ו במקום....

sela v

New member
ו במקום....

לא בטוח ששורת הנושא מובנת, התכוונתי למקום מבחינת דירוג. אני פותח שרשור זה בתקווה שנוכל לפתח את הנושא, ולא נסתפק בשרשור קצר שנעלם לא בנבכי הפורום. הרעיון שלי הוא לעשות דירוג ע"י חיבור שאלון, ולנסות לענות לאחר מכן על התשובות. מהי חברת התעופה הידידותית ביותר לתרמילאי הישראלי (מחיר, מגוון יעדים וכו'...) זה עלה במוחי לאחר שהצצתי באתר אלעל וקראתי על טיסות ה-Connect, ופתאום ראיתי שהם מציעים טיסות המשך לאפריקה החל מ-1099 דולר, הכיצד? רק לפני שנתיים היה אפשר לטוס איתם אמנם רק פעם בשבוע בטיסה ישירה וב-600 דולר. פתאום החליטו לבטל את הקו הכמעט יחידי לאפריקה. נשארנו עם טיסות ליוהנסבורג ולקהיר. עוד דבר שנוכל לדרג הוא חנויות לציוד מטיילים, וזה נראה לי יהיה אף יותר קשה. אז יאלה בו נעלה שאלות שאפשר לשאול בשאלון לגבי טיב ואיכות שני הנושאים שהעלתי, אני אנסה לחשוב על משהו מחר, פשוט עכשיו כבר מאוחר מדי בלילה.

האמת שאני לא יודעת מחירים,

כיוון שאני נוסעת עם נקודות של הנוסע המתמיד של קרוב משפחה.

sela v

New member
איכות טיסה לתרמילאי

1. מחיר. 2. גמישות בשינוי זמנים, ויעד הכרטיס. 3. למטיילי האתגר, צלילה, אופניים וכו'. אפשרות להעביר את הציוד בביטחה, ובלי תוספת מחיר. ידוע לי מקריאה בפורום אופניים, שלחברי ארגון האופניים בישראל מקבלים הטסת האופניים שלהם בחינם באלעל, כלומר לא מחשבים את משקל האופניים במשקל הכולל. 4. מקום לרגליים, חשוב לכל אחד, אבל תרמילאי הרי מחפש את הדיל הזול ביותר, ותמורת כרטיס יותר זול יתפשר על זה. 5. חברות במועדנים של חברות התעופה, לשם קבלת טיסות חינם. לתרמילאי שטס הרבה זה עשוי להשתלם.

sela v

New member
חנויות ציוד

1. שירות. לפי דעתי הדבר החשוב ביותר מבחינתי, שאני קונה ציוד. אני רוצה לדעת שאם קניתי ציוד (לא זול) תהיה לי כתובת במקרה של בעיה עם הציוד. 2. מחיר. 3. מבחר. 4. מוכרים מקצועים, שידעו להתאים את הציוד לקונה, ולא דוחפים ציוד עודף.

SPnage

New member
משקל

אמנם אלעל יותר יקרים (ולדעתי לא יותר טובים אבל נשאיר את זה לדיון אחד), הם לרוב לא עושים בעיות עם משקל עודף ואפשר לקלות להעביר 25-30 ק"ג, שלא לדבר על זה שהם לא בודקים תיקי יד ואפשר להעמיס שם עוד הרבה. זה אולי נשמע טיפשי, אבל מי שרוצה לעשות קניות לפני החזרה לארץ זה יכול לעלות הרבה כסף. שמעתי על אנשים שנדפקו בהרבה כסף בגלל משקל עם האוזבקים או האוקראינים, ובנוסף 20 ק"ג שם כולל גם את מה שעולים איתו למטוס. בקטע הזה הזיזלול הישראלי יוצא לטובתנו. מצד שני, אפשר תמיד לשלוח בדואר, זה בטח לא עולה 200$ (הפרש בין אלעל לחברות אחרות).

למעלה