ו
עוד שאלה....

ו../images/Emo19.gifעוד שאלה....

בילדותי הכנתי לאימי סבון לריח טוב ליד המיטה....(עם סיכות וחוטי בד באיזושהי טכניקה) מישהי יודעת איך מכינים...? תודה ושבוע טוב

זכור לי במעומעם ששמתי סיכות

על הסבון מלמעלה מסביב ובצידו של הסבון ועם סרט עברתי בין הסיכות במעין שתי וערב כך שכל הסבון מכוסה ורק מלמעלה פתוח. רק שאני לא זוכרת בדיוק איך....

שיר של 2

New member
יאאאאאאאאאאאאא גם אני חשבתי על זה

לוקחים סבון ריחני מסמנים בתחתית ובחלק העליון סיכות תפירה ברווחים אחידים של כ0.5 ס"מ וגובה זהה של תקיעת הסיבה מסביב גם שמים את אותו מספר הסיכות שיש בבסיס ובמרווחים שווים אז מתחילים לגלגל בשמיניות על הבסיס ובהמשך עולים מעלה עם סרט אלכסון בחלק העליון בדרך כלל שמנו פרחים ממשי

נגהלי

New member
אמנם לא בדיוק מה שהתכוונת אליו

אבל אני מעבירה כאן קישור להכנת מגוון סבונים... להנאת כולם

smady a

New member
פושקה צודקת יש כזה דבר

סימה מהפורום החברתי הכינה סבונים כאלה מעוצבים.

אין לי תשובה. אבל...

זה נשמע לי מעניין, אז מייד אצתי רצתי לאדון גוגל ומצאתי את זה. רעיון מקסים להכנת סלסילה מחוט תייל.

תשובה אכן ישנה טכניקה יפהפהיה זו . . . הכנתי אותה עם ילדים ונערות . . . הם נתנו אותה כמתנת יום האם . . . את יכולה לקנות סרטי סאטן או משי שנמכרים בחנויות גלנטריה ברוחב 5 מ"מ . . . לקחת סבון ולהתחיל מאמצע הסבון להניח תחילת הסרט ולתקוע סיכת תפירה עד הסוף כשרק הראש הכדורי ישנו. . . . .ניתן ללפף מסביב . . . .קצת קשה לי להסביר אותה כך ולא בלייב . . . בעיקרון בכל פעם יש לתקוע סיכה לעומק . . . . ניתן גם להתחיל רק בחלק העליון של הסבון . . .ליצור במרכז כמו אובל ולהתחיל משם ולרדת למטה ומתחת ולעלות מצד שני עד לאובל במרכז ושם לסיים עם סיכה ולקפל הסרט לפני כן . . . ושוב לקחת סרט ולהתחיל ושוב חוזר חלילה . . . בהצלחה

yaffa9

New member
יש לי ספרון של הטכניקה, אנסה לחפש

שילחי לי מסר, ואולי נוכל לעשות משהו בעניין

עלמה7

New member
קודם תוקעים את הסיכות:

מלבן קטן בחלק העליון של הסבון, מלבן קטן בחלק התחתון של הסבון, ובהיקף הסבון. אח"כ מלפפים מהמלבן העליון עד לתחתון סרט בצבע אחד, וסביב הסיכות שבהיקף בצבע אחר. למעלה תוקעים כל מיני קישוטים, כמו פרחים מלאכותיים, סרטים וחרוזים. סימה עושה באמת דברים מקסימים.

למעלה