../images/Emo13.gif)
שם: גל בונקובסקי גיל: 18/6 גובה: מטר גמדיםםם מקום בילוי מועדף: כרגע פאבים ואין אחד ספציפי שיר שגורם לך לבכות: ממ כמעט כל שיר...גם כאלה שלא עצובים במיוחד :] "בוא הביתה" של שולה חן שיר שגורם לך לחיי'ך: הבנאדם האחרון שאמר לך את הדבר שעשה אותך שמחה: בני מהחטיבה בהליכה לילית (ומאד אסורה) אתמול פריט לבוש מועדף: שמלת מלמלה שחורה עם נצנצים מחשוף עמוק והמון פייאטים מאגניבים בחלק התחתון ולבסוך כל הגב חשוף ומעוטר בנוצות יען ססגוניות צבע לבוש מועדף: לאחרונה ירוק
זית
גופיה' או חולצה: גופיה נראה לי אף פעם לא הקדשתי לזה מספיק מחשבה - למרות שעכשיו אני מתחילה להרגיש שהייתי צריכה...
ג'ינס או מכנס בד: ג'ינס כשאני מרגישה פחות שמנה חחחחח מכנס או חצאית: חצאית חברת פלאפון: אורנג'? צלצול:אה? אנימציה'/ תמונה: אההה? רקע במחשב: תמונה שצילמתי במרפסת בחדר של ההורים שלי בחמש וחצי בבוקר כשהתארגנתי לצבא אחרי איזה אפטר
-- אני מצרפת תמונה בצפר:שנה שעברה - עמית עמל כיתה:הייתי יב 4 - מגמת אדריכלות איך קוראים למנהלת: דוקטור שיבר - למ"פ לעומת זאת קוראים איציק ולמורה: מחנך או מחנכת: מפקד...(?) יש חבר: לא ידיד: דניאל החברה הכי טובה: ירדנאל הכי התחברת מהפורם ל..: שאניה !!! (מירי
) סלב שאת מעריצה: שאניה......(יאיר לפיד ושלמה ארצי.......ושיעשו לי ילד עכשיו
!) סלב שאת שונאת: טום קרוז
סלב שפעם אהבת: אמינם החלום שלך: להיות מגניבה תמידדדד מה את עושה כדי להגשים אותו: מתאמצת ממש חזק השאלון מעצבן או נחמד: נחמד פלוס אפילו