ו... נחשו? עוד דיון!!!

ו... נחשו? עוד דיון!!!

אתם לבד באורווה מסתובבים לייד הסוסים ורואים שאחד הסוסים פצוע/חולה/צולע/משהו דומה. מה תעשו?

דבר ראשון

מסתכלת על הפצע מאבחנת אם זה פצע עמוק או משהו כזה יישר רצה למרוח יוד... ואז למשרד להתקשר לאילן...או לווטרינר!!! אם זאת פציעה חמורה אז ייש לווטרינר ויש לנו מין ערקת חירום כזאתי שאם קורה לסוס משהו קודם צריכים להזריק לו משהו ואז לתת לו משהו עשינו על זה שיעור פעם אחת לא נראה לי שאני זוכרת משהו אבל בכל מקרה!!

אני...

דבר ראשון אני אתקשר לדבורה (המנהלת של האורווה) ואם זה משהו שאני יכול לעזור לו אני אנסה לפחות! הנה תמונה של ניק הזקן והמסכן שצולע קשה כבר יומיים!

אהה ../images/Emo101.gif

קודם כל אסתקל עד כמה זה חמור, אם זה לא ממש הורא אני אלך לאחת המדריכות ועודיע להם או אשאל את שאר המתנדבים שיודעים יותר. אם זה משהו ממש נוראי אני ארוץ ישר למדריכה או למשרד ואגיד להם לבוא מהר לראות מה קורה!
אם אני לבד לבד בחווה אני אתקשר מיד לד'ר בלנק- הוטרינר שלי ושל החווה... הוא בטוח ידריך אותי או יבוא מהר!

מאוד מאוד תלוי בחומרה

אם זה שטוח אז אני אלך לשטוף את הפצע ולשים פולידין אם צריך, אם זה עמוק מאוד מאוד מאוד ישר אני מרימה טלפון לבעלים או למנהל. אם זה חתך עמוק אבל לא רציני אני אנקה ואגיד לרוכב של הסוס ולמנהל. המקרה הכי מפחיד של פצע שאני ראיתי סתם זה לפני שנה וחצי, באתי ללטף את בל בחצר ופתאו אני קולטת שיש לה דם ליד העין, ניקיתי לה את זה והיה חתך עמוק מאוד מאוד מאוד וזה היה בחופש הגדול ושמעון ומור היו שניהם בקורס מאמנים בהולנד וקראתי למי שהיתה אחראית והיא הזמינה וטרינר והינו חייבים לתפור...

למעלה