התחלה: 01:56 שם: אנדי גיל: 21 גובה: 1.72 מקום בילוי מועדף: פאב שיר שגורם לך לבכות: Jimmy Cliff - I Can See Clearly Now שיר שגורם לך לחיי'ך: כל דבר של שנאיה הבנאדם האחרון שאמר לך את הדבר שעשה אותך שמח: וואו, איל אני מניח פריט לבוש מועדף: אין צבע לבוש מועדף: שחור או כחול גופיה' או חולצה: חולצה ג'ינס או מכנס בד: ג'ינס מכנס או חצאית: בטח שחצאית, אני לובש חצאיות מגיל צעיר... חברת פלאפון: אורנג' צלצול: קה-צ'ינג אנימציה'/ תמונה: של אוטובוס M.A.N NL 263 של דן (7105) רקע במחשב: של הפיליאס בצפר: אהם אהם, אני את הבגרות שלי כבר עשיתי! כיתה: ט"ו איך קוראים למנהלת: נשיא הטכניון - יצחק אפלויג ולמורה: יש לי הרבה מרצים... מחנך או מחנכת: וגם מתרגלים... יש חבר: חברים יש הרבה, חברה אין. ידיד: ידידים יש הרבה, וגם ידידות... החבר הכי טוב: אילן הכי התחברת מהפורם ל..: גל! סלב שאת מעריצה: אני לא מעריצה אף אחד, אבל אני כן מעריץ את שנאיה. סלב שאתה שונא: מדונה סלב שפעם אהבת: קלי מבברלי הילס (ג'ני גארת' במציאות). החלום שלך: להיות שר התחבורה ולשנות הרבה דברים כאן. מה את עושה כדי להגשים אותו: לומד את המקצוע בטכניון. השאלון מעצבן או נחמד: מעצבן שעת סיום: 02:03

shiratel

New member
שה לה לה לה לה

שעת התחלה: 16:34 שם: שירה טלר גיל: 15 גובה: 1.64 מקום בילוי מועדף: החדר שלי שיר שגורם לך לבכות: When She Loved Me - Sara MacLachlan שיר שגורם לך לחיי'ך: Careless Whisper - George Michael Stupid Girls - Pink הבנאדם האחרון שאמר לך את הדבר שעשה אותך שמחה: ניר פריט לבוש מועדף: טרנינג צבע לבוש מועדף: אם הייתי יכולה הייתי לובשת סגול, אבל גם כחול וורוד גופיה' או חולצה: טי שרט ג'ינס או מכנס בד: בד מכנס או חצאית:חצאית חברת פלאפון: פלאפון+סלקום (אבל רוצה אורנג') צלצול: באחד לא עובדים הצלצולים אז רטט, בשני אנימציה'/ תמונה: באחד פינגווינים, בשני זוג ילדים רקע במחשב: הר כזה ברקע כחול סגול בצפר: כפר הנוער מאיר שפיה... (אני אקסטרנית, תהיו רגועים) כיתה: ט'2 כיתת מופת איך קוראים למנהלת: מנהל - אלי בצלאל ולמורה: יש הרבה - תמי עדי יעל נטלי נטשה יהודית ולא זוכרת עוד מחנך או מחנכת: מחנכת, יהודית סיסו יש חבר: לא ידיד: פול החברה הכי טובה: יותר מדי, לא יכולה לבחור הכי התחברת מהפורם ל..: לאחרונה דיברתי הרבה עם ספי ואנדי סלב שאת מעריצה: שנאיה ואדם לווין (הסולן של מארון 5) סלב שאת שונאת: בריטני מאוד מעצבנת אותי סלב שפעם אהבת: גבריאלה ספניק (שחקנית טלנובלות) החלום שלך: להיות שחקנית מה את עושה כדי להגשים אותו: הולכת לחוג תאטרון דבילי בבצפר השאלון מעצבן או נחמד: נחמד שעת סיום: 16:41

