ותשובת הביטוח..

ברוריה2

New member
ותשובת הביטוח..

בתגובה לתביעה שהגשתי לאובדן כושר עבודה (זמני) בגין פיברומיאלגיה קיבלתי את התשובה הבאה: "פיברומיאלגיה אינה מהווה עילה לאובדן כושר עבודה" שימו לב שאין כלל התייחסות עניינית למסמכים הרפואיים שצירפתי או לבעיות הספציפיות שמונעות ממני לעבוד מזה 4 חודשים.. כמובן שזה היה צפוי.

linar1

New member
ברוריה אני מקווה שאת../images/Emo36.gif

הולכת לערר. נראה לי שיש מספיק מקרים בהם האנשים קיבלו לא רק נכות זמנית(אובדן כושר עבודה) אלא גם לצמיתות, בשל פיברומיאלגיה. וכמובן, שאני רוצה לאחל לך מכל
שזה יהיה באמת זמני ושתחזרי לכושר המלא. LINAR

engel34

New member
אובדן כושר עבודה

חשוב שתדעי שיש חולות שמקבלות אובדן כושר עבודה אך כנראה שלא עושים את זה כל כך מהר כי ככל הנראה זו הדרך של המערכת לסנן . בתוכנית שהיתה ברדיו דרום לפני שבוע בערך עם פרופ' בוסקילה הוא הדגיש שכאשר פונים לביטוח לאומי יש צורך במסמכים מפורטים מרופא ראומטולוג שמבין בתחום ומציין את כל המגבלות הספציפיות וכל הבעיות הרפואיות של המטופלת וכמו כן לוודא שבועדה יושב רופא ראומטולוג שמבין גם כן בתחום.

ayelet102

New member
בנוגע לפרופ דן

אז כך אני הייתי במרפאה תעסקתית והיא אמרה לי כמה שזה עצוב לשמוע אם את רוצה שהחיים יהיו לך קלים יותר בביטוח לאומי לכי לדן בוסקילה זו רק עצה כך היא אמרה לפי סיפורים היא יודעת שזה ממש עזר כי הוא נותן מכתבים והמלצות לגבי תיפקוד מפורטים אז תשקיעו 950 שח יש החזר במכבי לחלק מהסכום :( עצוב אבל המציאות כזו אני עוד לא הלכתי אם תרצו שאלך אשתף אותכם בהצלחה

dorgad

New member
אני מציעה לך להגיש תביעות מפורטות

ומפורקות. כלומר, אם לא מכירים בפיברומיאלגיה, תתבעי על רשימת התסמינים שאת סובלת מהם, שהיא בד"כ לא קצרה... דור

dorgad

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בטוחה?

מניסיונך האישי או משמועה? כי אם זה אכן כך, אז מישהו פה עושה, חביבי, קופה ענקית מהסבל שלנו! אני מבינה שעל ביקור הוא לוקח, כמו מומחים אחרים, 800-900 שקל. אבל 4500-6000 על חוות-דעת כתובה? אני מבינה שהתסמונות שלנו מורכבות, וצריך להשקיע יותר זמן מהרגיל. אבל מאיפה שלא מסתכלים על זה, זו נראית הפרזה נוראה. דור

yaelst1

New member
אני שילמתי 6000 ש"ח כי זה חוו"ד

משפטית. 4500 ש"ח עבור חוו"ד כתובה רגילה. זה היה לפני שנה וחצי. יתכן מאוד שהוא העלה את מחיריו.

ayelet102

New member
חוות דעת

אכן יש הבדל בין חוות דעת משפטית לבין חוות דעת תיפקודית רגילה משפטית היא יקרה כי יכולים לזמן אותו להעיד בבית משפט חוץ מזה שהמחירים אכן מוגזמים ואנו לעיתים נכנעים כי בתי משפט מבקשים אפשר לומר שהמדינה מכריחה אותנו בכל אופן בפגישה רגילה עם בוסקילה ניתן לקבל מכתב על המלצותיי ועל תקופה מסוימת שלטענתו לא ניתן לעבוד כלל ואז צריך להגיע להערכה תפקודית נוספת מכתב זה בשלב הנוכחי מספק ביטוח לאומי או קופות גמל אחרות לקצבת נכות זמנית כמובן לא בתי משפט בשלב מאוחר יותר בריאות

linar1

New member
איזה חוו"ד נדרשת בבט"ל../images/Emo35.gif

האם הם מסתפקים בתיפקודית?

yaelst1

New member
חוו"ד רפואית רצינית, אך לא חייבים

משפטית. היתרון בחוו"ד משפטית בבט"ל הוא שהם יודעים שהרופא מוכן לעמוד מאחורי דבריו בבימ"ש, אם זה יגיע לכך.

ברוריה2

New member
ביררתי ומחירי חוות הדעת הם בין

6000 ל10000 ש"ח ולפעמים יותר. ראש מחלקה בעין כרם ייקח בסביבות 2000$ בוסקילה לוקח 6. מדובר בחוות דעת משפטיות עם חומר מקצועי וכו'. לי אין ברירה. גם ככה מלחמת ההתשה הזו גומרת אותי ואין לי כוח להתווכח.

linar1

New member
קיימת חברת

"ברמדקס" שנציגיהם באו לאחד המפגשים עם חברים של העמותה. החברה הזאת מאפשרת לקבל יעוץ וליווי רפואי ומשפטי מול חברות ביטוח, בתי משפט ובט"ל. אינני יודעת האם זה יותר זול ופחות מסורבל מאשר הייצוג של הפרופסורים. אבל קיימת אופציה כזו גם.

למעלה