ו א ו ו

the seventh

New member
ו א ו ו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo188.gif

אתמול בערב (13.12.04) התקיים בבארבי כפ"ס ערב פתוח + ג'אם סשן. הלכתי לערב כדי לנגן וגם לשמוע. במהלך הערב העלה מנחה האירוע מספר הרכבים חצי מאולתרים (כולל עבדכם הנאמן שעשה קצת רעשים עם הגיטרה..). אחד מן ההרכבים (הלפני האחרון) הוצג כהרכב "דראם & בייס" אבל מה שנשמע אחרי שהם החלו לנגן, "דראם & בייס" היה לשון המעטה... היה פשוט מדהים (ובלתי צפוי בערב שכזה) רמת נגינה מעולה של שלושת הנגנים: תופים, באס וגיטרה חשמלית; חומר מוזיקלי מתוחכם שקשה לי להגדיר אותו אבל זה היה מעין פרוג-מטאל-"דראם & בייס" עם נגיעות של פאנק (אם למצוא משהו מקביל, הדבר הכי קרוב שחשבתי עליו הוא הקטע "RED" של קינג קרימזון). כל קטע שנוגן היה משופע במעברים בין סגנונות מקצבים וסאונדים שנשמעו מתאימים ולא מאולצים בכלל. ומעבר לכל - אנרגיה עצומה של ההרכב שעברה אל הקהל המצומצם שנכח. במיוחד התרשמתי מהתאום שבין הגיטריסט והמתופף שעשו עבודה מעולה וגובו ע"י הבסיסט בצורה טובה (הוא לא התבלט במיוחד אבל נתן גב טוב לאחרים) לאחר סיום המופע הקצר (3 קטעים ארוכים בלבד) כל מי שדיברתי איתו בקהל התרשם מאוד (כולל איש הסאונד שישבתי לידו). משיחה קצרה עם חברי הלהקה מסתבר שזו ככל הנראה ההופעה הפומבית הראשונה שלהם ושאפילו הם עדיין לא מצאו לעצמם שם... (הגיטריסט אמר לי שכנראה השם יהיה "אמפליפייר"). לי הם נראו כבני 20+ והבסיסט אמר לי שהם מרעננה/הרצליה. בקיצור, אני מניח (ומקווה) שעוד נשמע עליהם...

למעלה