``ותיקים``/``חדשים``

ENIGMA

New member
``ותיקים``/``חדשים``

מה כל הקטע הזה לעזאזל?! למה ל``ותיקים`` יש בעיות עם ה``חדשים``? ומה גורם להם לחשוב שבכלל יש להם זכות להגיב ל``חדשים``? כל ``ותיק`` היה ``חדש`` מתישהו, וחוץ מזה שאולי אני רגשנית מידי, אבל זה באמת מעליב ופוגע כל ההערות על החדשים.... ואני יודעת שיכולתי לכתוב את ההודעה הזאת כתגובה לכל מיני דברים שנאמרו כאן ( מצטערת אלון) אבל באמת רציתי שכולם יקראו את זה כי אני רואה הודעה זאת כחשובה... והעובדה שהפורום גדל ושיש בו הרבה חדשים לפי דעתי זה רק טוב כי יש יותר תגובות ויותר הודעות להגיב עליהן, אז נכון שהפורום הזה הופך לצ`אט מיום ליום, אבל זאת הבעיה היחידה שכולנו ולא רק ה``חדשים`` צריכים לעבו עליה!!! תודה אניגמה

luka

New member
תראי... תשמעי

חדשה שכמותך, את לא יודעת איזה יופי היה הפורום לפני שכמה חדשים הגיעו לפה (לא כולכם,כי יש כמה ממש ממש אחלה!) אז כמה דברים, הפורום פה הופך לצ`אט לא רק בגלל החדשים, אוקיי, רובם חדשים אבל יש עוד כמה ותיקים שאני לא אזכיר את שמותם. אני אגיד לך משהו, פעם שניכנסנו לא היה לנו בלאגן בעיניים, ידענו שמה שהולך להאמר לא יהיה שטויות כמו: בוקר טוב, היו פה אנשים מוערכים, באמת מוערכים, היה על מה להגיב, וברצינות, ולא כמו משפטים :רגע, לא הבנתי למה כאב לך הגאון``. בקיצור, לא יודעת, מה שהיה נהרס, אבל זה לא בשליטתנו, יכול להיות שאנחנו סתם פוחדים על מעמדנו בפורום?!, דיי הצחקתי את עצמי!

ENIGMA

New member
תראי....תשמעי...

ת-ש-ת-ק-י! יש לכם בלאגן בעיניים בגלל שיש יותר תגובות ויותר הודעות אבל זה רק בגלל שיש יותר הרבה אנשים בפורום ואין מה לעשות נגד זה, כי לך אין שום זכות להעיף מישהו ולא לאף אחד אחר ( חוץ מאלון, כמובן!!!)

מתח

New member
מי זה אלון...?

ווואו, קורט, תודה רבה שהזכרת אותי, ליבי נמס ;-) אז אני בסדר? יששש :)

אלון זה נעל מנהלת הפורום :)

ואתה בסדר אפילו שאני לא מסכים איתך בכמה דברים (רק שאני לא זוכר על מה :) ) הרבה מהחדשים בסדר, אבל יש את אלא שלא.

מתח

New member
אחלה הזדמנות להבהיר משהו

נעל - הוא/היא זכר או נקבה? כלומר, אם קוראים לו/לה ``אלון`` אני מניח שהוא/היא בן, אבל גם קראת לו/לה הרגע ``מנהלת הפורום``. אז, זה אלון הזכר, הנעל שמנהלת את הפורום? כלומר, שימוש בהטייה נקבית בגלל שמדברים כביכול על ``נעל``? מה, איך אני מדבר? עברתי את הבחינה בלשון *סטירה*

מתח

New member
אני מבין...

טוב, אז עקרונית - אני בסדר. ``מתח השתרר לו בחדר`` - זכר.. יפה. אוקי, נחזור לשידורינו הרגילים (כלומר, תמשיכו להתווכח).

יא אללה!! תסתכלו על עצמכם!!!

אתם פשוט אנטיפאתים סנובים עם חשיבות עצמית קצת יותר מדי מנופחת! ומי שיודע שזה מכוון אליו יודע שזה מכוון אליו. בחיי! אם היינו פוסלים כל תינוק שנולד בארץ התקווה, בסוף היינו מזדקנים ומתים. די! די כבר להיות כאלה אנטיפאתים! אני מרגישה כל כך לא רצויה כאן שזה כבר פשוט מעליב! אז אני מבינה שירדה רמת הפורום, אז למה להכליל? ואולי זה דווקא חברים ישנים שכותבים את כל הדברים שאתם לא אוהבים? אוף!!! טוב, אני כתבתי תגובה לא קצרה לגולדי, ואני מקווה שתקראו אותה, אם אני שווה את זה. או שאני פשוט חדשה אז אני בנאדם קטן וחסר כל תכלית בשבילכם. תתביישו. ------------------------------------------------------------------- המעגל/ירמי קפלן זה המעגל, בוא למעגל. בפנים יהיה לך חם. אנחנו נסתובב, אתה רקתצטרף זה כל שנדרוש ממך. מישהו נכנכס, רוקד שם במרכז. נחשב רקדן גדול. אתהתשמור כיוון עם רגל ראש וגוף, תיזהר לא ליפול! שום דברלא קורה מעצמו, המעגל מסוב את הכל הכל נשלט. כמו שהוא רקד, ככה הוא נפל, נמרח ונעלם! שלא יטריד אותך, המעגל יסתובב בלעדיו. גם בלעדיו. שום דבר לא קורה מעצמו רק המעגל מסובב את הכל ושולט על הכל וקובע על הכל. הכל נשלט! -------------------------------------------------------------------- ועוד מעט אני אתחיל גם עם ``אחד אלהוים`` כי באמת מעניין איך קרה שנפלו השמיים. נכון? עד העונג הבא, נעמה.

