ו. . -

ו. . -

ו .. אני גם רציתי לדעת אם לסוכרתיים מגיעות מילגות ללימודים במחינות,אוניברסיטה וכד..? ואיך אני מסיגה אותן..? המון תודה מראש!

ביי ../images/Emo80.gif,

מילגות...אני לא בטוח !!! אבל תוספת זמן בטח
..... כל מה שצריך זה איזור שיש לך סכרת וללכת למוסד שאת לומדת. (אם אני זוכר טוב זה נתן לי עוד שעה לכל מבחן). אוהד

היי ../images/Emo80.gif,

מילגות...אני לא בטוח !!! אבל תוספת זמן בטח
..... כל מה שצריך זה איזור שיש לך סכרת וללכת למוסד שאת לומדת. (אם אני זוכר טוב זה נתן לי עוד שעה לכל מבחן). אוהד

avramavi1

New member
לסוכרתים מגיע 25% תוספת זמן בבגרות

לסוכרתים מגיע 25% תוספת זמן בבגרות הם צריכים להביא מכתב מהרופא שמאשר שהם חולים ולהביא אותו ליועץ

למה?????

אני מודה, שאני חולה "חדש", אבל לא עולה בדעתי שום סיבה, שמצדיקה זמן נוסף למבחנים לחולי סכרת. אם מישהו יכול לתת לי הסבר, אני אודה לו על כך.

Threat

New member
../images/Emo12.gif

גם אני ממש לא מבינה את הקשר, עברתי את כל הבגרויות שלי בלי שום תוספת זמן.

newKiticat

New member
אולי ב

בגלל שהסוכר מעפרל את המחשבה... חחח. לא. אני יודעת למה. בגלל שאם אתה זקוק לבדוק סוכר- לאכול, להרגע מהיפו- יש לך מספיק זמן בשביל להתגבר על זה בעיקרון...

האם הסיבה הייתה הסוכר? או אולי סיבה

האם הסיבה הייתה הסוכר? או אולי סיבה אחרת? לא רואה סיבה, לכך שסוכרתי חושב/כותב יותר לאט. אולי אחרי 10-20 שנה על גלוקופז'...

Threat

New member
מממ אולי זה כדי למנוע לחץ?

הרי ידוע שמצבי לחץ מעלים את רמות הסוכר... אז יש היגיון בזה שאם סוכרתי ידע שיש לו עוד כך וכך זמן במהלך המבחן הוא יהיה יותר רגוע... לא יודעת...

newKiticat

New member
משתמע

מהספר של יורם קנטר, שמזריקים מאוזנים מקבלים 20 אחוז. בעלי משאבה מקבלים אוטמט 40 אחוז. מעניין- לא?

למעלה