ותחשבו על זה...

ותחשבו על זה...

אני קוראת ספר [עיר עירומה של זאביק לופאטה] ואני רוצה לשתף אתכם בקטע: "הרבה אנשים מקשרים, בטעות, יכולת לפרוץ דרכים חדשות ולהנהיג מסות אנושיות עם פוליטיקה מלוכלכת, חוצפה, ערמומיות, דריכה על גופות, ונפשות, של אנשים אחרים, וחיים ארוכים. אני חייב להתערב כאן- - - הם לא רק טועים, הם גם מוכיחים בטיפשות הזאת את העובדה המצערת, איך קטסטרופות חברתיות ותרבותיות יכולות לעבור בקלות למאה העשרים ואחת... אני אומר שכושר מנהיגות אמיתי הוא האומץ הפנימי לתת דוגמא אישית - היכולת של אדם אחד לוותר על החיים לטובת מליוני בני אדם אחרים. להראות דרך חדשה, לסמן מטרות חדשות, לזנק על הגדר, להיות גשר חי!... פעם היו אנשים כאלה, אני עיין מחפש, אני מקווה שאני לא לבד." אתם מוזמנים להוסיף לכאן עוד קטעים שקראתם והשאירו בכם מחשבה אח"כ... שיהיה לכם שבוע נפלא ושנה טובה

מיכלצי

New member
((:)

להחזיק בזנב של החלום - ניצה משהו "לא צריך לצפות להתגשמות חלומות, הם אף פעם לא מתגשמים. לא כפי שחלמנו אותם. וטוב שכך. לפעמים המחיר נוראי או שמקבלים פארודיה גרועה על החלום שהיה לנו; אבל אם אדם זוכה להחזיק בזנב של החלום שלו, גם זה משהו." פרא - גבי ניצו "הם פשוט באים לפה לפגוש אנשים בדיוק כמוהם, בשביל שהם יוכלו להמשיך להאמין שכל העולם בדיוק כמוהם, ואנשים כמוך הורסים להם." "החיים מושלמים. העולם זה גן עדן. מכאן אני רואה את זה, ומכאן אני יודע שזה מוכרח להיות נכון בכל מקום. זאת אמת, ואמת לא קשורה למקום. כשאני לא מרגיש ככה אז זה רק בגלל כל מני רעיונות בראש ולא בגלל שמשהו באמת קורה."

למעלה