ותחשבו על זה.......

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
ומעכשיו חברים

יש לכם את הכתובת שלי ואני אקבל בסימחה את כל מה שתכתבו לי.

דזירה

New member
וגם זה בשבילך עופר....

על ג´וחא בוודאי שמעת - אז הנה לפניך ג´וחא במיטבו!!!! "אנשי כפרו של ג´וחה התכנסו כבכל יום שישי לשמוע את דרשת היום מפי ג´וחא. אך בהיותו על הבמה, שכח ג´וחא את אשר רצה לומר. המתפללים החלו להפגין סימני מרמור ושיעמום,והפצירו בג´וחא להתחיל בדרשה. אמר ג´וחא: "רבותי! אתם יודעים שאני דברן גדול. אך ברגע זה לא עולה על דעתי שום דבר לומר לכם" בנו של ג´וחא, שהיה בין המתפללים, פנה אליו ואמר: אבא! מילא שלא עולה בדעתך לומר דבר מה, אך האם לא עולה בדעתך לרדת מן הבמה?"

פשששששי.. חביב, חביב מאד..

למרות שאין שום קשר בין הדברים, זה מזכיר לי סיפור שלמדנו פעם, באיזה שיעור ערבית רחוק.. הפרטים לא זכורים לי במלואם, אבל הסיפור עסק באיזה אדון שסידר את הבית ומצא נעל ישנה ומרופטת. הוא החליט להיפטר מהנעל, וכך התחיל בעצם המזל הרע לשחק לו. לא חשוב כיצד ניסה להיפטר מהנעל - זו חזרה אליו בכל מיני דרכים משונות, ויחד איתה תמיד באו צרות חדשות..

all

New member
זה ג´וחה זה?

יום אחד החליט ג´וחה ללמד את בנו לקום מוקדם בבוקר! בערב בא ג´וחה אל בנו ואמר - "יא איבני, ממחר אתה קם מוקדם על הבוקר". "וואלאק למה"? ענה לו הבן. ג´וחה ניסה לחשוב על סיבה טובה לקום מוקדם על הבוקר אבל לא מצא. בסוף זרק לו - "כי יום אחד קמתי מוקדם על הבוקר ומצאתי ארגז מלא מטבעות זהב"!!! "וווואאאאיייי" ואתה בטוח שהארגז לא היה שם כבר בערב של יום האתמול", אמר בנו של ג´וחה. "וואלאק איך אתה כל כך בטוח"? "וואלאק עברתי בדיוק שם גם בערב והוא לא היה", ענה ג´וחה והלך לישון כשהוא משוכנע שיראה את בנו ער כשיקום. אך כשקם למחרת, נדהם לגלות שבנו ישן שנת ישרים. "וואלאק יא איבני, איך זה לא קמת אחרי מה שסיפרתי לך אתמול"? שאל ג´וחה. "איייי יא באבא, יא באבא, איך אוכל לקום מוקדם אחרי מה שסיפרת לי". "הרי אם הארגז לא היה שם בערב יום האתמול, אז אותו המג´נון שעיבד אותו, התעורר הרבה לפניך"!

למעלה