אל תפתחי סתם שרשור חדש בשביל שאלה.. את יכולה לשייך אותה לשרשור הקודם שלך או לנושא שקרוב.. בעקרון כן: בסופרסטאר מופיעים,שרים,מצלמים קליפים,מדגמנים,משחקים בפרסומות וסרטים וכן: מקבלים אוסקרים!
יש לי את כל הסימסים חוץ מסופר סטאר (למרות שאני יקנה אותו עוד כמה זמן) ויש לי פנטיום 4 וסימס תמיד עבד לי מצוין אבל בזמן האחרון המשחק פשוט נתקע מדי פעם כשאני הולך לדאון טאון\ אולד טאון זה לא קורה לי בבתים חוץ מבית אחד (הבית הגדול הזה בשכונה השנייה שהוא מרוהט באופן ישן כזה...) למישהו זה קרה פעם
זה קרה וקורה לנו ואפילו די הרבה! אצלנו זה הפסיק לקרות רק אחרי ששידרגנו את המחשב והוספנו מקום ומהירות, אבל מטז העמסנו עוד פעם על המחשב וזה קורה לפעמים
אל תשכח שהדאון טאון מאוד עמוס באנשים, אז זה מאוד מעמיס את המחשב. אני חושבת שזה מה שקורה אצלך- במיוחד כי כתבת שמבין הבתים הרגילים זה קורה בבית הגדול! אם בדאון טאון זה הולך לך לפעמים לאט מאוד- זה כמו אצלנו.
אם תגידי לי מה חומרת המחשב שלך אני אוכל להגיד לך איך לפתור את זה... אני הרצתי עד לא מזמן על פנטיום 3, ורץ קצת לאט, מאז שעברתי ל - 4 רץ כמו טיל !!! אבל זה תלוי גם בדברים אחרים...