ו-ו-א-ו!!!!

Mi Natalia

New member
ו-ו-א-ו!!!!

אני מצטערת לא מצאתי כותרת אחרת, אני נכנסתי עכשיו לפורום הזה אחרי כל כך הרבה זמן, אחרי שכל כך השתנתי וכל כך הרבה דברים השתנו בחיים שלי... לראות את התמונות המדהימות האלה שהעלתם לכאן, לראות את נטי כמה שהיא יפה, כמו פעם :), לדעת שהיא מצלטמת טלנובלה חדשה, אני בכלל לא ידעתי את זה!!! ועוד עם פקונדו!!! אני לא יכולה להסביר בכלל כמה שאני מתרגשת מכל זה, ממש יש לי דמעות בעיניים. זה כל כך מרגש לראות את זה אחרי באמת כל כך הרבה זמן שבכלל לא התעניינתי בנטי, למרות שאני כבר 3 שנים עם התמונה שלנו בארנק שלי, תמיד!. וואו, כן זה מה שאני מרגישה... אני בכלל לא יכולה להתחיל להסביר, הכל חזר אלי פתאום, כל מה שהרגשתי וחוויתי בתקופה שכולי הייתי בתוך שגעון נטליה... :) אני בטח כותבת לאוויר, 100% אין לאף אחד מושג מי אני בכלל, ולא שיש סיבה כלשהי שכן אמורים לדעת אבל... אין.. פשוט וואו!

חחח אני נכנס פב מידי פעם ../images/Emo13.gif

אבל אני רואה שהמקום ממש מתחיל לגסוס.. חבל שמנהלי הפורום לא עושים לפורום הזה יחסי ציבור..

X יו יו S

New member
יאווווווווו אני זוכרת אותך :)

חח תאמת לא
אבל עשיתי חיפוש קל
ונזכרתי
חח איזה מצחיקה את
אני מתארת לעצמי שעכשיו את חוזרת לתמיד בגלל התוכנית החדשה של נטי
אז ברוכה השווה

elushfanatica1

New member
דווקא אני כן זוכרת אותך!!! ../images/Emo6.gif

את זכית לראות את נטליה אני לא זוכרת בדיוק איךך אבל אם אני לא טועה קוראים לך עטרה גל, נכון!? את הצטלמת עם נטליה והתמונות אפילו פורסמו בויוה זה היה עוד בצילומי קצ'וררה, ואני זוכרת אפילו שבתמונות שלכן נטי הייתה עם פרחים על השפתיים אחרי שבוע מחלה... חחח יצא לה הרפסס...וכדי לא לפספס ימי צילומים בגלל פצעים על השפתיים היא שמה פרחונים בכל מיני צבעים!!! מדהימה!!! צדקתי??? נ.ב יש לי במחשב תמונה שלך עם נטי מחובקות...

elushfanatica1

New member
אה ו...

נ.ב 2: אני שמחה שחזרת!!! אני מציאה לך לשוטט קצת באינטרנט ולגלות עוד המון המון הפתעות נעימות על נטליה... כפי ששמת לב יש המון חדשותתת...

Mi Natalia

New member
פששששששששש

אני ממש מתרשמת!! מורידה בפנייך את הכובע! כל הכבוד חתיכת זיכרון יש לך!!

דפנושית

New member
ברוכה השבה!!=]

אחרי שראיתי בפורום הרשמי שכתבת שקוראים לך עטרה, גם אני זיהיתי אותך... גם אני זוכרת שזכית לטוס לפגוש את נטי על הסט של קצ'ורה והכל...

elushfanatica1

New member
חחח את מורידה בפניי את הכובע??

ומה יש בתוכו?? טוב! אני יודעת!! בטח יש לך המון חדשות טובות!! חחח

Moreiro

New member
אני יודעת מי את../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אפילו היתה לי תמונה שלך על הארון
[אבל את בטח לא יודעת מי אני, לפחות לא בניק הזה] האמת, גם אני בדיוק ככה. השגעון עבר, אבל עדיין חפעמים אני נכנסת לפה, רואה את התמונות החדשות ובהלם, מזפזפת ובמקרה רואה פרקים של בובה פראית ומתרגשת כל כך מחדש... אין, זה לא דבר ששוכחים, שפשוט נמחק, אפילו שהתקופה כבר עברה מזמן.

למעלה