ו..ל..ד..י..מ..י..ר......

ו..ל..ד..י..מ..י..ר......../images/Emo5.gif

חברה בטח אף לא יבין, אז שירי, קדימה בואי נספר להם איך ומה היה עם האבטיח
, קטע שלא אשכח לעולם

טוב, אז ככה....

זה קטע שהיה בערך לפני 6 שנים, אני ושירן החלטנו שאנחנו נוסעות לאילת בטרמפים, ובלי אף לא שקל אחד, טוב, עלינו על כמה וכמה טרמפים, (כן היינו מופרעות) עד שמשאית אבטיחים עצרה לנו, היה זה נהג רוסי בשם ולדימיר, היינו ממש רעבות, ולולדימיר היה מקרר במשאית מלא מכל טוב, כשולדימיר יצא רגע להתרענן אני ושירן הסתערנו על המקרר, וטרפנו כמו חיות כל מה שהיה, וכשהואחזר הוא הציע לנו להרגיש חופשי ולפתוח את המקרר, אך הוא חא ידע שכבר הסתערנו על המקרר העני שאין בו כבר כלום, בשלב יותר מאוחר ולדי הציע לנו אבטיח, ובגלל שהיינו מפוצצות, שירן החליטה לזרוק את האבטיח מהחלון, ועל ראשו של מי היא זרקה את האבטיח? נכון מאוד, על ראשו של ולדי, וכמו בסרט טורקי, תוך כדי נפילת האבטיח על ראשו של ולדי שירן צעקה ווו...ללל....דדד....י..ממיי......ררררררררררררררררר

black ross

New member
את גדולה !!! ../images/Emo6.gif

אבל ....... תני לי לעדכן כמה פרטים ..... אחרי שנחתנו לו על המקרר ואחרי התקרית המצערת עם האבטיח ..... זאת לא אני שצרחה בשמו אלא ....חני מאמי הזיכרון שלך הולך ומתקלקל עם השנים
זאת היית את שקראה לו בדיוק באותו רגע שהוא חטף את האבטיח לראשו ... מסכן ..... הוא היה אבל אחלה של בן אדם ..... מה ששכחת להזכיר זה שהבחור המסכן סבל אותנו בסוף גם בדרך חזרה לת"א כי אנחנו החלטנו שאנחנו חוזרות

@@

New member
מופרעות קטנות...

זה מעלה בי זכרונות משנים עברו... אתן מצ´וגעות קטנות

mariana

New member
אתן באמת מופרעות../images/Emo6.gif

גם לי אתן העלתן כמה זכרונות משנים קודמות. עכשיו אני מדברת כמו זקנה

black ross

New member
חוץ מזה.....

אני לא אשכח בחיים את היום הזה שהברזנו לשתות באיזה פאב באמצע הלילה וכשחזרנו אמא שלי הייתה עצבנית מאוד
יו לא יכולתי להפסיק לצחוק כשראיתי את הפרצוף שלה עומדת שם ואת כמו מפגרת מסתכלת עליי ומתאפקת לא לצחוק בעוד שאני כבר מרוחה מצחוק על המדרגות
אחותי שמת
כמה היסטוריה יש לנו ביחד
מתה עלייך
רק בבקשה ממך אל תעשי טעויות מטופשות מגיע לך את הטוב ביותר תחשבי על זה בבקשה ......

טוב שירי את היית מסטולית רצח...

אני לא שתיתי ובגלל זה התאפקתי לא לצחוק לאמא שלך בפנים אבל את צחקת כי היית שיכורה גמורה
אבל עכשיו אני מתפוצצת מצחוק כשאני נזכרת בזה.

black ross

New member
אני לא אשכח את זה בחיים ../images/Emo6.gif

אני כולי מסטולה והיא עומדת שם עם השיער המפוזר הזה שלה כאילו החתול גרר אותה הביתה ואני גם זוכרת מה היא אמרה מילה במילה ... "את לא נורמאאאאאאאלית" ובאותו רגע פשוט נחנקתי מצחוק

black ross

New member
יו נזכרתי גם ב......

באותו יום שהיינו בפאב את כן שתית !!! אני זוכרת את זה בגלל שאת ניסית להקפיץ טקילה ומרוב שהיית מסטולה שברת את הכוס :D יו אנשים חושבים שאני מפגרת כולי כאן בהתקפי צחוק

אה נכון

אז התבלבלתי עם יום אחר טוב אני לעומתך הייתי מאופקת
למרות שהיום אני כלל לא מאופקת אני צוחקת חופשי בפנים לכל אחד ואת יודעת

שירן ..............................

את לא נורמלית.... קראתי את ההודעה האחרונה ששלחת לי ואני בספריה ואני פשוט מתפוצצת מצחוק וכולם חושבים שהשתגעתי.......

נכון יקירתי...שכחתי...

זכרוני אכן מתקלקל עם השנים... אבל לא אשכח את החוויה הזו לעולם.

../images/Emo6.gifריקי...

היינו לא רק משוגעות, אלא מטורפות מפגרות ומה שלא תרצי במיוחד כלפי בחורה טפשה שבמקרה היא גרה בבית שמש קוראים לה שמרית והיינו מתעללות בה ללא סוף היא חטפה משירן מכות שחבל הזמן....

black ross

New member
אההההההההה רגע רגע ....

טוב אתם צריכים להבין הבחורה הזו קיבלה מכות רק בגלל שהיא ניסתה להרביץ לי !!! חני עוד יחשבו שאני אלימה
הסיפור הוא שהבחורה הזו הייתה מציקה לי המון היא הייתה מהפרחות הכבדות האלו עם הדיבור המגעיל ופשוט יום אחד היא ניסתה להרביץ אז עשיתי מה שתמיד אמרו לי "מרביצים לך ... תחזירי!!!"

mariana

New member
שירן נראת לי אחת שלא מתעסקים איתה

גם הרבה בנות היו חוטפות מימני,היו קוראים לי בן

שירי..

אני מרגישה שהזדקנתי בקצב הזה.... אנחנו מדברות כאילו עברו כבר 30 שנה ואני כולה בת 22

black ross

New member
את האמת .....

זה לא נכון ..... אני דווקא מאלה שתמיד מישהו חייב להציק להן סף הסבלנות שלי הוא מאוד גבוהה אבל ..... כשמרימים עלי יד ...... זה הגבול!!! אני לא פראיירית של אף אחד אני מאלו שמחזירים ..... לקללות ושטויות כאלו אני ממש לא מגיבה זה לא לרמה אני מאלו ששותקות וממשיכות הלאה אבל בגלל זה יש אנשים שחושבים שאם לא הולך במילים אז אפשר לנסות בידיים ואז הם נוכחים לדעת שהם עשו טעות ....

@@

New member
למה לא...

אלו חוויות אשר נחקקות בזכרון לעוד הרבה שנים טובות.. אי יושבת פה וקוראת את מה שכתבתם ופשוט צוחקת

למעלה