ותראו איך שלי יפה.... אותה עשיתי בעצמי תגיבו שלכם מיכל
C Confessional Raped New member 4/3/02 #2 איזה חמודה היא!~!~!../images/Emo13.gif אה והבייס שלך? או שמישהי אחרת עשתה...?
B BliNky New member 4/3/02 #3 ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif../images/Emo22.gif../images/Emo123.gif../images/Emo68.gif../images/Emo132.gif רק אני עשיתי אפילו את הגוף....
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif../images/Emo22.gif../images/Emo123.gif../images/Emo68.gif../images/Emo132.gif רק אני עשיתי אפילו את הגוף....
ב ברבורה New member 4/3/02 #5 היא נחמדה... אבל מיכל למה את כל כך רעה לאנשים? אומרת להם שהבובות שלהם מכוערות איך את הייתי מרגישה<?
T T i n k e r B e l l New member 4/3/02 #6 זה לא לאנשים,זה לאיש אחד. והוא דרש את זה. הוא לא יכול לפתוח כל הזמן הודעות חדשות רק כדי שנראה ונגיב. זו לא הדרך. ושלא יתלונן אח"כ שלא מתייחסים אליו יפה,כי במקרה הזה זה מוצדק ואם כשאומרים לו לשרשר הוא לא מפסיק,אז אולי זה לא מספיק.. חשבת על זה?
זה לא לאנשים,זה לאיש אחד. והוא דרש את זה. הוא לא יכול לפתוח כל הזמן הודעות חדשות רק כדי שנראה ונגיב. זו לא הדרך. ושלא יתלונן אח"כ שלא מתייחסים אליו יפה,כי במקרה הזה זה מוצדק ואם כשאומרים לו לשרשר הוא לא מפסיק,אז אולי זה לא מספיק.. חשבת על זה?
B babydoll New member 4/3/02 #8 למי אתם מתכוונים???????????. אני מתה לדעת על מי אתם מדברים. אוהבת מוראל
ב ברבורה New member 5/3/02 #9 אבל עדיין.... זה ממש לא נעים לא לכול אחד יש כישרון... ותמיד יש כזה דבר שקר לבן... והשתיקה יפה לחכמים...
אבל עדיין.... זה ממש לא נעים לא לכול אחד יש כישרון... ותמיד יש כזה דבר שקר לבן... והשתיקה יפה לחכמים...
D dollydoll New member 5/3/02 #10 זה אני אבל... לא חייבים לשרשר כל הזמן לא כל הודעה שייכת לקודמת ועשיתי הודעה חדשה רק כי רציתי להגיד משהו ולא להציג עוד בובה שעשיתי
זה אני אבל... לא חייבים לשרשר כל הזמן לא כל הודעה שייכת לקודמת ועשיתי הודעה חדשה רק כי רציתי להגיד משהו ולא להציג עוד בובה שעשיתי
B BliNky New member 6/3/02 #11 זה לא אני לעזאזל הייתי בטיול שנתי בתאריכים ה-3,4,5 וחזרתי אתמול בערב!!!
B BliNky New member 6/3/02 #13 לא יודעת אולי אחי את יכולה לשאול את כל מי שמהפורום בביצפר שלנו והוא\היא תגיד לך שהייתי בטיול