ותשכחי

ותשכחי

ותשכחי לילות חורף גשומים שירי אהבה מתוך ספר חיבוק ארוך בתור לאוטובוס מבט שמסרב להינתק.... ותשכחי ימי אביב פורחים לימודים מתוך ספר החיים טיולים טובעים בירוק וטבעת נשכחת ברכבת... ותשכחי לילות קיץ חמים שמי מדבר זרועים כוכבים עץ אחד עם שני גזעים ושיקשוק מכונת הזמן.... ותשכחי ימי סתיו אפורים עלים אדמדמים נושרים מהעץ ואיתם חלק מהלב נשאר איפה שאת....

*pank

New member
אין זה נאה לסמם חברותיך לפורום

(זה שאתה לא מכיר אותי פרט קטן ושולי)

*pank

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

זו הייתה דרכי המעוקלת לומר שהשיר שלך מצא חן בעיני.

black spirit

New member
רומיאו מה ניסגר?

היי שאלתי אותך לפני איזה שבועיים בן כמה אתה ולא ענית... ואני מאוד אוהבת ת'שירים שלך

*pank

תודה לך. רומיאו...

*pank

New member
רומיאו ../images/Emo141.gif

כפי שרומיאו אהב את יוליה: כל השירים כבר נכתבו כל המילים כבר נאמרו כל הלבבות כבר נשברו כל הדמעות כבר זלגו המיתוס כבר נופץ ואיש עוד לא אהב כמו שרומיאו אהב את יוליה... כל הסערות כבר סערו כל התשוקות כבר כבו כל התנוחות כבר נוסו כל המוזות כבר שתקו המיתוס כבר נופץ ואיש עוד לא חפץ כמו שרומיאו חפץ ביוליה... כל הפשעים כבר בוצעו כל החוקים כבר הופרו כל השקרים כבר נאמרו כל התותחים כבר רעמו המיתוס כבר נופץ אבל איש עוד לא בלע את מה שרומיאו בלע למען יוליה... רק אני עדיין מאמינה ממש כמו ילדה קטנה בכל האגדות של פעם בשבילי לא סר הטעם המיתוס כבר נופץ אבל איש עוד לא אהב אותי כפי שרומיאו אהב את יוליה... כל הכוכבים כבר נצצו כל הזוגות כבר נפרדו כל הספסלים כבר נשחקו כל הפנסים כבר דלקו המיתוס כבר נופץ לעולם לעולם איש אותי לא יאהב כפי שרומיאו אהב את יוליה...

pank...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

הלוואי, ואותך איש יאהב, כמו שרומיאו את יוליה אהב, הלוואי... אהבתי את שירך... מכורה לאהבה.

12אניהיא

New member
ותישכח...

ותישכח לילות ארוכים של המתנה לך, כשאני בגשם נירטבת בגללך. ותישכח חיבוקים ארוכים וחמים, בלילות ארוכים. ותישכח המבט המגע של חיינו, את שמחתנו רגשותינו. ותישכח לילות של תשוקה בחשכה... והיום... בצערנו ניפרדנו

עדיין לבד

מבט חודר מעינייך הכחולות מקצר לי את הדרך אל הים ולמרות שאת שם - הים תמיד איתי... וכשאני חולף ליד אותו מקום ליבי נצבט מפסיק לפעום ולמרות הידיעה ולמרות ההכרה - אי אפשר לשכוח אין למה לצפות אין למה לקוות... חשבתי שהנה אולי, כמעט - אבל לא לא לא!!! אין זה רצון הגורל..... הרי מחוץ לבועה הכל שונה. אנשים נקשרים, נפרדים ללא מאמץ מיוחד, מחליפים, מתחלפים, אף אחד לא נשאר לבד. עדיף לי להישאר כאן בבועה. אמנם נקשרתי אלייך ללא מאמץ מיוחד אך אני עדיין לבד.

12אניהיא

New member
לבכות...

לצרוח מכאב, לבכות... עכשיו להחליט אייה לפנות איך להמשיך מכאן בלעדייך להפסיק לחשוב עלייך. אני בנוייה כתשבץ ואתה עדיין בליבי משובץ היו ימים של אהבות ימים של שמחות... הכל תם ניגמר נישאר טעם מר.

התנתקות

אלה הם לילות עצובים בלעדייך הקירות זרים כל כך קרים אלה הם לילות בלי מנוח כאן בבית הרוחות בחוץ וריק בפנים וריק בפנים... כמו בתוך כישוף אני לכוד בין ידייך תני לי לעזוב להתנתק משהו מרחוק כמו אוחז בי עדיין ברגשותיי אני כבר לא שולט כבר לא שולט... גם כל הנרות שדולקים כאן בבית לא מצליחים שוב להאיר כמו לפני לכתך רק שלא ימות זה הלב שרוצה אלייך הוא מכה בי מבפנים בגללך.... הווו בגללך... אבוד מהלך... בגללך... זה רק בגללך... שיכור אני מהלך... בגללך.. זה רק בגללך.. שיכור אני מהלך.... בגללך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה מהמםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מממש ממש אבל ממש יפה
אין לי מילים
תגיד... זה קשור למישהי מסוימת
זה פשוט מסקרן אותי
מיכל

למעלה