"ותקעתם ביום הראשון"

"ותקעתם ביום הראשון"

ברוכים הבאים אחדשה"ט עד למאוד שמחתי לראות כזאת פרומער-פרום, פה עיה"ק אינטרנעט תובב"א. אשמח לעזור לכל יהודי, באשר הוא, אפי' פורק עול, ולייעץ לכם בענייני קדושה וטהרה, למען תדעו משמעו של פסוק, "לא תאוננו ולא תחשפו". החותם בכבוד התורא המרביע הרה"ג ר' שפיך זינכוס שליט"א

עלמת חמד חוזרת לביתה

בשעת לילה מאוחרת מבילוי. שואלת אותה האמא שלה: "אפשר לדעת במה היית עסוקה עד כזו שעה מאוחרת?" הבת: "באמנות.... מרק שגל אותי..."

נו טוף, בדיחות

אין לי מושג מי סיפר לי את הבדיחה הזו ויכול להיות שקראתי אותה כאן כך שסליחה מראש על המיחזור. בלונדה משתגלת עם זר מזדמן ובסיומו של הזיון, תוך כדי הסדרת הנשימה היא שואלת אותו: "יש לך איידס?". "לא!" עונה לה הברנש. "אה, מזל" מפטירה הבלונדה, "ממש אין לי כוח לעוד אחד"...

uri80

New member
יאללה עוד אחת!

זה מה שנקרא להקדים תרופה למכה: גבר מגיע לאשתו עם כוס מים וכדור אקמול. "הנה כדור חמודה" "למה?" שואלת אשתו, והוא עונה:"עבור כאב הראש שלך..." ""איזה כאב ראש?" היא מחזירה והוא בתגובה - " תפסתי אותך!"

Get Out

New member
עוד בדיחה בעניין ...

אישה חולה הולכת אל הרופא ומבקשת: "דוקטור, אני לא מרגישה טוב, האם תוכל למדוד לי חום ולראות אם אני חולה?" "בוודאי", אומר הרופא, "הורידי את המכנסיים ואני אמדוד לך את החום דרך פי הטבעת." האישה נשכבת ועושה כדבריו. "דוקטור", צועקת האישה לאחר מספר דקות, "זה לא פי הטבעת!" הרופא מחייך אליה ואומר: "זה גם לא המדחום..."

הודעה חשובה! השמש של

עד למאוד שש הרב שגל שליט"א לידע כי אתם מקפידים על כלה כבחמותה, כי לעולם חסדו ולדעת גם כי גם אתם מהדרין למשמש בקדושות ובקדושים, כי לעולם חסדו וחן על כן יופיע בפניכם, כאור שבועת הלילית, שהרי נשבה לקיים שבוי הוא(מדרש פליאה), כי לעולם חסדו וכאן נאנח רבינו וזעק: "גיוולאד!!!" ונעו, ולא ימות הספין.... היום לא תהיה קבלת קהל אצל רבינו, מפני הצינה וצנעת הפרט. נא להתפלל לשלומו של רבינו שליט"א חייב כל אדם-אנין ל-א/ענג/נ את עצמו א/עינוג/ן עצמי כמו שכתוב: "וענן ה' הולך לפני המחנה".

למעלה