ו...הקיץ הגיע

עילית33

New member
ו...הקיץ הגיע../images/Emo35.gif

אז..היום פעם ראושנה עשיתי קניות של בגדי קיץ ( 7 חולצות סך הכול
)- אבל ככה זה אצלי - מתפרעת חופשי ואח"כ לא מבינה למה קניתי כל כך הרבה - כנראה מין חשש לא מוסבר שתיכף ייסגרו כל החנויות ואין יותר בגדים קצרים להשגה!!!
בקיצור התנהגתי כילו מיליונרית
- ואח"כ מה זה הצטערתי...כי אני לא
טוב, מה איתכם? הגיעה אצלכם השמש??
בברכת קיץ חם ושמח

עילית33

New member
אולי זה פשוט..../images/Emo80.gif

מתוך תקווהשהנ עוד מעט יהיה לי חם...כי כל הזמן רוח וקר!

עילית33

New member
והלוואי../images/Emo46.gif

שאפסיק כבר עם כל טעויות ההדפסה המפגרות האלה!!!!!

תותי-בת

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי... ../images/Emo9.gif גרמניה לא כ-ז-ו-! יקרה בקטע של ביגוד וקוסמטיקה - תקני אותי אם אני טועה ../images/Emo9.gif ליאת.

עילית33

New member
את צודקת..7 חולצות עלו לי 220 ש"ח../images/Emo130.gif

אבל אני רגילה כבר לחושב באוירו ( יורו?)
, ואז הכול נראה לי מה זה יקר- בייחוד יחסית למארקים. חוץ מזה אחרי ההסבה ליורו הייתה מה זה הקפצת מחירים- חבל"ז. והכול נראה לי יקר ...מה לעשות?...
ד.א: יוקר זה בעיני המתבונן- ותלוי בעוד כמה דברים חוץ מבהשוואה למחירים בארץ...

תותי-בת

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif בוא.... ../images/Emo9.gif אירו ../images/Emo9.gif זה יורו בעברית ../images/Emo9.gif יוקר זה אכן בעיני המרוויח ../images/Emo9.gif חחח חוצמזה זה לא הכמות אלא האיכות! תהני מהחולצות - לי תמיד היה קר בגרמניה ../images/Emo9.gif ועוד הייתי שם באוגוסט... חיחיחי לא נורא תבלי אחותי! ליאת.

tali KS

New member
אני דווקא נהנית לחכות לביקור

בארץ ואז לעשות קנייה גדולה בפוקס לדוגמא. ולהביא הכל לקנזס ולהרגיש כמו בישראל (חולצת פוקס, כפכפי אצבע, מחזיק מפתחות גדול, וסלולר ( כשבעלי מרשה לי לקחת את שלו) ססתתאאם.

Yaniv-DC

New member
כשאני הייתי בארץ

עשיתי קנייה מהממת ב-TNT. 3 סוודרים, 3 חולצות ארוכות - 200 ש"ח. ובויזה האמריקאית כשזה יורד בדולרים... yummi for my tummy (מה
).

תותי-בת

New member
TNT.... אופנה לצעירים מבית "הוניגמן" - לא שהוניגמן זה לא של צעירים אבל לא משנה ../images/Emo9.gif בקיצור יש שם מדי דברים חביבים ../images/Emo9.gif ונראה לי שיניב יאהב גם את אופנת הקיץ שלהם לגברים... ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gifליאת../images/Emo23.gif

זה של הוניגמן?

לא ידעתי... פעם שעברה שהייתי בישראל (לפני שנים רבות...) קניתי שם גופיה נורא יפה ואז חזרתי לפריז והיה קר מדי ללבוש אותה
נו מילא...

האם לקחת איתך לארה"ב את הקטלוג

הבלתי מצונזר שלהם? סתם שיהיה מה לעשות במטוס אם הסרט משעמם

Yaniv-DC

New member
לא, חלילה.

אני במטוס עושה דברים הרבה יותר יעילים - אני ישן. התברכתי ביכולת בלתי רגילה לישון בכל מקום. בצבא הייתי ישן בנגמ"ש תוך כדי נסיעה, ואפילו פעם התעוררתי עם פנס בעיין וסימן בצורת פרח, כיוון שתוך כדי נסיעה נפלה עלי מימייה מלאה מיים על העיין, עם הצד של הפקק. לא, לא התעוררתי מזה, המשכתי לישון, וכשחזרנו לגדוד שלחו אותי להסתכל במראה... אז להירדם בטיסה בשבילי זה עניין של מה בכך, ופעמים רבות אני מפסיד אפילו את שלב ההמראה ונרדם כבר בשלב של הנסיעה מהחנייה של המטוס למסלול ההמראה... מהטיסה מניו יורק ללוס אנג´לס אני לא זוכר שום דבר, הרגע היחיד שהייתי ער זה הנחיתת ביניים במיניאפוליס, ובטיסה האחרונה שלי מהארץ בחזרה לארה"ב - ראיתי בשעתיים הראשונות את הסרט, ואת תשע השעות הבאות ביליתי בשינה עריבה. אפילו כשהדייל המגעיל העיר אותי ושאל אותי "אומלט או פנקייק" הייתי שקוע בתוך החלום ועניתי לו "אורנג´ ג´וס".......

טלי, בואי לאוסטין

פה תרגישי בבית בלי בעיה, פה כולם הולכים עם כפכפי אצבע... גם האמריקאים
אפרת

sirpad

New member
גם אני

אם השמש בדנמרק מבצבצת ולו לשעה אחת אני מיד עט על הברמודה והכפכפיי אצבע ועושה סיבוב שופוני ענאס בשכונה. אבל גם אני אצתי לקנות בגדים ברשת שמה H&M בקופנהאגן הבירה. היה ממש כיף,סוףסוף לקנות בגדים יפים ולא סתם סחבות שהייתי קונה בארץ.קניתי שתיי מכנסיים שתיי חולצות כפתורים וגם טישירט ב400 שקל. יקר או לא נהנתי.

למעלה