ו..

יתsims

New member
ו..

ואני יודעת כאילו שעושים הופעות וזה,אבל בכל זאת...אם אתם יכולים תסבירו לי

אממ שמעי!../images/Emo3.gif

אל תפתחי סתם שרשור חדש בשביל שאלה.. את יכולה לשייך אותה לשרשור הקודם שלך או לנושא שקרוב.. בעקרון כן: בסופרסטאר מופיעים,שרים,מצלמים קליפים,מדגמנים,משחקים בפרסומות וסרטים וכן: מקבלים אוסקרים!

double O S

New member
תשמעו יש לי בעיה, ../images/Emo96.gif

יש לי את כל הסימסים חוץ מסופר סטאר (למרות שאני יקנה אותו עוד כמה זמן) ויש לי פנטיום 4 וסימס תמיד עבד לי מצוין אבל בזמן האחרון המשחק פשוט נתקע מדי פעם כשאני הולך לדאון טאון\ אולד טאון זה לא קורה לי בבתים חוץ מבית אחד (הבית הגדול הזה בשכונה השנייה שהוא מרוהט באופן ישן כזה...) למישהו זה קרה פעם
ואם כן, איך מתגברים על זה

tiptip4u

New member
בטח שקרה...

זה קורה כשהמחשב עמוב מדי
אממממ אני לא יודעת איך מתגברים על זה... אבבבלל אפשר בהחלט לנסות סבלנות...

adva g

New member
כמו שכתבה אחותי

זה קרה וקורה לנו ואפילו די הרבה! אצלנו זה הפסיק לקרות רק אחרי ששידרגנו את המחשב והוספנו מקום ומהירות, אבל מטז העמסנו עוד פעם על המחשב וזה קורה לפעמים
אל תשכח שהדאון טאון מאוד עמוס באנשים, אז זה מאוד מעמיס את המחשב. אני חושבת שזה מה שקורה אצלך- במיוחד כי כתבת שמבין הבתים הרגילים זה קורה בבית הגדול! אם בדאון טאון זה הולך לך לפעמים לאט מאוד- זה כמו אצלנו.

TheSegal

New member
חומרת מחשב

אם תגידי לי מה חומרת המחשב שלך אני אוכל להגיד לך איך לפתור את זה... אני הרצתי עד לא מזמן על פנטיום 3, ורץ קצת לאט, מאז שעברתי ל - 4 רץ כמו טיל !!! אבל זה תלוי גם בדברים אחרים...

למעלה