REDbloodedMAN

New member
באיחור

שעת התחלה: 18:31 שם: מוטי גיל:18 גובה: 184 (D: לפי החוגר לפחות) מקום בילוי מועדף: בית? שיר שגורם לך לבכות: Thalia - No me Ensenaste, חח אבל זה רק במצבים שאני קצת בדאון. שיר שגורם לך לחיי'ך: man! i feel like a woman הבנאדם האחרון שאמר לך את הדבר שעשה אותך שמח: ענבל XD (נכון שזה אומר לכם הרבה?:) פריט לבוש מועדף:ג'ינס צבע לבוש מועדף: כחול גופיה' או חולצה: חולצה ג'ינס או מכנס בד: ג'ינס מכנס או חצאית: חחח מכנס חברת פלאפון: XD סלקלום צלצול: XD סנדרה - אברלאסטינג לאב. אנימציה'/ תמונה: XD קיילי רקע במחשב: ריק בצפר: XD מה זה? כיתה: שו? איך קוראים למנהלת: מנהלת? ולמורה: מורה? מחנך או מחנכת: :X יש חבר: יש המון חברים תודה לאל ידיד: XD ידיד חבר אותו דבר. החברה הכי טובה: XD לא יכול לבחור הכי התחברת מהפורם ל..: ספי D: חח סלב שאת מעריצה: ממ :X לא מעריץ יותר מעריך - קיילי סלב שאת שונאת: D : כל פרחולה מהארץ סלב שפעם אהבת: :X החלום שלך:להיות מאושר? מה את עושה כדי להגשים אותו: XD הולך לצבא? השאלון מעצבן או נחמד: :X שעת סיום:18:35

Eilleen

New member
החלום-שלך-הוא-להיות-מאושר..

ומה-שאתה-עושה-כדי-להגשים-אותו-זה:---ללכת-לצבא (....?) הבנתי נכון? חיחיחי עכשיו ילדים, חפשו את הבעיה בשורה הנזכרת למעלה, אתרו את המילים המדוייקות בטקסט, צבעו אותן בסגול זוהר ועז ואת הפתרון יש לשלוח אליי הביתה בכבוד והערכה רבה גל בונקובסקי

REDbloodedMAN

New member
לתרום למדינה שלי זה חלק

מהדברים שעושים אותי מאושר.
בכלל לדעת לתת ולתרום לחברה זה דבר טוב.

Eilleen

New member
רוני - לך לחדר שלך מיד!

ואני לא רוצה לחשוד שאתה משמיע שוב דברי תועבה שכאלה! Now go to your room and think of what you have said!

Eilleen

New member
../images/Emo13.gif)

שם: גל בונקובסקי גיל: 18/6 גובה: מטר גמדיםםם מקום בילוי מועדף: כרגע פאבים ואין אחד ספציפי שיר שגורם לך לבכות: ממ כמעט כל שיר...גם כאלה שלא עצובים במיוחד :] "בוא הביתה" של שולה חן שיר שגורם לך לחיי'ך: הבנאדם האחרון שאמר לך את הדבר שעשה אותך שמחה: בני מהחטיבה בהליכה לילית (ומאד אסורה) אתמול פריט לבוש מועדף: שמלת מלמלה שחורה עם נצנצים מחשוף עמוק והמון פייאטים מאגניבים בחלק התחתון ולבסוך כל הגב חשוף ומעוטר בנוצות יען ססגוניות צבע לבוש מועדף: לאחרונה ירוק
זית
גופיה' או חולצה: גופיה נראה לי אף פעם לא הקדשתי לזה מספיק מחשבה - למרות שעכשיו אני מתחילה להרגיש שהייתי צריכה...
ג'ינס או מכנס בד: ג'ינס כשאני מרגישה פחות שמנה חחחחח מכנס או חצאית: חצאית חברת פלאפון: אורנג'? צלצול:אה? אנימציה'/ תמונה: אההה? רקע במחשב: תמונה שצילמתי במרפסת בחדר של ההורים שלי בחמש וחצי בבוקר כשהתארגנתי לצבא אחרי איזה אפטר
-- אני מצרפת תמונה בצפר:שנה שעברה - עמית עמל כיתה:הייתי יב 4 - מגמת אדריכלות איך קוראים למנהלת: דוקטור שיבר - למ"פ לעומת זאת קוראים איציק ולמורה: מחנך או מחנכת: מפקד...(?) יש חבר: לא ידיד: דניאל החברה הכי טובה: ירדנאל הכי התחברת מהפורם ל..: שאניה !!! (מירי
) סלב שאת מעריצה: שאניה......(יאיר לפיד ושלמה ארצי.......ושיעשו לי ילד עכשיו
!) סלב שאת שונאת: טום קרוז
סלב שפעם אהבת: אמינם החלום שלך: להיות מגניבה תמידדדד מה את עושה כדי להגשים אותו: מתאמצת ממש חזק השאלון מעצבן או נחמד: נחמד פלוס אפילו

למעלה