Oi Vey Zmir

New member
הערה

בזמן האחרון אני נכנסת לכאן וקוראת (לא ``האחרון`` כי אני לא פה הרבה) את ההודעות שלכם ופשוט אין לי על מה להגיב אז אולי זה נורא משמח חלק מהאושפיזין כאן ונכון שלפעמים הנוסחה של ``כמה שיותר יותר טוב`` מתייחסת למיץ פטל בלבד ולא לפורומים פה אבל לפעמים עדיף לבלום, לסתום, ל-ה-פ-נ-י-ם (אני לא אחת שמפנימה אבל מילא, מותר לי להטיף) וזאת כי: האינטרס של כל האנשים פה הוא שהפורום יהיה סבבה, מעניין,בלה בלה אז אולי במקום להתלונן שנסו מותניים וכתבו הודעות שהן פחות מהודעה/תגובה לשאלת ``הפורום לאן, הסקת מסקנות והפקת לקחים`` כי זה כבר נהיה משעמם וטרחני. וזהו. אוי

luka

New member
כמו שאמר קורט

יש לנו זכות להביע דעה, ולהעיף אנשים- בטח שאין לי זכות, ועל מה על פי השיפוט שלי כלפיהם?, אני לא יודעת מי הם, מה הם, אך להשיג תמונה כוללת עליהם אני יכולה ומה זה תשתקי, למה אני חברה טובה שלך? זהו, תשתקי תגידי לחברות שלך, לא לי! :), הכל ברוח טובה, קבלי פרח ----^--<@:) יערה.

עוד משהו !

הדיון הזה לא יעזור ! ודיי להרגיש ותיקה כלה ... ! יש את נעל שיסדר את הפורום .. זה שאת ``ותיקה`` לא אומר שאת צריכה להעביר ביקורת על ה``חדשים`` ... ולנסות לעשות סדר .. :) ומיצית את הקטע של ``לא הבנתי למה כאב לך הגרון`` ההודעות האחרונות שלך יותר מפגרות מהמפשט הזה ...

luka

New member
ילד...

דיי להציף את הפורום, שאלו, עניתי. ודיי להציף, והניק שלך מעצבן!!! ואני לא כלה, כאילו במידה מסויימת כן :) (איך יש לך עצבים לעשות החיוכים עם התפוזים האלה כל פעם?, אל תענה לי).

וואי ... ילדה ..

את מפגרת ... ואני מתכוון לזה ... את שואלת שאלה ואומרת לא לענות .. אני חייב לענות .. :) אני עושה את הפרצופים דרך המקלדת יא מפגרת ... לא דרך החלון הדפוק הזה ..

אוךךךך

פווווףףףףף ! מה הקטע פה אנשים .. אתם לא מרגישים מטומטמים עם הויכוח הזה ? במיוחד את יערה .. כן כן .. את ! פוווףף ! אל תרגישי כלה .. זה לא טוב בכלל ..

שאומרים חדשים

מתכוונים לחדשים כמו #777 לא כמוך וכמו מתח לדוגמא לא כל החדשים כמו #777 אבל כל 3 חדשים כאלה שנכנסים נכנס חדש אחד כמוכם.

12lior

New member
מה הטימטום הזה?????

מה הקטע של החדשים והוותיקים????? אני חדשה SO? אין לכם שום זכות להגיד את זה,זה כאילו שהפורום שייך רק לוותיקים זו אגואיסטיות מוחלטת... ותאמינו לי שה``חדשים`` רק מפתחים את הפורום...

Panther

New member
את קובעת את הזכויות שלנו?

יש לנו זכות להגיד מה שאנחנו רוצים. את קובעת מה הזכויות שלנו ומה לא? למה מי את? ו``תאמינו לי שהחדשים רק מפתחים את הפורום``. להאמין לך? את כאן יומיים ואת באה ורוצה שנאמין לך לדברים שאת לא מבינה בהם?

12lior

New member
אתה יודע מה?אל תאמין!

מה הקטע של ``את קובעת את הזכויות שלנו``? מן הסתם זה פורום וזה זכותו של כול אחד להביע את דעתו,ולפי דעתי זה היה אגואיסטי מצד כמה מפה להגיד דבר כזה על ה``חדשים``. וה``חדשים``,כן מוסיפים לפה! תגיד לי דבר אחד,ש``הם`` הורסים פה... ותאמין לי שאני כן מבינה,אני משתתפת בעשרות פורמים בעשרות אתרים,ותמיד באים חדשים,אז מה,צריכים לקטול אותם?

למעלה