ותיקה באנדו

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo24.gif ענק

יקירה, קודם כל מותר לך לפתוח הודעה משלך- אין צורך בנצל"ש אצלנו, בטח ובטח לא כאשר הבשורת הן כל כך מעציבות. צר לי על השלילי, יודעת כמה התקופה הזאת מטלטלת וכמה המעבר בין תקווה לייאוש מנפץ את הלב כל פעם מחדש. בהתייחס לנתונים שנתת אני חושבת שיש מקום לאופטימיות- אחת הבעיות של נשים עם אנדו' היא איכות וכמות הביציות. זה שנוצרו מוקפאים וגם הופשרו בהצלחה (דבר שאינו מובן מאליו גם אצל נשים ללא אנדו'), כבר נותן מקום לאופטימיות ומצביע על איכות עוברים טובה ואפילו טובה מאוד. לגבי המשך בירורים- האם עשית צילום רחם או היסטורוסקופיה בעבר? במידה ויש כשלונות חוזרים מומלץ לערוך בירורים נוספים. אני לא בטוחה שאת כבר שם אבל זאת אופצייה. יודעת שהדרך לעיתים נראת ארוכה, אבל תמיד תזכרי שהמעבר בין שלילי לחיובי הוא מאוד מאוד דק. מקווה שהדרך שלך ממש לקראת סיום חיובי

../images/Emo24.gif מצטערת לשמוע

מבינה מאד לגבי הדקא. מבינה מאד לגבי חוסר החשק. אל תקבלי החלטות מהמקום בו את נמצאת. חכי כמה ימים שהעצב קצת ישקע שהכוחות קצת יחזרו ואז תבחני את התמונה כולה ותחליטי איך את ממשיכה הלאה. שיהיה בהצלחה.

קודם כל ../images/Emo24.gif

זה באמת מתסכל ומייאש, נשמע שעברת דרך לא קלה בכלל . מנסיוני האישי ואני עברתי 3 IVF (השלישי ממש בעיצומו מקווה שגם האחרון
)+ סבב מוקפאים אחד . ואני אישת מעדיפה את השאיבות , במוקפאים לקחתי כמויות גדולות יותר של הורמונים ( אולי גם בגלל דכוי ארוך
), שגרמו לי להרגיש ממש רע. ודרך אגב סיכויי ההצלחה של מוקפאים הם הרבה יותר נמוכים ! הרופא שלי בהתחלה בכלל לא רצה שאני אעשה את זה ואני עוד שכנעתי אותו . היום אני יכולה להגיד לך שאם יהיו לי מוקפאים מהטיפול הנוכחי ( עדיין לא קבלתי תושבה לגבי
) אני לא מתכוונת להשתמש בהם אני כן אשמור אותן למקרה חרום . בכל אופן הרבה הצלחה בתפקיד החדש ( בעבודה ) . מקווה שהדרך החדשה
לך את הדרך ובעקבותה יגעו גם הצלחות נופסות בתחומים אחרים

למעלה